Μπραβο ματι 8 mm ειναιΧορταστικη παραγγελια καλοδουλευτα και ωραια παρουσιαση με τα λινκς,, μπραβο
Πρεπει να προμηθευτεις μπολικο υγρο γυαλι καθως καποια καλουπια ειναι μεγαλα. Το ρολοι μπορεις να μετρησεις τι βαθος εχει? Για να δω ποσο υγρο γυαλι θα παρει.
Αν ειναι 8 χιλιοστα θα παρει ~650ml υγρο γυαλι.
Αν είσαι νέος χρήστης και δεν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στην συσκευή σου βάζοντας έναν κωδικό στην αναζήτηση σου πετάει ένα banner με κάποια κουπονια που πρέπει να χρησιμοποιήσεις μέσα σε 30 λεπτά με 1 ώρα ( ποικίλει) ένα από αυτά ήταν για αγορά άνω των 50€ έκπτωση 50% . Αυτά τα αλλάζουν συνέχεια προς το χειρότερο όσο ανεβαινουν οι πωλήσεις τους...
Το κουπόνι 50% τι είναι;
Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω ούτε το banner ούτε τα κουπόνια, αλλά όλο και κάτι βρήκα να αγοράσωΑν είσαι νέος χρήστης και δεν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή στην συσκευή σου βάζοντας έναν κωδικό στην αναζήτηση σου πετάει ένα banner με κάποια κουπονια που πρέπει να χρησιμοποιήσεις μέσα σε 30 λεπτά με 1 ώρα ( ποικίλει) ένα από αυτά ήταν για αγορά άνω των 50€ έκπτωση 50% . Αυτά τα αλλάζουν συνέχεια προς το χειρότερο όσο ανεβαινουν οι πωλήσεις τους...
Υπάρχουν youtubers που δίνουν τους δικούς τους κωδικούς καθώς επιστρέφει χρήματα. Εγώ έκαναν έναν δικό μου και το χρησιμοποιώ στις δικές μου αγορές.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται απο τους κανονισμους για αυτό δεν θα τον βάλω εδώ.
https://exypiretisi-pelaton.lidl-he...t2?productId=01t6N0000006VCuQAM&q=353560_2010.......... Παρομοια βγαζει και το Λιντλ που ειναι πολυ καλα αλλα δεν θυμαμαι τιμη.
Πολύ έξυπνη και πρακτική η κατασκευή του καροτσιού. Θεωρώ ότι αξίζει στο έπακρο τα λεφτά του.Βlack Friday σημερα και δεν μπορουσαν να λειψουν αγορες..
Σημερινες παραλλαβες μια Βοsch AdvancedVac 20 και ενα καροτσι βαρεου τυπου(για τα δεδομενα μου) μεταφορας πτυσομμενο της Expρess.
View attachment 223255![]()
EXPRESS ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ 200KG 631432
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Καρότσι μεταφοράς Μεταλλικό πτυσσόμενοΑντοχή: 200kgΡόδες αέρα: ø250mmΠεριστρεφόμενοι τροχοί συμπαγείς: ∅ 100mmΚΩΔΙΚΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ CΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ DΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ EΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ FΒΑΡΟΣ63143235 cm23 cm46 cm142 cm26 cm54 cm9 kgwww.toolplanet.gr
Το καροτσι της expert πολυ εξυπηρετικο αφου μπορεις να αλλαξεις θεση του κεντρικου στυλου και το κανεις μεγαλυτερο αλλαζοντας τις θεσει απο τις κοπιλιες σε αλλες τρυπες/θεσεις...
View attachment 223256
View attachment 223257View attachment 223258
Οσο για την σκουπα της Bosch τα λογια ειναι περιττα και σε τιμη απλα σουπερ που δεν μπορουσα να αντισταθω...!!
Πολλαπλη η χρηση της οποτε θελει χρονο να δοκιμαστει..κυριος να χρησιμοποιηθει γιατι την αξια της την ξερουμε...
Αντωνη,Γιωργο και Κυριακο τις συμβουλες σας για την σκουπα και που βρισκω σακουλες....
.....
Οταν δοκιμασεις το πλυστικο μετρησε περιπου ποσα μετρα παει ευθεια η δεσμη νερου πριν αρχισει και καμπυλωνει απο την βαρυτητα
To λεω για να το συγκρινουμε με αλλο 18βολτο πλυστικο των 22bar που η ευθεια δεσμη νερου διατηρειται περιπου για περιπου 4 μετρα.
Βlack Friday σημερα και δεν μπορουσαν να λειψουν αγορες..
Σημερινες παραλλαβες μια Βοsch AdvancedVac 20 και ενα καροτσι βαρεου τυπου(για τα δεδομενα μου) μεταφορας πτυσομμενο της Expρess.
View attachment 223255![]()
EXPRESS ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ 200KG 631432
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Καρότσι μεταφοράς Μεταλλικό πτυσσόμενοΑντοχή: 200kgΡόδες αέρα: ø250mmΠεριστρεφόμενοι τροχοί συμπαγείς: ∅ 100mmΚΩΔΙΚΟΣΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ CΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ DΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ EΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ FΒΑΡΟΣ63143235 cm23 cm46 cm142 cm26 cm54 cm9 kgwww.toolplanet.gr
Το καροτσι της expert πολυ εξυπηρετικο αφου μπορεις να αλλαξεις θεση του κεντρικου στυλου και το κανεις μεγαλυτερο αλλαζοντας τις θεσει απο τις κοπιλιες σε αλλες τρυπες/θεσεις...
View attachment 223256
View attachment 223257View attachment 223258
Οσο για την σκουπα της Bosch τα λογια ειναι περιττα και σε τιμη απλα σουπερ που δεν μπορουσα να αντισταθω...!!
Πολλαπλη η χρηση της οποτε θελει χρονο να δοκιμαστει..κυριος να χρησιμοποιηθει γιατι την αξια της την ξερουμε...
Αντωνη,Γιωργο και Κυριακο τις συμβουλες σας για την σκουπα και που βρισκω σακουλες....
Ωραία..Καλοδούλευτα Κωστή
Κάποια ιδιαίτερη συμβουλή για την σκούπα δεν έχω να σου δώσω.
Προσωπικά την δουλεύω πάντα σε συνδυασμό με δεύτερο δοχείο με κυκλωνικό οποτε όλα τα σκουπίδια παραμένουν στο δεύτερο δοχείο. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να αλλάζεις σακούλα γιατί δεν γεμίζει ποτέ.
Επίσης όταν χρησιμοποιώ καμία φορά την σκούπα στα μπαλκόνια για να μαζέψω φύλλα και λοιπά σκουπίδια αφαιρώ την σακούλα και πέφτουν όλα στον κάδο.
Πάντως οι σακουλες κοστίζουν, αν και είναι μεγάλες, οπότε φτιάξε δεύτερο κάδο με κυκλωνικό για να σωθείς από τα έξοδα.
Για σακούλες διάλεξε και πάρε https://www.skroutz.gr/s/23797191/B...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.