Tι παραλάβαμε σήμερα..

1000012933.jpg1000012935.jpg

και εγω ψαχνω τωρα διαφορα πραγματακια - οχι εργαλεία - και τα βρισκω πιο φτηνα στο ALI
μονο ενα πραγμα βρηκα στο αλι πιο φτηνο απο το τεμου
τα ελατηρια 9 bar για gaggia clasik

σε δεκαδες , να μη πω εκατονταδες άλλα πραγματα που εχω ψωνισει , το τεμου δεν παιζεται!

α! και για οποιον νεο πελατη εγγραφει, αν θυμαμαι καλα , η πρωτη παραγγελεια ειναι δωρεαν μεχρι καποιο ποσο!
εγω δεν το πιστευα και ειχα παρει τοτε μονο ενα πολυφορτιστη. κανα χρονο πριν , περιπου ενα ευρω
σας πληροφορω οτι φορτιζω ταχυτατα μονο με αυτον, με καλα καλωδια , σε χρονο dt !!

δυστυχως ξεμεινα απο χρημα , εχω και τα δυο παρκσαϊντ και ετσι δεν το πηρα ετουτο που δειχνει εξαιρετικο. μπρασλες φυσικα
απο 54 , με τα κουπονια βγαινει μειον 30 = 24 ευρω!
και με σκαψιμο οχι μονο τρυπιμα οπως το πρασινο μπαταριας παρκσαϊντ
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100306907292&sku_id=17595579236099&_oak_page_source=501&_x_ns_irclickid=0wwULlR00xycTgn3N7X1XyRIUkpw5KX5HwRa1I0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_x_ns_iradname=Online%20Tracking%20Link&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=&_x_ns_ts=1757962990224&_x_ns_randint=5331287&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=sfh4dk76tu&refer_page_name=shopping_cart&refer_page_id=10037_1758016866470_phs45fn382&refer_page_sn=10037

με δυο μπαταριες μεσαιες παει απο 74-30=44 ευρω!
με 2Χ 388 μπαταριες και φορτιστη επαναλαμβανω!!

χτες παρελαβα, δεν τα εχω δοκιμασει ακομα
αυτα δεν πηγαν με κουπονια, επρεπε να τα αγορασω για να μου δωσει νεα κουπονια
παρτε ματι τιμη. τα πληρωσα οσο λεει
το ενα ειναι ανιχνευτης καλωδιων στο τοιχο, καλες κριτικες εχει , ελπιζω να κανει δουλιαΣτιγμιότυπο οθόνης (224).png

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα ετσι?

καποια απο τα εργαλεια τα βλεπω αρκετα πανω σε τιμες σε σχεση με το καλοκαιρι.
μαλλον επεστρεψαν τα αμερικανακια στα σπιτια τους απο τις μπαχαμες και ψωνιζουν...

άλλα τα βλεπω σε τιμες οσο και το καλοκαιρι. πχ το πνευματικο-σκαπτικο που εβαλα πιο πανω
τον φυσητηρα που πηρα 9-10 ευρω, τον βλεπω τωρα σε τιμη 40 ! με κουπονια θα παει 20. και παλι ειναι πολλα
θα πεσει ομως, τι θα κανει? γενικα βλεπω τα ειδη σπιτιου να εχουν παρει πολυ επανω, οι αμερικανες και οι ευρωπαιες μαλλον δινουν τα ρεστα τους τετοια εποχη :)
για αυτο ισως ειναι καλο να περιμενετε κανα μηνα αν βρισκετε καποια ειδη ακριβα
φυσικα τον φυσητηρα μου τον κατεσχεσαι η γυναικα με το που το ειδε για το μαγαζι της. πεταει τη σκονη απο το πατωμα απο τις ραγες στις παραθυροπορτες απο παντου!
"εσυ μου λεει εχεις τους αλλους στο χωριο τους μεγαλους"
τελικα για τη γυναικα ψωνιζω (ωχ παναγιά μου) :)

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100057903524&sku_id=17594520514969&_x_ns_irclickid=0wwULlR00xycTgn3N7X1XyRIUkpw9kTxHwRa1I0&_x_ads_account=18350&_x_ads_id=1580294&_x_ns_iradname=Online%20Tracking%20Link&_x_ns_iradsize=&_x_ns_prodsku=&_x_ns_irmptype=mediapartner&_x_ns_sharedid=&_x_ns_ts=1758020528300&_x_ns_randint=2453102&_x_ns_adtype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_vst_scene=adg&_x_sessn_id=zpg1v5v3ra&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1758020593839_ar293jtrnr&refer_page_sn=10045

Last edited:
Kαι εγω εχω παρατηρησει οτι οι τιμες σε καποια ειδη μεσα στον Σεπτεμβρη εχουν ανεβει και μαλιστα παρα πολυ.

Διαφορα σετ κοντρα πλακε που εχουμε παρει προσφατα με τον Κωστη, Μαστροχαλαστη και τον Μπαμπη εχουν ηδη ανεβει απο 20 εως και 30%.
Ενα σετ ανεβηκε μεσα σε μια μερα απο τη στιγμη που το εβαλα στο καλαθι και απο 28 ευρω πηγε στα 38 ευρω και τωρα ειναι στα 35.
Μιλαμε για σημαντικοτατες διαφορές.

• Like
Reactions: nickolas
μπαμπη συνηθως τσιμπανε ενα 5-10%
οι μεγαλυτερες διαφορες εχουν να κανουν με τους διαφορετικους πωλητες
ασε που αλλες φορες σου βγαινουν 3 προιοντα σε μηδενικο κοστος

Νικόλα, κι εγώ έχω ψωνίσει με σχεδόν μηδενικό κόστος, πχ πρίν 2 μή ες πήρα ένα δεύτερο καρφωτικό, σαν αυτό που πήρε χθές ο @KOSSTV με 1€.
Απλά λεω οτι πολλά απο αυτά είναι απάτη και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Kαι εγω εχω παρατηρησει οτι οι τιμες σε καποια ειδη μεσα στον Σεπτεμβρη εχουν ανεβει και μαλιστα παρα πολυ.

Διαφορα σετ κοντρα πλακε που εχουμε παρει προσφατα με τον Κωστη, Μαστροχαλαστη και τον Μπαμπη εχουν ηδη ανεβει απο 20 εως και 30%.
Ενα σετ ανεβηκε μεσα σε μια μερα απο τη στιγμη που το εβαλα στο καλαθι και απο 28 ευρω πηγε στα 38 ευρω και τωρα ειναι στα 35.
Μιλαμε για σημαντικοτατες διαφορές.

Κινεζιές Μιχάλη… όπου σε βρούνε.
Γι’αυτό με εκνευρίζουν, γιατί δεν είναι σοβαροί, λειτουργούν λες και είναι στην υπαίθρια αγορά στο Σχιστό. 🤬

Παραλαβή από Temu 2 μπαταριων τύπου makita και του αντίστοιχου φορτιστή.Ολα δουλευουν τελεια.Το σετ το πήρα 64e αλλά με την "επιστροφή με πιστωση" μου επέστρεψαν τα 56e, οπότε πραγματικό κόστος 8e. Τα έχω παραλάβει εδώ και 1 μήνα, αλλά ήθελα να τα δουλέψω αρκετά πριν ποστάρω.

Attachments

• 20250916_161802.jpg
    20250916_161802.jpg
    1,005 KB · Views: 22
  • 20250916_161745.jpg
    20250916_161745.jpg
    919.1 KB · Views: 21
Σου πιστώνονται για την επόμενη αγορά νομίζω μετά από κάποιο όριο

Παιδες για όποιους έχουν κανα δεντράκι στο κήπο , από τα πιο χρήσιμα γκατζετάκια ετούτο
https://share.temu.com/1PaSiDsU1uB

Είναι το μεγάλο από τα δύο που κυκλοφορούν αυτό που είναι πάνω από δέκα ποντους και χουφτώνει άνετα τα πορτοκάλια πάνω σε ένα σκουπόξυλο (με λεπτή διατομή)
Το χειμωνα με βοηθησε πολυ στις πορτοκαλιες και μανταρινιες και λεμονιες του κηπου χωρις να ανεβαινω πανω σε σκαλες
Στα μανταρίνια και τα λεμόνια κάνει δουλειά και το μικρό των 8 πόντων πλάτος όπως και στα μικρά πορτοκάλια.
Άλλα για μεγαλα τούτο είναι ακόμα καλύτερο.
Εφτιαξα και 2-3 ακόμα για κάτι θείες μου και ακόμα μου ευχονται :)

Μανο τι εννοείς επιστροφή με πίστωση?
Το Temu έχει διάφορες προσφορες( κουπόνια, 3 δωρεάν προϊόντα, επιστροφή με πιστωση κτλ).Στην επιστροφή με πιστωση αν πχ ξοδέψεις 70e σου επιστρέφει πίσω τα 50e για οτι αγορές θες να κανεις.Τα ποσά παίζουν, ανάλογα την προσφορά που τρέχει κάθε περιοδο(αν κ πιστεύω ότι έχει να κάνει με αλγόριθμο άρα και προφίλ πελατη).

Παραλαβή από Temu 2 μπαταριων τύπου makita και του αντίστοιχου φορτιστή.Ολα δουλευουν τελεια.Το σετ το πήρα 64e αλλά με την "επιστροφή με πιστωση" μου επέστρεψαν τα 56e, οπότε πραγματικό κόστος 8e. Τα έχω παραλάβει εδώ και 1 μήνα, αλλά ήθελα να τα δουλέψω αρκετά πριν ποστάρω.
Πολύ ενδιαφέρον..

Δουλεψε τες ώστε να.δουμε τι λένε σε βάθος χρόνου...

• Like
Reactions: MAN0S
"Smu" ή "Tacoma" για πένσες; Σε μια εργαλειοθήκη θα πάνε με τα κατσαβίδια parkside performance για δεύτερα. Βασικά έχω όλο το vde set της wiha.

• Like
Parkside είναι στο σετ που έχω για πέταμα σε εξωτερικές δουλειές, χώματα κτλπ. Μια βδομάδα μετά την αγορά αχρησιμοποίητες είχαν σκουριάσει ήδη και κολλούσαν στο άνοιγμα. Αυτές τις θέλω για χρήση στο σπίτι, να μην χαλάω τις ηλεκτρολογικές.

Parkside είναι στο σετ που έχω για πέταμα σε εξωτερικές δουλειές, χώματα κτλπ. Μια βδομάδα μετά την αγορά αχρησιμοποίητες είχαν σκουριάσει ήδη και κολλούσαν στο άνοιγμα. Αυτές τις θέλω για χρήση στο σπίτι, να μην χαλάω τις ηλεκτρολογικές.
Το ειχα σχολιασει και εγω οταν τις ειχα δει στο ραφι πως η ποιοτητα μεταλλου και το φινιρισμα ηταν τραγικο.
Βεβαια στην τιμη που ειχε το σετ δεν μπορουσες να περιμενεις κατι καλυτερο.

• Like
Reactions: dimitris.v
Παραλαβή σήμερα πρεσας ακροδεκτών της knipex, από amazon γερμανιας(113e τελική τιμη).Εάν η πρεσα ακροδεκτών δεν είναι καλή, καλύτερα να μην μπαίνουν καν ακροδέκτες γιατί μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι.

Attachments

• 20250917_175310.jpg
    20250917_175310.jpg
    1.1 MB · Views: 24
"Smu" ή "Tacoma" για πένσες; Σε μια εργαλειοθήκη θα πάνε με τα κατσαβίδια parkside performance για δεύτερα. Βασικά έχω όλο το vde set της wiha.

νομιζω η πρωτη ειναι λιγο καλυτερη, αν μη τι αλλο στο ματι. χρωμιοβαναδιο και στο ματι να γυαλιζει :)
(οφ δε ρεκορντ , οτι εχω δει σε performance απο την παρκυ ειναι εξαιρετικο για την τιμη του αλλά και καλυτερο απο αναλωσιμα διπλασιας τιμης)

• Like
Reactions: dimitris.v
παιδες μολις τωρα εσκασε τουλαχιστον σε εμενα
συνολο με μεταφορικα (αυτο εχει 3 ευρω για αυτο μου το εβγαλε μονο του) μετα απο εκπτωση με 2 μπαταριες (!) μικρες τυπου μακιτα (οτι πρεπει για την ψαλιδα κηπου μου) , με περιστροφη και δονηση (παλμικο) στα μονο 13.07 €
δυο ψευτομπαταριες να παρεις σιγουρα θες κανα εικοσαευρο , εδω τις παιρνεις μιση τιμη και σου χαριζουν και ενα εργαλειο μαζι με τα παρελκομενα του!!
προ ημερων χεριασα ετσι το θερμοπιστολο μονο που εκεινο δεν ειχε μπαταριες
οποιος προλαβει :)
https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1758129668136_o2z7f819ks&refer_page_sn=10045

Στιγμιότυπο οθόνης (101).png

Last edited:
  • Like
Reactions: newbie and MAN0S
Παραλαβή σήμερα πρεσας ακροδεκτών της knipex, από amazon γερμανιας(113e τελική τιμη).Εάν η πρεσα ακροδεκτών δεν είναι καλή, καλύτερα να μην μπαίνουν καν ακροδέκτες γιατί μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι.

χαοτικη διαφορα τιμης!

https://www.temu.com/search_result...._1758129825326_kp81ycr65b&refer_page_sn=10005

βεβαια αν εισαι επαγγελματιας ισως αξιζει το τρελο της κοστος, αλλά παλι...
σε αυτα τα λεφτα παιρνεις υδραυλικη!
https://www.temu.com/gr/εργαλείο-κρ...&refer_page_id=10009_1758129838879_o839hayonl

Τι εννοείς "Εάν η πρέσα ακροδεκτών δεν είναι καλή,......"

Με 50€ (αν θυμάμαι καλά) πήρα το σετ από τον Καυκά και μια χαρά πέρασα ακροδέκτες σε έναν σωρό καλώδια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

IMG_20250917_202509.jpg

Και όταν λέω εξαιρετικά αποτελέσματα δεν εννοώ μόνο την απροβλημάτιστη λειτουργία της πρέσας με τους ακροδέκτες.. εννοώ ότι είχα και ακουστή βελτίωση στα καλώδια ρεύματος στο σύστημά μου, παρά την διαφωνία με τους hiφιντελάδες φίλους μου εδώ στο φόρουμ....

• Like