Αν έχεις κρατήσει κάνα λινκ από αυτά που είχες αγοράσει, πες μας. Αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στο 10αρικο σε κόστος.Αν ειναι να κανεις δουλεια πρεπει να παρεις τα γνωστα φρεζακια καρβιδιου με στελεχος 6μμ.
Αν έχεις κρατήσει κάνα λινκ από αυτά που είχες αγοράσει, πες μας. Αν θυμάμαι καλά ήταν γύρω στο 10αρικο σε κόστος.
Με πιστωτικές κάρτες. Δεν έχει PayPalΠαιδια στο Ali πως πληρωνουμε?
Εάν βρεις σε καλή τιμη θελω ένα και θα μοιραστούμε τα μεταφορικά..Καλοδουλευτα, χρησιμα και παμφθηνα ειναι.
Εχω και εγω ενα σετακι πολλα χρονια τωρα και εχουν ψιλοσκουριασει. Πιο χρησιμα σε πλαστικα τα βρισκω αλλα ειναι βολικα επισης τα πολλα μεγεθη δισκων του σετ.
Παρεμπιπτοντως εχει βγαλει η Dremel καποια ιδανικα δισκακια για ξυλο που κοβουν 2+ φορες πιο γρηγορα απο τα παραπανω, δεν καινε το ξυλο και διαρκουν φορεβερ...ελεω καρβιδιου.
Ενα απο αυτα ειναι και το 544
![]()
Απο τιμη...ασε. Ομως ειναι για μια ζωη, κυριολεκτικα. Τα εχω κοντα μια δεκαετια αλλα φαινονται και κοβουν σαν καινουρια!!
Eχω αυτο σετ Μιχαλη που το περιεχει...Eχεις το συστημα ez click? Πανω εδω μπαινουν τα δισκακια.
![]()
Aν εχεις, σου δινω ενα δισκακι dremel 544 απο το σετ των τριων που εχω. Αν δεν εχει μπορεις να το αγορασεις σκετο.
Με ενα σακκουλακι πακοτινια βεβαια, οχι δωρεαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.