Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τέτοιες φέρνει και το Lidl...νομίζω στην ίδια τιμή και ποιότητα..
Κωστή, δεν έχω δει τοσο μικρές στο LIDL. Αυτές είναι περίπου 13 εκ, ενώ αυτές που έχω πάρει απο το LIDL είναι αρκετά μεγαλύτερες.

Σήμερα παρέλαβα από Ali την τσιμπίδα για την ηλεκτροπόντα που είχα φτιάξει πιο παλιά.
Καιρό ήθελα να φτιάξω μια μόνος μου, αφού δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πήγαινα συνεχώς από «αύριο» σε «αύριο» κι έτσι την παρήγγειλα και τελείωσε.
IMG_7784.jpeg

Τώρα πλέον η ηλεκτροπόντα ολοκληρώθηκε και δουλεύει μια χαρά.

IMG_7780.jpeg

Μια πρώτη δοκιμή που έκανα σε ροδέλες του 1mm έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, δεν μπόρεσα να τις ξεκολλήσω ούτε με τις πένσες.

IMG_7781.jpeg

Σημερινη παραλλαβη γαντια κηπου Bosch XL απο eshop και κωνικο τρυπανι Benmann 4-20mm HSS απο το τοπικο χρωματοπωλειο....

20240208_182141.jpg

Εδω η διαφορα με το απλο του Lidl...

20240208_182229.jpg

Σημερινές παραλαβές

• Λίγα ξύλα από Wodewa πολύ όμορφα και περιποιημένα, ωραία συσκευασμένα και με ελάχιστα ταχυδρομικά. Αξίζουν για ειδικές μικρές κατασκευές στο laser κλπ.(άργησαν να έρθουν, έκαναν 20 μέρες! Μάλλον, έπεσα στην περίπτωση)

• Μια εύκαμπτη προέκταση για το Dremel, εξαιρετικής ποιότητας. Από Temu στα 6,5€ μόνο! (y)

• Ένα μοιρογνωμόνιο από Temu, στα 6€
    Καλό είναι, και στιβαρό, αν και οι αριθμοί (στις μοίρες) θα μπορούσαν να είναι πιο ευδιάκριτοι. :rolleyes:

• Μικροσκοπικά ούπατ των 4mm Fisher SX Plus από Praktiker στα 2,9€

20240208_115919.jpg

Δεν είχα καταλάβει πόσο χρήσιμη είναι αυτή η προέκταση του Dremel. Αν και την αγόρασα για να μπορώ να τρίβω τα εσωτερικά των μπολ καθώς γυρνάνε στον τόρνο, από το πρωί, την έχω χρησιμοποιήσει 10 φορές! Ειδικά με το Dremel μπαταρίας σου λύνει τα χέρια.
Και αν θέλεις, τυπώνεις και μια βάση, και το έχεις Dremel πάγκου.

20240208_194207 copy.jpg

Πολύ ωραία, αξίζει τα 6,5€ και με το παραπάνω. (y)

Παραλαβη απο Temu.
Bασικα ηθελα να δοκιμασω το συγκεκριμενο υγρο γυαλι και ολα τα αλλα τα πηρα για να συμπληρωσω το 10αρικο..:)

F3bxlHbh.jpg

Yγρο γυαλι UV -ιδιο με το αλλο που ειχα παρει, καλο, διαυγες, στεγνωνει γρηγορα και ειναι αοσμο.
Μαρκαδοροι ανεξιτηλοι, ζευγαρι χρωματος χρυσο ασημι (πολυ καλοι και οι δυο, ιδιως το χρυσο χρωμα)
Υγρασιομετρο/θερμομετρο (παραδοξως ακριβεστατο)
Επιφανεια κοπης μινι 8χ8εκ. (καλη και παχος >2μμ)
Επιφανεια κοπης Α5 (πολυ λεπτη, no good, παχος <1μμ)

Νομιζω οτι δεν μπερδευτηκε κανεις καθως ΔΕΝ νοειται επιφανεια κοπης 8χ8 χιλιοστα, ετσι δεν ειναι ?

Για καλου και για κακου ομως, το διορθωσα :)

Παραλαβη απο Temu.
Bασικα ηθελα να δοκιμασω το συγκεκριμενο υγρο γυαλι και ολα τα αλλα τα πηρα για να συμπληρωσω το 10αρικο..:)
τι δεκαρικο...εμενα ζητα 15αρικο!

καλως παρελαβες...αποδειχτηκε μαγαζι ιδανικο για ψιλολογια

• Like
Reactions: Χιωτης