Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα ξαναπήγα στο παζάρι στο σχιστό.
Πήρα κάποια χρήσιμα αναλώσιμα, κυρίως κοπτικά για τον τόρνο, αλλά βρήκα και μια περιστρεφόμενη μεγγενούλα που μου γυάλισε και τη χτύπησα, στα 10€.
Περιστρεφομενη, και vintage, και με βεντουζα και σε πολυ καλη κατασταση.
Κουκλί ειναι.

• Like
Reactions: Babis K.
Περιστρεφομενη, και vintage, και με βεντουζα και σε πολυ καλη κατασταση.
Κουκλί ειναι.

Κι εγώ την ερωτρύτηκα μόλις την είδα.
Είχε κάμποσες στα 10€ και καινούριες, εντελώς αδιάφορες όμως.
Αυτή μου έκανε «κλικ» αμέσως. 😍

• Like
Reactions: skysound
Κι εγώ την ερωτρύτηκα μόλις την είδα.
Είχε κάμποσες στα 10€ και καινούριες, εντελώς αδιάφορες όμως.
Αυτή μου έκανε «κλικ» αμέσως. 😍
Ρε ερχεσαι δίπλα μου και δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο....

Ναι, γι’αυτό έγραψα «περιστρεφόνενη».
Οι απο κάτω σιαγόνες είναι πιο μικρές για πιο άνεση στις ψιλοδουλειές.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Σήμερα ξαναπήγα στο παζάρι στο σχιστό.
Πήρα κάποια χρήσιμα αναλώσιμα, κυρίως κοπτικά για τον τόρνο, αλλά βρήκα και μια περιστρεφόμενη μεγγενούλα που μου γυάλισε και τη χτύπησα, στα 10€.

View attachment 246569

Αν για κάποιο λόγο δε σε βολέψει με ενδιαφέρει .

• Like
Παραλαβη -πρωτη φορα- απο Ali Express!
x3zupSMl.jpg

Mεσω φιλου καθως εγω δεν εχω λογαριασμο στο Ali επειδη δεν εχει πληρωμη με PayPal.

Set που μετατρεπει το μινι φυσητηρακι της Nitecore σε μινι ηλεκτρικο σκουπακι!! Πανω δεξια το φυσητηρακι που ηδη το ειχα.
3BsPccGh.jpg

Η παραγγελια εγινε απο Ali Express επειδη δεν το εβρισκα πουθενα αλλου. Hταν προσφορα στα 4.5 ευρω, τωρα εχει παει στα 12.5.

Το σετ- που κυκλοφορησε πολυ προσφατα- αποτελειται απο 3 εξαρτηματα, το κυριως μερος και δυο ακροφυσια
SJKyYNvh.jpg

Στο φυσητηρακι (δεξια), βγαζεις το φιλτρο στο πισω μερος και προσαρμοζεις το ανταπτορακι (αριστερα) που το μετατρεπει σε ρουφηχτηρι.
mFIoBSTh.jpg

Ετσι φαινεται τελικα το σκουπακι και ρουφαει εντυπωσιακα καλα!!
WEoVQ9u.jpg

Υποτιθεται οτι η συσκευη αυτη ειναι για καθαρισμο φωτογραφικων μηχανων/φακων, αλλα εχει και αλλες χρησεις.

Εδω το λινκ της Ελληνικης ιστοσελιδας της Νitecore που λεει οτι το σετ θα κοστιζει 10 ευρω με ΦΠΑ oταν θα ειναι διαθεσιμο.
Ομως βλεπω οτι ηδη εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα σε πολυ υψηλοτερη τιμη απο οτι λεει η Eλληνικη Αντιπροσωπια!

Καλορίζικο...!!!
Μια χαρά.δουλεια θα κάνει ένα κρινω από τις δυνατότητες του ως φυσητηρακι...

Αν το ήξερα ότι θα παρεις θα σου έλεγα εάν.γινοταν για ακομη ένα...Η τιμή ήταν πολύ χαμηλή..
Τεσπα..όταν το φέρει εδώ...σε πιο φυσιολογική τιμή..

• Like
Reactions: Χιωτης
Κωστη δυστυχως μονο ενα τεμαχιο μπορουσα να παρω σε αυτη την τιμη. Το ειχαμε συζητησει για το σετακι, το ξερω οτι το θες και εσυ.

Ουτως η αλλως εχω δωσει email για να με ειδοποιησει η αντιπροσωπεια οταν τα φερουν με δεκα ευρω και θα σου πω.

• Like
Reactions: KOSSTV
Παραλαβη απο Τεμου

Μεταλλικο σημα του Θρυλου, 10 τεμαχια κοντρα πλακε για δοκιμη και καρφωτα πριτσινια.
jkpmziEh.jpg

Το vintage/παλαιωμενο σημα θα μπει σε περιοπτη θεση στο εργαστηριο, τα πριτσινακια ειναι με μεγαλο λαιμο και τα κοντρα πλακε εχουν παχος 1.5-1.6 χιλιοστα.
2GHNXVVh.jpg

Το κοντρα πλακε ειναι καλης ποιοτητας αλλα ειναι ακριβο (~22 ευρω το τμ).
Οι τιμες αρχιζουν απο 18 ευρω και πανω το τ.μ. αν γινει η αναγωγη απο τα τεμαχια σε ενα τετραγωνικο μετρο. Το πιο φτηνο που βρηκα ειναι στα 18 ευρω το τετραγωνικο και παχους ~2μμ.

Τα καρφωτα πριτσινακια εχουν μεγαλυτερο λαιμο απο τα προηγουμενα που ειχα παρει.
25JumwYh.jpg

Απο τις πιο ενδιαφερουσες παραλαβες!

Σπεσιαλ πριτσιναδορος σετ με πλαστικα πριτσινια απο Skroutz. Ελαχιστα καταστηματα τον εχουν.
KSDs3Jjl.jpg

Παρηγγειλα εναν παρομοιο απο eBay πιο φτηνα αλλα δεν μπορουσα να περιμενω ενα μηνα. Τoυ eBay, θα τον παρει ενας μαστορας γειτονας :)

Το σετακι περιλαμβανει διαφορα μεγεθη πλαστικα πριτσινια και εναν βαρυ μεταλλικο πριτσιναδορο.
pIWr36kh.jpg

Αυτα ειναι τα 4 διαφορετικα μεγεθη πριτσινιων. Υπαρχουν ανταλλακτικα στο temu γιατι στην Ελλαδα δεν ειδα τιποτα.
ILEBnNzh.jpg

Εφαρμοζεται κανονικα σαν κοινο πριτσινι.
tgtvDDFh.jpg

Στα αριστερα ειναι τo πριτσινι που πηρα απο το Temu με μεγαλο κεφαλι. Δεξια ειναι τo πριτσινια απο το σετ.
RgkYj57h.jpg

Ιδανικα για συσφιξη μαλακων υλικων οπως πλαστικα, ξυλο, χαρτονι κλπ. Οχι οτι δεν κανουν και για μεταλλικα υλικα.

Ακριβώς.
Γιατί εμείς οτι παίρνουμε είναι γνήσιο , σε αντίθεση με κάποιους άλλους που ειδικεύονται στις μαϊμούδες :p
Παίζει να είστε το μοναδικό γνήσιο στην ανθρώπινη ιστορία που κοστίζει λιγότερο από τα υπόλοιπα!!!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Wow