Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πριν περίπου 9 μήνες πέτυχα ένα τρελό deal με ειδική προσφορά 1+1 δώρο! Παρελήφθησαν πριν 2 βδομάδες ακριβώς. Δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος με την απόδοσή τους! :love:
Αν και ο ύπνος είναι λιγοστός, η ευτυχία περισσεύει... Ας ελπίσουμε να τους παραδώσουμε κάτι καλύτερο, από αυτό που παραλάβαμε, γενικώς...

1680204157241.jpg

Πριν περίπου 9 μήνες πέτυχα ένα τρελό deal με ειδική προσφορά 1+1 δώρο! Παρελήφθησαν πριν 2 βδομάδες ακριβώς. Δηλώνω απολύτως ευχαριστημένος με την απόδοσή τους! :love:
Αν και ο ύπνος είναι λιγοστός, η ευτυχία περισσεύει... Ας ελπίσουμε να τους παραδώσουμε κάτι καλύτερο, από αυτό που παραλάβαμε, γενικώς...

View attachment 213186
Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη!!!!
Καλά θρεμματα όπως λέμε στην Χίο!!!!
Κοιμηθείτε ακόμα όσο είναι καιρός!
Το πάρτυ έρχεται αργότερα!!!

Να σας ζησουνε, κάθε ευτυχία και καλότυχα!!!!
Θερμά συγχαρητήρια Γιάννη!!!!
Καλά θρεμματα όπως λέμε στην Χίο!!!!
Κοιμηθείτε ακόμα όσο είναι καιρός!
Το πάρτυ έρχεται αργότερα!!!
Να είναι γερά και τυχερά, ολα τα άλλα θα έρθουν, ευκολα ή δύσκολα, μόνα τους
Να σα ζήσουν και να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Σας ευχαριστώ όλους! Ρε Κυριάκο, για ποιον ύπνο μιλάς, με 4 σπαστές ώρες ημερησίως είμαστε και οι δυο! χαχαχα

• Like
Reactions: nickolas
Σας ευχαριστώ όλους! Ρε Κυριάκο, για ποιον ύπνο μιλάς, με 4 σπαστές ώρες ημερησίως είμαστε και οι δυο! χαχαχα

Συγχρονισμό!
Μήν τολμήσετε να τα λυπηθείτε γιατί αυτά δε σας λυπούνται :p
Όταν ξυπνάει το ένα, ξυπνάτε και το άλλο να τα ταίζεται ταυτόχρονα στην καλύτερη ή έστω το ένα μετά το άλλο.
Τα λέω εκ πείρας ;)

Για κάποιο μαγικό ρόλο συνήθως μετά τις 40 μέρες κοιμούνται περισσότερες ώρες σερί!
Βγάζετε φωτογραφίες γιατί ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και θα τα ξεχάσετε σύντομα με τόση αυπνία που πέφτει.

Να σου ζήσουν φίλε μου...!!!

Παρολες τις δύσκολες μέρες που διανυεις/θα διανυσεις ευχαριστήσου την κάθε στιγμή γιατί ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω...!!!

Παραλαβη σημερα 8 ημερες μετα την παραγγελια του εκκεντρου περιστροφικου της Topshak απο Τσεχια!

IMG20230403135922.jpg

Παραλαβη σημερα 8 ημερες μετα την παραγγελια του εκκεντρου περιστροφικου της Topshak απο Τσεχια!

View attachment 213396
Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το ίδιο, μετά από παραγγελία του την περασμένη Δευτέρα, 27/3! Σε μένα δηλαδή ήρθε μέσα σε 7 μέρες ακριβώς από την παραγγελία.
Η πλάκα είναι ότι ο διανομέας της Γεν. Ταχυδρομικής που έκανε την τελική μεταφορά στο σπίτι μου, παράτησε το δέμα στο ισόγειο της πολυκατοικίας (ευτυχώς η κεντρική είσοδος της πολυκατοικίας κλειδώνει) και από τύχη δεν το ξάφρισε κάποιος, μια που το δέμα έχει κάποιο όγκο και βάρος και θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε εισερχόμενος στο κτίριο να το πάρει σα να μην τρέχει τίποτα και να φύγει...
Κατά λοιπά, από μια πρώτη εικόνα που αποκόμισα από το εργαλείο ανοίγοντας το πακέτο, φαίνεται αρκετά προσεγμένο σαν κατασκευή, και σε σχέση με τα περίπου 14 ευρώ που κόστισε, ομολογώ ότι αισθάνομαι σαν να έκλεψα εκκλησία.
Βέβαια, σε λειτουργία στο "πεδίο της μάχης", ούτε το δοκίμασα σήμερα (πέρα από ένα άνοιγμα του διακόπτη για να βεβαιωθώ ότι δουλεύει) ούτε ξέρω πότε θα μερακλωθώ να το δοκιμάσω, για να κρίνω την ποιότητα λειτουργίας του.
Σε κάθε περίπτωση, και στοιχειωδώς να δουλεύει, νομίζω ότι πρόκειται για πολύ καλή αγορά (σε αυτή την τιμή τουλάχιστον) για κάποιον σαν εμένα που σπάνια θα χρειαστεί ανάλογο εργαλείο, και απλά ήθελα κι ένα έκκεντρο τριβείο (προ 3ετίας αγόρασα ένα παλμικό Skil) για να βρίσκεται για όποτε κι αν τύχει και το χρειαστώ.
Προφανώς όποιος ασχολείται σε σχετικά συχνή βάση με αντίστοιχες εργασίες, έχει άλλα κριτήρια και προτεραιότητες.

Επειδή μου έχει πάρει η αδελφή μου το Dewalt για κάποιες δουλειές και το συγκεκριμένο το χρησιμοποίησα κατά κόρων το τελευταίο διάστημα έχω να πω πως είναι εξαιρετικό.
Αν μόνο, αν λέω είχε ένα καλό αντιδονητικο σύστημα θα εβαζε κάτω τριβεία πολλαπλάσιας αξίας.
Είναι το δεύτερο στρογγυλό που αγοράζω έχοντας ήδη 3 μικρά Δ της ίδιας μάρκας.
Στα 13 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Είχα ξεχάσει Κυριάκο ότι όντως το είχες ξανααγοράσει και το ανέφερες κι εδώ, οπότε η γνώμη σου είναι βαρύνουσα.
Οπότε όντως κλέψαμε εκκλησία με την αγορά του σε αυτή την τιμή...

τα τοπσακ σε προσφορα ειναι παντα σαν να κλεβεις εκκλησια :)
ο,τι εργαλειο και να ειναι!
και οποιος δεν το βλεπει απλα ζηλευει :ROFLMAO:

Μετα απο 2 χρονια ειπαμε να ξαναφορτωθουμε με πατοχαρτα μετρου....απο το τοπικο χρωματοπολειο.....
Ρολλα με κοκκωση 120 και 150 για τοιχους και συναφη και ενα ακομη 150 για ξυλο....

Με συγχωρείτε, αλλά και τα 2 (350, 330) τα δίνει για ξύλο...!!!

Κάνουν για τοίχο αυτά δηλαδή;

Με συγχωρείτε, αλλά και τα 2 (350, 330) τα δίνει για ξύλο...!!!

Κάνουν για τοίχο αυτά δηλαδή;
Το μαύρο είναι για τοίχους και ας γραφει οτι είναι για ξυλο και το κόκκινο μονο για ξύλο..
Πανω από 15 χρόνια τα παιρνω..

Παραλαβή Σαββάτου με ACS!!!,
https://www.banggood.com/el/ENJOYWO...p-1978744.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Ακριβές και στιβαρό. Δεν μου άρεσε ο χάρακας και τον αντικατέστησα με έναν πάλι 30cm του LEROY. Δυστυχώς χωράει μόνο αυτός. Οι 50 και 100cm (του LEROY) έχουν μεγαλύτερο πλάτος.
Το κέντρο του κύκλου με διάμετρο κάτι λιγότερο από 11 βγήκε στα 5,45.

20230402_134118.jpg 20230402_134926_resized.jpg

Και εδώ καλά τα πήγε, αλλά ξέχασα :cautious: να μετρήσω αν διχοτομήθηκε.

20230402_133854.jpg

Παραλαβη μπαταριων ΑΑ και ΑΑΑ με κοστος 20 λεπτα το τεμαχιο, Maxwell και ληξη το 2027. Ιδια τιμη απο αρκετα καταστηματα στο Skroutz.

G6NKN5Mh.jpg

Πηραμε 4 κουτια με ενα γειτονοπουλο για να μοιραστουμε τα μεταφορικα :)

Eιχε φερει και το Lidl πριν 2-3 βδομαδες κατι περιποιημενες AA & AAA Tronic που εβγαιναν ιδια τιμη με τις παραπανω αν βαλεις μεσα και τα μεταφορικα.
Το e-shop περυσι ειχε προσφορα τετοιες μπαταριες με κατω απο 20 σέντσια/τεμ. Ενα περιεργο πραμα, οσες κι αν παρω, ποτε δεν εχω αρκετες ΑΑ/ΑΑΑ στο σπιτι... :oops: