Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

άρα εφόσον πρόκειται για γνήσιο, να πρόκειται για design και παραγωγή της κινέζικης θυγατρικής και για αυτό να τα βρίσκουμε φτηνά στα κινέζικα μαγαζιά;
Η εγγυηση ισχυει η ειναι σαν τα ΜΑΚΙΤΑ?

Τον βρήκε και στο Pro 360..
Οπότε είμαστε 150% συγουροι..!!!

Screenshot_20260224_180814_PRO360.jpg

Σπάνια ανεβάζω τις παραλαβές μου, συνήθως επειδή βαριέμαι ή δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.
Σήμερα παρέλαβα αυτή τη μπαταρία που πιο πολύ την παρήγγειλα από περιέργεια πατσ´ λόγω ανάγκης.

IMG_3622.jpeg

Η αλήθεια είναι οτι φοβόμουν, κι ακόμα φοβάμαι δηλαδή 😁, οτι πέταξα τα λεφτά μου αλλά 9,5€ για 18-βολτη μπαταρία 8Ah τι ψυχή έχουνε; Ακόμα κι αν στο τέλος μου μείνει μόνο το πλαστικό περίβλημα 😜
Πολλοί έγραφαν οτι δεν φορτίζει, άλλοι έλεγαν οτι δεν είναι 8Ah και διάφορα σ´λλα που μου φαινόταν λογικά.
Για Κινέζουν μιλάμε, αλήθεια περιμένετε 8Ah 😁
Λέω θα δοκιμάσω κι ότι γίνει.
Τελικά η μπαταρία ήρθε πριν λίγο, στο σπίτι μου παρακαλώ για πρώτη φορά από Temu με EasyMail.
IMG_3619.jpegIMG_3620.jpegIMG_3621.jpeg

Η πρώτη εντύπωση πάρα πολύ καλή.

Η δεύτερη εντύπωση χειρότερη κι απ’το αναμενόμενο.
ΟΚ, η μπαταρία φορτίζει (για πόσο θα δούμε) αλλά από 8Ah στα 3Ah? :oops:
Αυτό είναι απάτη ακόμα και για Κινέζο. 🤪

IMG_3624.jpeg
IMG_3625.jpeg

Κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω και σε δύναμη, θα ξεβιδώσω κανένα μπουλόνι να δω πως τα πάει κι εκεί αλλά δε περιμένω να εκπλαγώ :D

Υ.Γ. Πρίν λίγο που την κοίταξα η τιμή έχει διπλασιαστεί.

• Like
Reactions: vlad66 and newbie
καπου τοσο εχουν... οταν ειχα παρει το drillpro μου απο το banggood, το πακετο με τις 2 μπαταριες ειχε €20 παραπανω απο το solo. αυτες που πηρα εγραφαν 4Ah και μαλλον ειναι 3.

σιγουρα δεν μπορουν να δωσουν τα κορυφαια ρευματα μιας bosch αλλα για απλη χρηση οκ μου φαινονται πως ειναι. το μπουλονοκλειδο λυνει τα μπουλονια της ζαντας κανονικα. μονο που ειναι αρκετα βαριες και ογκωδεις για μονο 3Ah.

Μια χαρα και 3Αh να ειναι, το θεμα ειναι να μπορει να δωσει τα Αμπερ που θα ζηταει το εργαλειο.

Αν δω οτι ρετάρει θα την ανοίξω και θα της βάλω τις καινούριες μπαταρίες που πήραμα ;)

IMG_3629.jpeg

αν τα τρανζίστορ εξόδου τους δεν ειναι καλά (να έχουν χαμηλή αντίσταση) , τοτε θα περιορίζουν το μεγιστο ρεύμα

• Like
Reactions: Babis K.
Τμηματικη παραλαβη σημερα, μερος μεγαλυτερης παραγγελιας. Το πιο μικρο πακετακι που εχω παραλαβει ποτε 😳

4 επαναφορτιζομενες μπαταριες κουμπια 2032 απο Skroutz.
jWkDtSOl.jpg

Ετσι χυμα συσκευασμενες σε διαφανο πλαστικο.

Eχουν χωρητικοτητα 40μΑω
34xENhEl.jpg

Yπαρχει και η LIR2032H που δινει 70μΑω αλλα δεν εχω βρει. Οι αλκαλικες 2032 εχουν χωρητικοτητα >200mAh

Αυτες οι μπαταριες θελουν και ξεχωριστους φορτιστες.
02REDhoh.jpg