Τούμπανο όλα, καλοδούλευτα. Λινκ από τα wiha παρακαλώΠολλά λεφτά πεταμένα σε τσάντες για εργαλεία. Μετά από πολλη σκέψη πήρα TP-LC και μαζί με το βασιλικό ποτίζετε και η γλάστρα.
Τούμπανο όλα, καλοδούλευτα. Λινκ από τα wiha παρακαλώΠολλά λεφτά πεταμένα σε τσάντες για εργαλεία. Μετά από πολλη σκέψη πήρα TP-LC και μαζί με το βασιλικό ποτίζετε και η γλάστρα.
Ναι ειναι βιοδιασπωμενα. Τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να ειχα παραγγειλει αλλη μια 26αδα.Τα γλαστρακια γινονται αργοτερα ενα με το χωμα?
Ωραια και αυτη η ετοιμη. Εγω ειμαι ηδη στα 17 ευρω (μαζι με τα εξοδα αποστολης)Οταν καταφερεις και φτιαξεις τη βαση, πες δυο κουβεντες.
Ηθελα και εγω να φτιαξω μια περιστρεφομενη lazy susan με μπαταρια για ενα φιλο που την ηθελε για παρουσιασεις και τελικα πηρα απο το Αμαζον...
Γιατί να μην.βγουν...;Ήρθαν και οι τσούπρες που παρήγγειλα χθές.
Κατασκευή 9ος του 2023.
Το μόνο που εύχομαι είναι να βγούν καλύτερες απ’τις προηγούμενες.
View attachment 233706
Φρέσκια παραλαβή
LAGUNA 1632 Super Max Drum Sander
Πανάκριβο δυστυχώς (για μένα τον ερασιτέχνη), αλλά δεν υπάρχει φτηνότερη εναλλακτική αν θέλεις ένα τριβείο για ξύλα μεγάλου πλάτους και κατασκευές end grain. Και όσο ασχολούμαι, τόσο καταλαβαίνω πόσο απαραίτητο είναι αν θέλεις να κάνεις κατασκευές ακριβείας.
View attachment 233772
Σαν εναλλακτική λύση, ο ξεχονδριστήρας της DeWalt θα ήταν ιδανικός για τους περισσότερους, αλλά για μένα δεν έκανε αφού δεν μπορεί να δεχθεί χωρίς κίνδυνο end grain boards και είναι περιορισμένου πλάτους
Αυτό εδώ, μπορεί να δεχθεί ξύλα πλάτους 40.5 ή - με διπλό πέρασμα - 81 εκατοστά!
Το αυτοσχέδιο κυλινδρικό τριβείο που είχα φτιάξει πριν 2 χρόνια περίπου, με είχε βολέψει προσωρινά, αλλά με πολλούς περιορισμούς αφού το αποτέλεσμα ποτέ δεν ήταν τέλειο και η όλη διαδικασία ήταν πολύ κοπιαστική αφού έπρεπε να σπρώχνω το board με δύναμη, δεκάδες (ή και εκατό) φορές μέχρι να λειανθεί σωστά.
Τώρα θα φτιάξω μια βάση με ρόδες για να μπορεί να κινείται μέσα στο εργαστήριο, ή θα χρησιμοποιήσω τη δική του βάση (δεν έχω αποφασίσει ακόμα)
Η υπόθεση θέλει μελέτη ....
Προσεχώς, εντυπώσεις![]()
Είναι ανοιχτό απ’τη μια πλευρά… άρα μπαίνει και τούμπα και διπλασιάζει το ωφέλιμο πλάτος.
View attachment 233783
Να ρωτήσω τι σημαίνει το "μπορεί να δεχθεί ξύλα πλάτους 40.5 ή - με διπλό πέρασμα - 81 εκατοστά" γιατί δεν το κατάλαβα;
Εντάξει, μιλάμε για ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!To εξήγησε ήδη ο Μπάμπης, και στο πιο κάτω video (στο 10:40) μπορείς να το δεις στην πράξη
Εντάξει, μιλάμε για ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!
Ο θόρυβος να θεωρήσω ότι είναι σημαντικά μικρότερος από ξεχονδριστήρα;
Φοβερο εργαλειο, πανχρησιμο, μου αρεσει που το ελαχιστο παχος ξυλου που δεχεται ειναι κατω απο 1 χιλιοστο!
Εχεις βρει φτηνη πηγη για ανταλλακτικους ιμαντες/γυαλοχαρτα? Μπορεις να φτιαξεις εσυ?
..Καλοδουλευτο το θηρίο Νικ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.