Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπαρχουν και αλλα ειδικα τρυπανια για πλακακια, πετρα, μαρμαρα και γρανιτη για πιο καθαρες τρυπες.
Τα συγκεκριμενα sds ειναι νομιζω καλα οταν πχ το πλακακι/γρανιτης ειναι ηδη πανω σε τοιχο/μπετον και θες να κανεις τρυπησεις περα απο το πλακακι, στον τοιχο/μπετον.

Παντως οσες φορες εχω τρυπησει σκληρο πλακακι/πετρα/μαρμαρο, ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει κρουση καθως πιστευω οτι μπορει να κανει ζημια στο πλακακι/πετρα, να το ραγισει δηλαδη.

Which-Drill-bits-for-tiles.jpg

Υπαρχουν και αλλα ειδικα τρυπανια για πλακακια, πετρα, μαρμαρα και γρανιτη για πιο καθαρες τρυπες.
Τα συγκεκριμενα sds ειναι νομιζω καλα οταν πχ το πλακακι/γρανιτης ειναι ηδη πανω σε τοιχο/μπετον και θες να κανεις τρυπησεις περα απο το πλακακι, στον τοιχο/μπετον.

Παντως οσες φορες εχω τρυπησει σκληρο πλακακι/πετρα/μαρμαρο, ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει κρουση καθως πιστευω οτι μπορει να κανει ζημια στο πλακακι/πετρα, να το ραγισει δηλαδη.

Which-Drill-bits-for-tiles.jpg
Ναι ισχυει δεν θελει κρουση, αλλα τα συγκεκριμενα που πηρα χωρις κρουση ουτε καν τρυπα εκαναν

Ο γρανίτης ίσως είναι το πιο δύσκολο υλικό για τρύπημα, ειδικά όταν είναι σε τοίχο κι όχι σε πάτωμα γιατί η δυσκολία αυξάνεται.
Το μόνο τρυπάνι που ανταποκρίθηκε αξιοπρεπώς όταν χρειάστηκε ήταν κάποιο που θα μπορούσες να το πείς και ιδιοκατασκευή.
Καλό τρυπάνι, όχι Κινέζικο, τροχισμένο από φίλο επαγγελματία μηχανουργό.

Καλα αρχισε η βδομαδα με ενα πακετακι απο Αμαζον Ιταλιας και παραδοση με UPS!

18βολτο σκουπακι Ryobi με τις ετικετες παραδοσης πανω στην ιδια του τη συσκευασια :)
o1HogFPl.jpg

Mε την προεκταση και δυο ακροφυσια.
9enxCdKl.jpg

Ο σκοπος της συγκεκριμενης σκουπας ειναι κυριως η συλλογη σκονης απο το πατωμα του εργαστηριου.

Ο σκοπος της συγκεκριμενης σκουπας ειναι κυριως η συλλογη σκονης απο το πατωμα του εργαστηριου.

Το πάτωμα του εργαστηρίου μ’αυτό;
Αν έχεις σκοπό να πας να ψηφίσεις, και θες να προλάβεις, ξεκίνα να σκουπίζεις απο τώρα. :D

😃😄😁

Η αληθεια ειναι οτι θελει ενα 40λεπτο για σχολαστικη σκονοαπορροφηση. Γινεται δουλεια και σε ενα μισαωρακι.
Μια 6αρα μπαταρια νομιζω οτι μπορει να το βγαλει το 40λεπτο.

Η σκονη απο τον κηπο μαζευεται μεσα περισσοτερο το καλοκαιρι με τους αερηδες και που ειναι και τα παραθυρα περισσοτερη ωρα ανοιχτα.

Καλορίζικο Μιχάλη..!!!

Έχω το ίδιο της Bosch σε 18ν...κάνει δουλειά αλλά δεν είναι για ρουφήξει χοντρά σκουπίδια...
Για σκόνη και ψιλο πριονίδι είναι μια χαρά...
Για ολόκληρο το εργαστήριο νομίζω είναι υπερβολικό...αλλά για τοπική χρήση,όπως εγώ το χρησιμοποιώ,θαρρώ πως ειναι μια χαρά...

• Like
Reactions: Χιωτης
Θέλω να δω πότε θα σταματήσω να παραγγέλνω....Ξέρω ξέρω, δεν ήξερα δεν ρώταγα που έμπλεκα εδω μέσα 😂🤣😂🤣

https://vi.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.24581802I3URrI&gatewayAdapt=glo2vnm

nikfor Αφού το πρότεινες, το πήραμε:cool:

https://www.banggood.com/el/1pc-Dia...p-1975514.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
Το ρολόι γράφτη δεν ήρθε με την θήκη που εμφανίζεται στο site. Σε αναμονή απάντησης από το BANGGOOD.....
20230619_134230.jpg

Μοιρασμενη χαρα, διπλη χαρα, καλοριζικα:)

Για κάνε ένα τεστακι με εργαλειακι για τις μπαταρίες οπότε έχεις χρόνο.

Αναφορικα με την συσκευασια που παρελαβες και λειπει το κουτακι, το site γραφει τα εξης...

Package Includes :
1 x 0.01mm Dial Gauge

..
που μαλλον υποννοει οτι δεν υπαρχει ειδικο κουτι.
Παντα υπαρχουν στα σπεκς λεπτομερειες με τι ακριβως περιλαμβανει ενα προιον καθως στις φωτο μπορει να υπαρχουν αλλα πραματα.

• Like
Reactions: newbie
Αναφορικα με την συσκευασια που παρελαβες και λειπει το κουτακι, το site γραφει τα εξης...

Package Includes :
1 x 0.01mm Dial Gauge

..
Παντα υπαρχουν στα σπεκς λεπτομερειες με τι ακριβως περιλαμβανει ενα προιον καθως στις φωτο μπορει να υπαρχουν αλλα πραματα.
Στις μισές φωτογραφίες δείχνει μια μπλε πλαστική θήκη που δεν έχει νόημα να την βάζουν από την στιγμή που ούτε περιλαμβάνεται στην τιμή ούτε πωλείται ξεχωριστά. Το πιθανότερο είναι ότι άλλαξε συσκευασία ο προμηθευτής τους και δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το site.

• Like
Reactions: newbie
Μοιρασμενη χαρα, διπλη χαρα, καλοριζικα:)

Package Includes :
1 x 0.01mm Dial Gauge

..
Στις μισές φωτογραφίες δείχνει μια μπλε πλαστική θήκη που δεν έχει νόημα να την βάζουν από την στιγμή που ούτε περιλαμβάνεται στην τιμή ούτε πωλείται ξεχωριστά. Το πιθανότερο είναι ότι άλλαξε συσκευασία ο προμηθευτής τους και δεν έχουν ενημερώσει ακόμα το site.
Καλησπέρα και ευχαριστώ
Όμως, μπορώ να το δω και σαν ευκαιρία να φτιάξω ένα ξύλινο κουτί ώστε να ανεβάσω και το status του γράφτη😁:LOL:

Είναι σε άμεση προτεραιότητα το test, αλλά δυστυχώς ξέχασα να παραγγείλω επιπλέον λαμάκια. Αν δεν βρω στο grobotronis, θα πάω Πραξιτέλους.

Σημερινές παραλαβες μια λαμα Bocsch καρβιδιου για δομικά υλικά από Kentrovidas και ενα πολυμπριζο με καλώδιο της Allucacuc από eshop...

20230620_165236.jpg

Η λάμα θα τεσταριστει και μεταφερω εντυπώσεις...τα παιδιά μου ειπαν ότι μπορεί να μπει και σε μαλακο/παλιό κακής ποιοτητας μπετο...θα δείξει...

20230620_165330.jpg

(y)(y)έχει ήδη μπει στην λίστα αναμονής :ROFLMAO:
Μάλιστα...απλώς να σου αναφερω οτι θέλει πολύ δυνατή σπαθοσεγα...άνω των 1000w η μεγάλη 18ν...για να αντεχει τους κραδασμούς..
Tο αναφέρει η Bosch...

o354293v82_2608900417_bo_pro_p_b_1.webp

παρεληφθει, ειναι πολυ γουστοζικο, οι δε μπαταριες του ειναι ιδιες με τις δυο 12βολτες που εχω απο το κινεζικο δραπανοκατσαβιδο της liduo. αρα 4 +2 φορτιστες. μια χαρα!
μονο που δεν βρηκα απο που κοντραρει τον αξονα. σφιγγω το αλλεν και κραταω κοντρα το δισκο
https://www.tomtop.com/p-e23675bl-eu.html?aid=coupondealer

παρεληφθει, ειναι πολυ γουστοζικο, οι δε μπαταριες του ειναι ιδιες με τις δυο 12βολτες που εχω απο το κινεζικο δραπανοκατσαβιδο της liduo. αρα 4 +2 φορτιστες. μια χαρα!
μονο που δεν βρηκα απο που κοντραρει τον αξονα. σφιγγω το αλλεν και κραταω κοντρα το δισκο
https://www.tomtop.com/p-e23675bl-eu.html?aid=coupondealer
Καλορίζικο...

Βάλε καμιά φώτο να το δούμε σε σχέση με Parkside και Bosch...

• Like
Reactions: nickolas