Tι παραλάβαμε σήμερα..

.......
Σε καθε περιπτωση ψάχνουμε λοιπόν να φτιάξουμε δεύτερο δοχείο με κυκλωνικο...
Έχουμε κάποιο νήμα με κατασκευή ή κάποιο link που να δίνει οδηγίες τι και πως...,;

Έχουμε γράψει αρκετά Κωστή. Διάβασε για αρχή αυτό το μήνυμα για να πάρεις μια ιδέα και εδώ είμαστε :)

Κυκλωνικό σύστημα για το εργαστήριο

• Like
Reactions: NassosT and KOSSTV
Έχουμε γράψει αρκετά Κωστή. Διάβασε για αρχή αυτό το μήνυμα για να πάρεις μια ιδέα και εδώ είμαστε :)

Κυκλωνικό σύστημα για το εργαστήριο
Νικο ευχσριστω...
Βλεπω οτι πιανει χωρο το συστημα...
Με ένα πρόχειρο υπολογισμό θες ένα 60αρη στην καλυτερη περιπτωση εαν τα βρεις σε καλή τιμή και το κυκλωνικο δεν βλέπω να υπάρχει εδώ..
Με αυτά τα χρήματα αγοράζεις 5 σετ σακουλες...
Βέβαια όλα εξαρτουνται από τη ποσοτητα σε σκόνη που βγάζεις...
Εγώ προσωπικά κοβω συχνά κομμάτια ξύλου και ενδεχομενος σε βάθος χρόνου να είναι μια η αλλη...

Σημερινή παραλαβή από Amazon.
Η αγορά έγινε 23-11 και σήμερα το απόγευμα παρέλαβα με ΕΛΤΑ courier. Τόσο γρήγορα δεν τα περίμενα.
Για το τελευταίο ο nikfor φταίει

20231128_191634.jpg20231128_191613.jpg

Ηρθε το Χριστουγεννιατικο δωρο απο τον Καυκα!
NBOIuUsl.jpg

To νεο απιθανο 18βολτο μινι παλμικακι της Dewalt DCF850, δεν χορταινεις να το βλεπεις και να το θωπευεις :)
mX4GtBJh.jpg

Eρχεται με ενα κλιπ ζωνης που βιδωνει απο οποια πλευρα θελεις και με ενα πανχρησιμο μαγνητακι για βιδες που βιδωνει και αυτο στο πλαϊ, αν θες.

O,τι και να πεις, αν δεν το δεις και δεν το πιασεις δεν μπορεις να καταλαβεις το ελαχιστο του μεγεθος!
MmHOtW2h.jpg

Θα γραψω εντυπωσεις και θα κανω μια περιγραφη των χαρακτηριστικων του οταν παιξω αρκετα και το χορτασω :)

Καλορίζικο Μιχάλη, εντυπωσιακά μικρό μέγεθος!!!
Βέβαια από την άλλη την τιμή του για σκέτο εργαλείο δεν την βλέπω εξίσου μικρή 🤔

• Like
Reactions: Χιωτης
Ειναι ελαχιστα τα 18βολτα εργαλεια της Dewalt που εχουν ουσιαστικες διαφορες απο τον ανταγωνισμο (ειτε σε τιμη, ειτε δυναμη, ειτε καινοτομια, ειτε μεγεθος, ειτε συνδυασμο αυτων) και αξιζει να τα εχει κανεις. To μικρο παλμικο ειναι ενα απο αυτα αλλα δυστυχως η τιμη ειναι τσιμπημενη, οπως ειναι και στο μινι τροχακι που ειναι ενα πανισχυρο εργαλειο που δεν εχει καμμια σχεση με τα υπολοιπα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αμ... στα έλεγα εγώ ότι παρόλα τα ακριβά την εργαλεία της είναι ωραία τα άτιμα και δεν μπορείς.να αντισταθείς..!!
Αλλά από την άλλη ότι πληρωσεις θα πάρεις..και αξίζουν κάθε ευρώ...
Καλορίζικο λοιπόν και καλές εργασίες...
Ένα συγκριτικο με το GDX-200 θα το κάνουμε...που εχει αναλογη τιμή.. .!!!

εχω φροντίζω να μπαίνουν κρυφά στο σπίτι.
μετά κατά την χρήση δεν έχω πρόβλημα.

Μερικές φορές χρειάζεται λίγο και η δημιουργική λογιστική του Σημιτη

Εγω κανω ολα τα χατηρια της πεθερας μου και την εχω στα οπα οπα.
...

Τhanks man!

To παλμικακι το πηρα αποκλειστικα για τον καινοτομο σχεδιασμο του που του επιτρεπει αυτο το εντυπωσιακα μικρο μεγεθος/ογκο. Χαιρεσαι να το βλεπεις αλλα και να το δουλευεις!
Παραλληλα ειναι και ιδιαιτερα εργονομικο και αρκουντως δυνατο με τα 200+ Νm, oποτε εχει ολο το πακετο, δεν υστερει σε κατι.

ΕΙναι απιστευτο που μπορω να παρκαρω το εργαλειο παραλληλα με το ραφι και οχι καθετα οπως ολα τα δραπανα. Το μηκος του ειναι σχεδον ιδιο με το πλατος του!!
yPcdDY9h.jpg

ΕΙναι απιστευτο που μπορω να παρκαρω το εργαλειο παραλληλα με το ραφι και οχι καθετα οπως ολα τα δραπανα. Το μηκος του ειναι σχεδον ιδιο με το πλατος του!!
yPcdDY9h.jpg

Αυτό ήταν, θα το πάρω κι εγώ….
Ένα τέτοιο έψαχνα, να μπορεί να παρκάρει παράλληλα. :D

Αμ... στα έλεγα εγώ ότι παρόλα τα ακριβά την εργαλεία της είναι ωραία τα άτιμα και δεν μπορείς.να αντισταθείς..!!
Αλλά από την άλλη ότι πληρωσεις θα πάρεις..και αξίζουν κάθε ευρώ...
Το Bosch θα το καταπιεί προβλέπω

Με γεια, αναμένω κι εγώ εντυπώσεις, αν και σίγουρα θα είναι τουμπανο. Είμαι "στην αγορά", που λένε, για τέτοιο εργαλείο, με ροπή :P προς το Parkside Performance (αν και όταν έρθει, δε βιάζομαι ιδιαίτερα), κυρίως επειδή θέλω να παραμείνω σε ένα οικοσύστημα μπαταριών.

• Like
Reactions: Χιωτης
Είχα και εγώ το παλμικο αυτό και το έδωσα και πηρα το ίδιο ξανά αλλά στην συλλεκτική έκδοση. Πραγματικά χαίρεσαι να το βλέπεις και δεν θες ούτε να το λερωσεις. Επίσης πολύ άνετα λύνει και τα μπουλονια από τις ρόδες αυτοκινητου σε περίπτωση ανάγκης.

Με γεια, αναμένω κι εγώ εντυπώσεις, αν και σίγουρα θα είναι τουμπανο. Είμαι "στην αγορά", που λένε, για τέτοιο εργαλείο, με ροπή :p προς το Parkside Performance (αν και όταν έρθει, δε βιάζομαι ιδιαίτερα), κυρίως επειδή θέλω να παραμείνω σε ένα οικοσύστημα μπαταριών.

Ειναι σημαντικο να μην αλλαζεις συστημα μπαταριων, ιδιως οταν προκειται για ενα μονο εργαλειο.
Ουτως η αλλως το Parkside ειναι μια χαρα αντιγραφο του Dewalt και απο δυναμη φαινεται εχει αρκετη. Η 3ετης εγγυση επισης ειναι ενα μεγαλο συν.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ειναι σημαντικο να μην αλλαζεις συστημα μπαταριων, ιδιως οταν προκειται για ενα μονο εργαλειο.
Ουτως η αλλως το Parkside ειναι μια χαρα αντιγραφο του Dewalt και απο δυναμη φαινεται εχει αρκετη. Η 3ετης εγγυση επισης ειναι ενα μεγαλο συν.
5ετη τα Performance, αλλά τρέχα γύρευε, μακριά από μας αυτά.