Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιος εχει 18v φορτιστή μπαταρίας makita και μπορώ να τον δοκιμάσω?
Έχω τον δικό μου στο εξοχικό και παρέλαβα σήμερα μία 18v μπαταρία makita στην οποία δεν ανάβει κανένα λαμπάκι πατώντας το τεστ.
Πρέπει να τη δοκιμάσω αλλιώς να την επιστρέψω.
Μα που πάω και μπλέκομαι με makita εγώ μπορείτε να μου πείτε...

Σημερινή παραλαβή, 6 κιλά υγρού γυαλιού (το ενα πακέτο του Κυρ) της γερμανικής Dipon DE

Εχω ξαναγράψει για αυτό, είναι πολύ καλής ποιότητας και η τιμη πραγματικά χαμηλή.

20240109_194537.jpg

Αν μάλιστα μοιραστούν τα ταχυδρομικά που είναι 10 ευρώ, η τιμή κιλού είναι ευκαιρία (13,6 ευρώ τελική) (y)

Ποιος εχει 18v φορτιστή μπαταρίας makita και μπορώ να τον δοκιμάσω?
Έχω τον δικό μου στο εξοχικό και παρέλαβα σήμερα μία 18v μπαταρία makita στην οποία δεν ανάβει κανένα λαμπάκι πατώντας το τεστ.
Πρέπει να τη δοκιμάσω αλλιώς να την επιστρέψω.
Μα που πάω και μπλέκομαι με makita εγώ μπορείτε να μου πείτε...

Κυριάκο, περίμενε, όταν συναντηθούμε για να σου δώσω το υγρό γυαλί, μπορώ να σου δανείσω τον εφεδρικό φορτιστή Μακίτα, (τον κινέζικο) που δεν τον χρειάζομαι έτσι και αλλιώς.

Γεια σου ρε αντωνάκη.
Όπως λέει πάντα ο παππούς και η μητέρα μου:
"Αν δεν έχεις φίλους, δώς και αγόρασε"

Nick ευχαριστώ πολύ μόλις πέρασα από τον αντώνη και πήρα το δικό του να το δοκιμάσω το συντομότερο δυνατόν.

• Love
Reactions: papakitou
Το νεο laser engraver της SculpFun το iCube -5w απο το Geekbuying μεσα σε 7 εργασιμες απο τις αποθηκες της Πολωνιας.

LHUrDtxh.jpg

Το ανοιγμα του πακετου λεω να γινει στο νημα των εκτυπωτων, οπου θα γινει και η παρουσιαση, για να μεινει στο εξειδικευμενο νημα και να μην χαθει.
Παντως ειναι ενα εντυπωσιακοτατο γκατζετακι!
5IPmOVfh.jpg

Να ευχαριστήσω ξανα τον αντώνη που μου δάνεισε το φορτιστή μπαταριών.

Παρελήθηκε η μπαταρία και δεν αλλάβε κανένα φωτάκι όπως είπα μπήκε πάνω στο ταχυφορτιστή του αντώνη και φόρτισε πληρως.

Ευτυχώς γιατί όταν την παρέλαβα τρόμαξα που δεν άναψε κανένα φως στο τεστ.

Η πρώτη εργαλείο παραλαβή της χρονιάς ήταν αυτή η τριάρα μπαταρία της makita από το penguin.gr στον πειραιά στα 43,61€.

IMG20240110141130.jpg

Και είναι η λύση στα στα εργαλεία μπαταρίας από κίνα τα οποία είναι συμβατά με μπαταρίες makita.
Το μπράσλες αλυσοπρίονο της μενσέλα με τους 20 πόντους λάμα δεν κολωσε πουθενά όσο κι αν το πίεσα κατά την κοπή.
Τώρα από μένα να δοκιμάσω και τα μπουλονόκλειδά μου.

Last edited:
Καλοριζικα ολα!

Συναδελφοι, οι παραλαβες μας δεν εχουν κανενα -μα κανενα- ενδιαφερον και ουσια αν δεν μπαινει το λινκ του προιοντος που μας ενημερωνει για τα χαρακτηριστικα, την τιμη και το μαγαζι που αγοραζουμε.

Στην περιπτωση μου δεν ισχυει πλεον η τιμη.
Οπως ειχα γραψει στο νημα τι παραγγειλαμε σημερα παραγγελθηκε ξανα απο Pinguin.gr στα 43,61 ευρω. Ενω την πρώτη φορα στα 41.50 και ακυρωθηκε λογω ελλειψης.

Oπως και νά΄χει, εδω ειναι το λινκ εστω και με λιγο ακριβοτερη τιμη στα 46 ευρω.

Απο περιεργεια, αυτη δεν ειναι η ιδια γνησια μπαταρια Μακιτα 3Αh στα 35 ευρω? Μηπως ειναι μαιμου?

Απο περιεργεια, αυτη δεν ειναι η ιδια γνησια μπαταρια Μακιτα 3Αh στα 35 ευρω? Μηπως ειναι μαιμου?
Οχι Μιχαλη....
Την ιδια εντυπωση ειχα και για μια Bosch Procore......
Η WS Xtreme Power ειναι εταιρια που βγαζει ιμητασιον μπαταριες για πολλες εταιριες....
Με μια προχειρη αναζητηση θα το δεις....

Σημερινή παραλαβή, 6 κιλά υγρού γυαλιού (το ενα πακέτο του Κυρ) της γερμανικής Dipon DE

Εχω ξαναγράψει για αυτό, είναι πολύ καλής ποιότητας και η τιμη πραγματικά χαμηλή.

View attachment 225931

Αν μάλιστα μοιραστούν τα ταχυδρομικά που είναι 10 ευρώ, η τιμή κιλού είναι ευκαιρία (13,6 ευρώ τελική) (y)
Καλως μας ηρθε!
Αντε να το κατελησουμε να ξαναπάρουμε!!!!
Μιλαμε για την τελετη παραδοσης παραλαβής!

Μαχαίρι σεφ, victorinox, made in switzerland, κυρτό, με σαγρε χερούλι.
Σχεδον γενικης χρησης, κυριως ομως για επεξεργασια καθε λογης κρεατος.

LCQegW5.jpg

• Like
Reactions: newbie
Παρέλαβα σήμερα την καινούρια motherboard για να «βλέπει» το Lightburn το Κ40 μου.

View attachment 225961
Ξεκίνα να βλέπεις βίντεο στο youtube . Κάθε μέρα ανακαλύπτω και νέες ρυθμίσεις και "κολπα" .
Ειδικα το k40 που μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα θα εξοικονομησεις αρκετό χρόνο σε χάραξη.

Ξεκίνα να βλέπεις βίντεο στο youtube . Κάθε μέρα ανακαλύπτω και νέες ρυθμίσεις και "κολπα" .
Ειδικα το k40 που μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα θα εξοικονομησεις αρκετό χρόνο σε χάραξη.

Αυτά που σιχαίνομαι… :(
Αυτό που φοβάμαι είναι κάτι που είχες γράψει εσύ, αν θυμάμαι καλά, οτι με το GRBL έκοβες καλύτερα απ’ότι με το Lightburn.

Last edited:
  • Like
Reactions: songless_bird
Aυτο το παρατηρησα και εγω προσφατα οταν δοκιμασα το Neje 7.5w με το lightburn που δεν εκοψε με ενα περασμα κ/π λευκα 8μμ ενω με το GRBL το ειχε κοψει.

Πραγματικα δεν εχει λογικη αλλα συνεβη!