Όχι φιλαράκι δεν το έχω, φήμες λένε ότι δεν βγαίνουν καλά αυτά τα κιτρινάκιαΕσυ ρε Anastasg δεν το εχεις ηδη?

Όχι φιλαράκι δεν το έχω, φήμες λένε ότι δεν βγαίνουν καλά αυτά τα κιτρινάκιαΕσυ ρε Anastasg δεν το εχεις ηδη?
Καλά καλά.... πως είχα την εντύπωση ότι σου το φέραν από Αμερική.
Μάλλον με μπερδεύεις
Παίζει και να ισχύει αυτό που λέει ο Μπάμπης στο τέλος.Τι είπες τώρα…. Μου καταρρίπτεις όλο το μύθο…
Ήμουνα σίγουρος οτι η database του Κυριάκου σε όνομα και εργαλεία του κάθε μέλους είναι πλήρως updated.
(Ρε, μήπως το έχεις και δεν το θυμάσαι![]()
![]()
Πιο noname κινεζια δεν υπάρχει. Που να ήταν και επώνυμη.Ποιας εταιρίας είναι..;..εκπληκτικό το εύρος μέτρησης...!!!
Θα έλεγα ότι ούτε για αυτά τα βάρη ξέρουμε ότι είναι ακριβή μιας και είναι από Κίνα , αλλά πιστεύω ότι και αυτά και η ζυγαριά θα είναι "σωστα" καθώς μπορεί να φτιάχτηκαν στο ίδιο εργοστάσιοΠρεπει να παρεις και ενα σετακι πρότυπα βάρη, σταθμά για να τσεκαρεις την ακρίβεια της κινεζικης ζυγαριας αλλα και καθε ζυγαρια.
![]()
Accurate Calibration Set Chrome Plating Scale Weights Set - Temu Greece
Shop 1pc 5pcs accurate calibration set chrome plating scale weights set 1g 2g 5g 10g 20g 50g 100g grams for home tool at the lowest price at Temu. Check reviews and See what's new of Business, Industry & Science. Explore the latest arrivals.www.temu.com
Παίζει και να ισχύει αυτό που λέει ο Μπάμπης στο τέλος.
Αποκρύπτει ο Γιώργος τα κίτρινα ΚΙΑ που έχει για να μην του τα ματιάζουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.