Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά καλά.... πως είχα την εντύπωση ότι σου το φέραν από Αμερική.

Μάλλον με μπερδεύεις
Έχω το πιο παλιό και τίμιο κιτρινακι το dcf 887
Για εμένα δεν έχει νόημα να το αλλάξω αφού κάνω μια χαρά τη δουλειά μου και όσο υπάρχει θα με καλύπτει σε αυτά που κάνω.

Το topshak το πήρα για το νησί μιας και είχα ένα παλιό δραπανοκατσάβιδο και μου έβγαζε την πίστη για να κάνω 2-3 δουλειές που ήθελα.

Μάλλον με μπερδεύεις

Τι είπες τώρα…. Μου καταρρίπτεις όλο το μύθο… :rolleyes:
Ήμουνα σίγουρος οτι η database του Κυριάκου σε όνομα και εργαλεία του κάθε μέλους είναι πλήρως updated. :eek:

(Ρε, μήπως το έχεις και δεν το θυμάσαι;) :D

Εχουν αρχίσει οι παραλαβές:cool:

Αμπεροτσιμπίδα MUSTOOL C1 AC/DC. Βασικό κριτήριο η μέτρηση Α σε DC, όπως επίσης και οι πολύ καλές κριτικές. Βασικά πρόκειται για πολύμετρο/αμπερόμετρο με πολλές λειτουργίες και πιθανότατα απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις. Ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή και με την λειτουργία AUTO κάνει εύκολα όλες τις βασικές μετρήσεις.
https://www.banggood.com/el/MUSTOOL...t&cur_warehouse=CN&trace_id=50341701425932051
20231129_133530.jpg

Τροφοδοτικό με έξοδο DC από 9V έως 24V. Αρκετά ακριβές, αλλά το ποτενσιόμετρο (ή ροοστάτης ?) χρειάζεται πολύ υπομονή για πετύχεις τα V που θέλεις.
https://www.banggood.com/el/Adjusta...ehouse=CN&ID=47759&trace_id=50341701425932051

20231124_122457.jpg

Τι είπες τώρα…. Μου καταρρίπτεις όλο το μύθο… :rolleyes:
Ήμουνα σίγουρος οτι η database του Κυριάκου σε όνομα και εργαλεία του κάθε μέλους είναι πλήρως updated. :eek:

(Ρε, μήπως το έχεις και δεν το θυμάσαι;) :D
Παίζει και να ισχύει αυτό που λέει ο Μπάμπης στο τέλος.
Αποκρύπτει ο Γιώργος τα κίτρινα ΚΙΑ που έχει για να μην του τα ματιάζουν

Ήρθε μια ζυγαριά από το afasia που κλείνει.
2€...
Στην αρχή νόμιζα ότι μετράει από 0.1gr
Τελικά μετράει από 0.01gr ως 500gr !
Μικρούλα με επιφάνεια 10x10.
Τώρα η μίξη γομαλακας θα γίνεται με πιο επιστημονικό τρόπο
Δυστυχώς δνε βλέπω να υπάρχει ακόμη. Πολλή καλη τιμή στις ταινίες led έχει από 2€. Τα μεταφορικά είναι 5€ οπότε πάρτε και ότι άλλο βρείτε. Τα καλώδια για iphone 3μετρα με 0.50€ που πήρα είναι καλά.
dc53df6ecef250e15926670acb153bde.jpg
2985daac30ec335e4bcf1ab2ef37a0f3.jpg
3ef8b7be5dde3a8d92097878c513f9c7.jpg

Ποιας εταιρίας είναι..;..εκπληκτικό το εύρος μέτρησης...!!!
Πιο noname κινεζια δεν υπάρχει. Που να ήταν και επώνυμη.
Είχε και δύο καλύμματα που μάλλον είναι για να βάζεις τα αντικείμενα να τα ζυγίζεις .
7b915116dc60a5ec772f199b8035d312.jpg
ebef7acd5a52800babc9db7917af646e.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV
Πρεπει να παρεις και ενα σετακι πρότυπα βάρη, σταθμά για να τσεκαρεις την ακρίβεια της κινεζικης ζυγαριας αλλα και καθε ζυγαρια.
image.axd

Πρεπει να παρεις και ενα σετακι πρότυπα βάρη, σταθμά για να τσεκαρεις την ακρίβεια της κινεζικης ζυγαριας αλλα και καθε ζυγαρια.
image.axd

Θα έλεγα ότι ούτε για αυτά τα βάρη ξέρουμε ότι είναι ακριβή μιας και είναι από Κίνα , αλλά πιστεύω ότι και αυτά και η ζυγαριά θα είναι "σωστα" καθώς μπορεί να φτιάχτηκαν στο ίδιο εργοστάσιο
Μακάρι αυτό το Permissible error: At 0.003g να ειναι σωστό. Δηλαδη η ζυγαριά δεν θα δείξει απόκλιση.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Πάρε και μια επώνυμη, ακριβή ζυγαριά, για να τσεκάρεις τα βαράκια και είσσι jet.
Μπορεί να σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά, αν το δείς ξεχωριστά, η Κινέζικη ζυγαριά σου βγήκε τσάμπα. :D

Παίζει και να ισχύει αυτό που λέει ο Μπάμπης στο τέλος.
Αποκρύπτει ο Γιώργος τα κίτρινα ΚΙΑ που έχει για να μην του τα ματιάζουν

Κυριάκο, μήπως σου το δάνεισα και ξέχασες να το φέρεις πίσω;;

Ενα ωραιο φακελακι απο Αμαζον που μου εφερε φιλος σημερα. Ηρθε μαζι με μια δικη του μεγαλη παραγγελια οποτε δεν χρεωθηκε επιπλεον μεταφορικα.
eKzKH1fl.jpg

Ενα σετακι με αλυσιδακια για μπρελοκ με διαμετρο κρικου 20μμ. Ειδα και επαθα να βρω τοσο μικρο κρικο, αφου οι περισσοτεροι ειναι 25μμ διαμετρο.
hDyhqD3h.jpg

Ξεχωριστα τα αλυσιδακια, τα βιδακια και τα συνδετικα κρικακια...
Παλαιοτερα οχι μονο υπηρχαν συναρμολογημενα και ετοιμα για βιδωμα, αλλα ηταν και παμφθηνα. Τωρα ειναι δυσευρετα και πολυ ακριβα.

Πηρα και μια μικρη ταμπακιερα απο το Jumbo, πολυ καλη, VFM για τα 4 ευρω που κοστιζε και εβαλα μεσα ολα τα εξαρτηματα για μπρελοκ που ειχα σε διαφορα κουτακια.
Y3GhuJYh.jpg

Εδω το περιεχομενο που θα ειναι πληρες οταν συμπληρωθει με επιπλεον συνδετικα κρικακια και βιδοθηλιες που περιμενω απο το Temu.
wNAzrFfh.jpg

Έψαχνα την παλιά κυανοακρυλική κόλλα Akfix με το σπρέι επιταχυντή, αλλά έχει καταργηθεί.

Βρήκα όμως τον αντικαταστάτη της, την Eurofix (η ίδια είναι βασικά) αλλά αυτή είναι στη διπλάσια ποσότητα, δηλαδή 50ml η κόλλα και 200ml το σπρέι.
Η τιμή της είναι πολύ καλή, στα 3,10€ (y)

20231207_181407.jpg

Από όσο έψαξα, τόσο χαμηλή τιμή δεν βρήκα σε κάτι αντίστοιχο.

Την ειδα να την δουλεύει ο φιλο μου ο Μαρκος στην Χιο και με ενημερωσε πως οντως ειναι η παλια ΑΚ με νεα ονομασια!

Θελω να παρω και εγω μια δυο καθως τελικα εξυπηρετει.
Παλια που ειχαμε παρει δεν την ειχα σε εκτιμηση και την ειχα δωσει στον Μπαμπη.

Η κολλα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, αφου προκειται για μια κοινη κολλα στιγμης gel. Ο επιταχυντης σε σπρεϋ ειναι αυτος που αξιζει.
Το itool στη Θεσσαλονικη ειχε παντα την καλυτερη τιμη για το σετακι της Αkfix.

Παντα αγοραζα μαζικα 5-6 κομματια τη φορα καθως ο επιταχυντης τελειωνε πολυ πιο γρηγορα απο την κολλα. Χρησιμο το λινκ του Νικου με τη νεα κολλα (y)

Μάιο 2024 που λέει ότι λήγει... Λήγει η κόλλα ο επιταχυντής ή και τα δυο άραγε;
Καλή περίπτωση αν ο επιταχυντής αντέχει. Λέω να πάρω μερικούς. Τι λέτε;