Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα απ’την Paulimot και δεν με απογοήτευσε ποτέ, έχει πολύ καλή ποιότητα!

Πηγα και πηρα απο τα ΕΛΤΑ courier της γειτονιας το πακετακι που περασαν για παραδοση χτες αλλα δεν με βρηκαν.

Διάφορα αξεσουαρ για το 18βολτο πλυστικο μπαταριας της Ryobi.
IIdsWhxh.jpg

Μια βουρτσα ειδικα για ζαντες και ενας αφροποιητης.
KowRQVHh.jpg

Πολυ καλη ποιοτητα φαινονται. Θα τα δοκιμασω στην αμεσως επομενη ευκαιρια.

Tα ειχε σε προσφορα πριν λιγες μερες το Αμαζον Γαλλιας γυρω στα 13 ευρω το καθενα.

Πηγα και πηρα απο τα ΕΛΤΑ courier της γειτονιας το πακετακι που περασαν για παραδοση χτες αλλα δεν με βρηκαν.

Διάφορα αξεσουαρ για το 18βολτο πλυστικο μπαταριας της Ryobi.
IIdsWhxh.jpg

Μια βουρτσα ειδικα για ζαντες και ενας αφροποιητης.
KowRQVHh.jpg

Πολυ καλη ποιοτητα φαινονται. Θα τα δοκιμασω στην αμεσως επομενη ευκαιρια.

Tα ειχε σε προσφορα πριν λιγες μερες το Αμαζον Γαλλιας γυρω στα 13 ευρω το καθενα.
Εγώ λέω να αλλάξεις το όνομα σου και απο Χιώτης να το κάνεις Ryobis 🤣🤣🤣🤣🤣

Ήρθε σήμερα και ο δικός μου laser.

Καλές δημιουργίες συνάδελφοι :D

Image4719906943355290945.jpg

Αρχίζω να αγχώνομαι. Έχω παραλάβει ένα σωρό πράγματα και δεν έχω ούτε μια ώρα ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ :-/

Ηρθε το καλο το laser με DHL απο τις αποθηκες τις Τσεχιας ενω τα υπολοιπα αξεσουαρ που παραγγειλαμε ηρθαν με την ταπεινη Γενικη Ταχυδρομικη :)

Χορταστικοτατο και βαρυ πακετακι! Ακομα δεν το πιστευω οτι μας στοιχισε 140 ευρω πληρες μαζι με το συστημα ψυξης και μια στιβαρη αντλια αερος βαρους 1.5 κιλου!!
Ch0XlO4l.jpg

Συσκευασια, ποιοτητα, φινιρισμα των εξαρτηματων ειναι πραγματικα σε αλλο επιπεδο. Δεν το πιστευεις οτι προκειται για κινεζικο προιον, φτιαγμενο στην Κινα απο κινεζους ιδιοκτητες!!
E5MHKeih.jpg

Ακομα και το μανουαλ ειναι καλογραμμενο στα Αγγλικα και εγχρωμο!!
0khinO4h.jpg

Αυτο που μου αρεσε ομως ηταν ενα απο τα δειγματα ειναι κοντρα πλακε σκληρο (οχι λευκα) που εχει παχος 6μμ και προφανως προοριζεται για δοκιμες κοπης..:)
hvH1j8yh.jpg

Το χαρηκα γιατι τα 6μμ ειναι το μαξ. παχος κοντρα πλακε που θελω να κοβω και για να το βαζουν μεσα θα πει οτι τα 6μμ τα εχει ευκολα!

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας .

140€ δεν είναι τίποτα όταν εγώ έχω δώσει 200 για 5.5 χωρίς air assist .

Η sculpfun μου αρέσει σαν εταιρεία και στο FB το support τους είναι εξυπηρετικοτατο .
Έχω δει να στέλνουν ανταλλακτικά δωρεάν σε χρήστες που είχαν πρόβλημα.

@Χιωτης που να δεις και την σειρά 30 απο κοντά της sculpfun . Ειναι στην ουσία η βελτιωμένη έκδοση του δικού σου με καλύτερη μητρική , BT και μεγαλύτερες ταχύτητες. Ποιότητα.

Και για όσους πήραν 10watt να ξέρετε ότι το χάραγμα σε ατσάλι το έχει για πλάκα. Σας παραθέτω ένα δείγμα με ταχύτητες που μπορείτε να δημιουργήσετε έγχρωμες χαραξεις .

57e8b7f9e62224d0190fb485a54cd4b7.jpg

Ετσι ειναι δυστυχως, και εγω για ενα laser 7.5w με μικρο τραπεζι 17χ17εκ. (Neje Master 2S) εδωσα 175 ευρω και ηταν μαλιστα super ευκαιρια τοτε, πριν δυο χρονια!

Η χαραξη σε stainless θα εχει πολυ πλακα, θα μαρκαρω τα μαχαιροπειρουνα και τις κατσαρολες με το σημα του Θρυλου :)

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας .

140€ δεν είναι τίποτα όταν εγώ έχω δώσει 200 για 5.5 χωρίς air assist .

Η sculpfun μου αρέσει σαν εταιρεία και στο FB το support τους είναι εξυπηρετικοτατο .
Έχω δει να στέλνουν ανταλλακτικά δωρεάν σε χρήστες που είχαν πρόβλημα.

@Χιωτης που να δεις και την σειρά 30 απο κοντά της sculpfun . Ειναι στην ουσία η βελτιωμένη έκδοση του δικού σου με καλύτερη μητρική , BT και μεγαλύτερες ταχύτητες. Ποιότητα.

Και για όσους πήραν 10watt να ξέρετε ότι το χάραγμα σε ατσάλι το έχει για πλάκα. Σας παραθέτω ένα δείγμα με ταχύτητες που μπορείτε να δημιουργήσετε έγχρωμες χαραξεις .

57e8b7f9e62224d0190fb485a54cd4b7.jpg

Και που βρίσκουμε τέτοιες επιφάνειες από ατσάλι;

Θέλω να δω τη χάραξη σε ατσάλι…
Αν χαράζει αυτό και δεν χαράζει το 40-άρι CO2 θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο.
Περίεργα πράγματα, όσο περίεργο είναι και το οτι τα διόδου δεν κόβουν διαφανές plexi. 🙄

Και που βρίσκουμε τέτοιες επιφάνειες από ατσάλι;
Δεν γνωρίζω... Πάντως στην δουλειά του γαμπρού μου το αφεντικό πήρε το s30 pro 10watt μετά από υπόδειξη μου και χαράζει λογότυπα σε ατσάλι για τα προϊόντα τους . Θα τον ρωτήσω από που παίρνει ατσάλι αλλά θα είναι χονδρική λογικά.

• Like
Reactions: nikfor
Θέλω να δω τη χάραξη σε ατσάλι…
Αν χαράζει αυτό και δεν χαράζει το 40-άρι CO2 θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο.
Περίεργα πράγματα, όσο περίεργο είναι και το οτι τα διόδου δεν κόβουν διαφανές plexi.
Κάναμε δοκιμές με 10watt . Αργή ταχύτητα αλλά χαράζει χωρίς μαρκαδόρους και πατέντες άνετα.
63e749e9c8c210257bd48d4c53a5b146.jpg

Ήρθε σήμερα το μικρο αλυσοπρίονο με τα 18€ απο banggood που ειχε προτείνει κάποιος εδω στο φόρουμ πρίν καμιά 10 μέρες.
Δεν το δούλεψα ακόμα στην πραξη αλλα οι πρωτες εντυπώσεις ειναι τουλάχιστον θετικές!
Θα επανέλθω μέσα στο σκ με test drive!
IMG_20230525_131259.jpg

Καλοριζικο!!
Aλυσοπριονο με δυο μπαταριες και φορτιστη με 18 ευρουδακια...πιο τσαμπα δε γινεται!!

Βαλε ενα λινκ να δουμε λεπτομερειες του εργαλειου. Χωρις λαμα ηρθε? :)

• Like
Reactions: elninioz
[65,16€ 18% OFF]VIOLEWORKS 4 Inches 21V Cordless Electric One-Hand Saw Chain Saw Woodworking Cutting Tool W/ 1pc or 2pcs Battery Kit Gardening Tools from Tools on banggood

Εχει και λαμα εκει κατω δεξια! Στο σακουλάκι!!!

• Like
Reactions: Χιωτης