Εγώ λέω να αλλάξεις το όνομα σου και απο Χιώτης να το κάνεις RyobisΠηγα και πηρα απο τα ΕΛΤΑ courier της γειτονιας το πακετακι που περασαν για παραδοση χτες αλλα δεν με βρηκαν.
Διάφορα αξεσουαρ για το 18βολτο πλυστικο μπαταριας της Ryobi.
![]()
Μια βουρτσα ειδικα για ζαντες και ενας αφροποιητης.
![]()
Πολυ καλη ποιοτητα φαινονται. Θα τα δοκιμασω στην αμεσως επομενη ευκαιρια.
Tα ειχε σε προσφορα πριν λιγες μερες το Αμαζον Γαλλιας γυρω στα 13 ευρω το καθενα.
Εγω πως να λεγομαι τελευταια.; "Totalης"...και Βοschis θα μου πηγαινε![]()
Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας .
140€ δεν είναι τίποτα όταν εγώ έχω δώσει 200 για 5.5 χωρίς air assist .
Η sculpfun μου αρέσει σαν εταιρεία και στο FB το support τους είναι εξυπηρετικοτατο .
Έχω δει να στέλνουν ανταλλακτικά δωρεάν σε χρήστες που είχαν πρόβλημα.
@Χιωτης που να δεις και την σειρά 30 απο κοντά της sculpfun . Ειναι στην ουσία η βελτιωμένη έκδοση του δικού σου με καλύτερη μητρική , BT και μεγαλύτερες ταχύτητες. Ποιότητα.
Και για όσους πήραν 10watt να ξέρετε ότι το χάραγμα σε ατσάλι το έχει για πλάκα. Σας παραθέτω ένα δείγμα με ταχύτητες που μπορείτε να δημιουργήσετε έγχρωμες χαραξεις .
![]()
Δεν γνωρίζω... Πάντως στην δουλειά του γαμπρού μου το αφεντικό πήρε το s30 pro 10watt μετά από υπόδειξη μου και χαράζει λογότυπα σε ατσάλι για τα προϊόντα τους . Θα τον ρωτήσω από που παίρνει ατσάλι αλλά θα είναι χονδρική λογικά.Και που βρίσκουμε τέτοιες επιφάνειες από ατσάλι;
Κάναμε δοκιμές με 10watt . Αργή ταχύτητα αλλά χαράζει χωρίς μαρκαδόρους και πατέντες άνετα.Θέλω να δω τη χάραξη σε ατσάλι…
Αν χαράζει αυτό και δεν χαράζει το 40-άρι CO2 θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο.
Περίεργα πράγματα, όσο περίεργο είναι και το οτι τα διόδου δεν κόβουν διαφανές plexi.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.