Tι παραλάβαμε σήμερα..

IMG_20240117_211040.jpgαυτό το σετ καστανιάς 1/4 από Temu στα 0€ 3 προϊόντα δώρο αρκεί να ψωνίσει 7 κανείς ασχέτως αξίας τα άλλα 4
Αν κάνω τη διαίρεση βγαίνει 4€
Οπότε πάλι είναι ελάχιστα
Όπως βλέπετε είναι χειρότερη ποιότητα από του lidl
Έχοντας και επώνυμα σετ στην κατοχή μου αυτό υπολείπεται
Βέβαια ίσως για μια δύο φορές το χρόνο σε κάτι ελαφρύ να μην είναι άσχημα
Στα 44 ευρώ που λένε ότι κάνει κανονικά μόνο γέλια μπορώ να βαλω

IMG_20240117_211030.jpg

έκανα δυστυχώς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το έχασα αν και δουλεύει κατα βάση σε νέους χρήστες
ένα μυστικό για να βγει είναι να μην έχεις κατεβάσει την εφαρμογή και να χαζεύεις εργαλεία και μετά καπάκια να μπεις πολλες φορές στο youtube
εμένα έτσι μου το έβγαλε (κυνηγούσα το κόκκινο σετ με 1,75 ΕΥΡΏ)

και btw αν κάποιος ξέρει πως να επαναφέρω συνομιλίες από το viber ενώ δεν έχω backup θα του ήμουν ευγνώμον (είμαι σε xiaomi κινητό)

View attachment 226321αυτό το σετ καστανιάς 1/4 από Temu στα 0€ 3 προϊόντα δώρο αρκεί να ψωνίσει 7 κανείς ασχέτως αξίας τα άλλα 4
Αν κάνω τη διαίρεση βγαίνει 4€
Οπότε πάλι είναι ελάχιστα
Όπως βλέπετε είναι χειρότερη ποιότητα από του lidl
Έχοντας και επώνυμα σετ στην κατοχή μου αυτό υπολείπεται
Βέβαια ίσως για μια δύο φορές το χρόνο σε κάτι ελαφρύ να μην είναι άσχημα
Στα 44 ευρώ που λένε ότι κάνει κανονικά μόνο γέλια μπορώ να βαλω

View attachment 226322
To εν λόγω σετ κκυκλοφορεί σε άπειρες εκδοχές με τα ίδια ακριβώς τεμάχια εργαλείων. Έχω το ίδιο σε "μάρκα" Νeo Tools και είναι σχετικά καλής ποιότητας (το δικό μου).
Το συγκεκριμένο (με βάση τις φωτογραφίες), φαίνεται αρκετά μέτριας ποιότητας, αλλά εφόσον το πήρες κοψοχρονιά είναι Οκ.
Ελλάδα κάπου στα 15 ευρώ αν θυμάμαι είχα δει ανάλογης ποιότητας στο σκρουτζ. Καλά για σαραντατόσα ευρώ, δεν το συζητώ, ούτε για ανέκδοτο.

• Like
Reactions: rhtoras
Ήρθε χθες το 8ιντσο brushless αλυσοπρίονο από το banggood. Αν και από αποθήκη Τσεχίας, έκανε 2 βδομάδες να έρθει (και μάλιστα ήρθε με DHL courier!). Με τα κουπόνια βγήκε στα €28 solo. Έκανα μια γρήγορη δοκιμή και φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο πολύ να σφίξω τη βίδα για την αλυσίδα: Μου φαίνεται πως είναι κάπως σφιχτά τώρα αλλά πιο χαλαρή βγαίνει από τη θέση της. Το σαββατοκύριακο θα κάνω δοκιμές για κοπές και θα επανέλθω.

1705684982639.png

Σημερινή παραλαβή από e-shop, θήκη ταμπακιέρα για μικρό εξαρτήματα.
Αυτό που μου άρεσε είναι ότι δοκιμάστηκε και όσο και να την κούνησα τα μικρό αντικειμενα δεν άλλαξαν θέση μέσα στην ταμπακιέρα.
Το άλλο καλό είναι ότι ενώνονται μεταξύ τους.
Σίγουρα θα πάρω και άλλες.

Attachments

• 20240122_174449.jpg
    20240122_174449.jpg
    4.1 MB · Views: 40
  • 20240122_174431.jpg
    20240122_174431.jpg
    4.1 MB · Views: 40
Καλύτερα τις απλές stanley, ή αξίζει η διαφορά τιμής για τις fatmax με τα μεταλλικά κουμπώματα;

Καλύτερα τις απλές stanley, ή αξίζει η διαφορά τιμής για τις fatmax με τα μεταλλικά κουμπώματα;
Νταξει εξαρτάται και τη χρήση που τους κάνεις..
Αν τις πετάς απο δω κι από κει σε οικοδομές, πάρε ενισχυμενες

• Like
Reactions: dimitris.v
Χρήση ελαφριά, αλλά έχουν αντοχή τα πλαστικά κουμπώματα στο χρόνο;
τις έχω >5 χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα

αν δεν τις πετάς όπως σου είπαν στις οικοδομές οι "απλές" είναι υπερ-αρκετές για ερασιτεχνική χρήση

ΥΓ. Και δεν φημίζομαι για την απαλότητα μου στα εργαλεία...αρκετά parkside έχω εξοντώσει :LOL:

Αξιζει με το παραπάνω...ειναι για μια ζωή...

Εγω εχω σαν αυτην 2...

Βέβαια υπάρχει και πιο θηριώδης που την εχω καταευχαριστηθει καθως τρωει πολυ ξυλο και δεν παθαινει τιποτα αλλά πας αλλού...

Σημερινή παραλαβή από Aliexpress ένα φορητό κομπρεσεράκι αέρα και ένας μετρητής πίεσης ελαστικών:

IMG20240124114023.jpg

Το κομπρεσέρ μου στοίχησε 15 ευρώ ακριβώς και ο μετρητής 3,70 ευρώ με μια μικρή έκπτωση που μου έκανε το Aliexpress. Αμφότερα χρησιμοποιούν και τις 4 κλίμακες μέτρησης (bar, psi, kpa, kg/cm2) αν και προσωπικά μου είναι άχρηστες οι 3, έχω συνηθίσει να μετράω μόνο σε psi.
Δοκιμάστηκαν και τα δύο αμέσως. Το κομπρεσεράκι φουσκώνει άνετα μπάλες και λάστιχα ποδηλάτων, ενώ στα ελαστικά του σκούτερ ναι μεν τα φουσκώνει αλλά σε περισσότερο χρόνο συγκριτικά με αυτά των ποδηλάτων. Εκεί που τρώει μεγάλο ζόρι είναι στα ελαστικά του αυτοκινήτου, όμως στο τέλος τα φουσκώνει και αυτά.

IMG20240124105709.jpg

Ο μετρητής δείχνει να μετράει σωστά καθώς δείχνει την ίδια πίεση με το κομπρεσέρ

IMG20240124110840.jpg

Αγχολυτικη η κορμοστασια του -και μονο που βλεπεις το λαχταριστο πακετακι στο χερι του ταχυδρομου ευφραινεται η ψυχη σου :)
3KyOlW1l.jpg

10 μπουκαλακια μαυρα με λεπτο στομιο, ενα usb hub και ενα μικρο μπουκαλακι με υγρο γυαλι UV, για δοκιμη της συγκεκριμενης μαρκας.
fRaXqrMh.jpg

Τα μπουκαλακια ειναι για ακριβη εκχυση υγρων, κυριως υγρου γυαλιου το οποιο θελει σκουροχρωμο πλαστικο για να διατηρειται σωστα.

Το υγρο γυαλι (στα δεξια) ειναι λιγο καθαροτερο απο το προηγουμενο που ειχα παρει απο το Αμαζον και μαλιστα ΔΕΝ μυριζει καθολου.
0aZ5u1wh.jpg

Επισης στεγνωνει λιγο πιο γρηγορα απο το αριστερο το οποιο χρησιμοποιω εδω και δυο χρονια και ειμαι γενικα ευχαριστημενος.

Περιμενω και ενα δευτερο δειγμα υγρου γυαλιου για να δω σε ποιο θα καταληξω τελικα για να παραγγελνω μεγαλυτερες ποσοτητες.

Παραλαβη απο GeekBuying μιας καμερας για τον Laser. Kοστισε 73 ευρω με ενα χριστουγεννιατικο κουπονακι που εχει ληξει τωρα.

Camera 500 της Sculpfun με παραλαβη απο τα ΕΛΤΑ! Ευτυχως ο ταχυδρομος ειναι φιλος αλλιως θα επρεπε να παω στο ταχυδρομειο!
rA75DLjl.jpg

Πολυ καλη και ασφαλης η συσκευασια
PhaTFSgh.jpg

Πολυ καλη και η ποιοτητα των εξαρτηματων! Μπορει να στερεωθει με διαφορετικους τροπους αναλογα τον εκτυπωτη.
pLQN2coh.jpg

Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και πιο πρακτικη καμερα που κυκλοφορει για lasers.
dVoD031h.jpg

Δυστυχως δεν μπορω να το δοκιμασω ακομα καθως δεν μου εχουν ερθει ακομα τα Limit switches του Sculpfun s10 που πρεπει να προηγηθουν στην εγκατασταση. Τα περιμενω απο μερα σε μερα.

Σημερινή παραλαβή από Aliexpress ένα φορητό κομπρεσεράκι αέρα και ένας μετρητής πίεσης ελαστικών:

View attachment 226688

Το κομπρεσέρ μου στοίχησε 15 ευρώ ακριβώς και ο μετρητής 3,70 ευρώ με μια μικρή έκπτωση που μου έκανε το Aliexpress. Αμφότερα χρησιμοποιούν και τις 4 κλίμακες μέτρησης (bar, psi, kpa, kg/cm2) αν και προσωπικά μου είναι άχρηστες οι 3, έχω συνηθίσει να μετράω μόνο σε psi.
Δοκιμάστηκαν και τα δύο αμέσως. Το κομπρεσεράκι φουσκώνει άνετα μπάλες και λάστιχα ποδηλάτων, ενώ στα ελαστικά του σκούτερ ναι μεν τα φουσκώνει αλλά σε περισσότερο χρόνο συγκριτικά με αυτά των ποδηλάτων. Εκεί που τρώει μεγάλο ζόρι είναι στα ελαστικά του αυτοκινήτου, όμως στο τέλος τα φουσκώνει και αυτά.

View attachment 226689

Ο μετρητής δείχνει να μετράει σωστά καθώς δείχνει την ίδια πίεση με το κομπρεσέρ

View attachment 226690
μόλις αγόρασα το κομπρεσεράκι και γω.. μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μικρό του μέγεθος.
σε σχέση με αυτό που έχω εδώ και 10-15 χρόνια είναι μινιατούρα.
αν βγει καλό, το παλιό θα βγει από το αυτοκίνητο γιατί πιάνει πολύ χώρο

• Like
Reactions: xxaris and newbie