Η θήκη εχει μήκος 56εκ. οπότε για 2εκ. χρειάστηκαν 6 κομμάτια, 3 για το σώμα της, 3 για το καπάκι της. Το μεσαίο το τύπωσα 255χιλ, όρθιο, δηλ. στο όριο του ύψους που τυπώνει για να δω τι θα κάνει, και βγήκε άψογο με τα στηρίγματα του slicer. Το κόψιμο του μοντέλου στα 3 το έκανα στον slicer (qidi studio) με ενώσεις χελιδονοουράς στο καπάκι και με καβίλιες στο σώμα της θήκης.

Είναι τυπωμένο με pla matte της qidi (~16€/kg) και το αποτέλεσμα της ΜΑΤ υφής αισθητικά βγηκε πολύ "του γούστου μου".
Διάλεξα τον qidi γιατί είχα δει τον +4 σε έναν φίλο να τυπώνει λειτουργικά κομματια από pps-cf για μετατροπές στο αυτοκίνητο του, και εντυπωσιαστηκα πολύ με το αποτέλεσμα. Τον έχει δύο χρόνια και βγήκε σκυλί. Επιπλέον ο Q2 (που διάλεξα λόγω μεγέθους και δυνατοτήτων) είναι αρκετά φθηνότερος από τον αντίστοιχο Bambu. Νομίζω ότι ο lab στο μέγεθος αυτό δεν έχει ενεργά θερμαινομενο θάλαμο, αλλά κατά τα άλλα εχει πολυ παρόμοιες προδιαγραφές, ίσως ελαχιστα ποιο χαμηλή μαξ θερμοκρασία στο nozzle.
Τυπωνει πολύ γρήγορα, και με το pla rapid κάνει σαν δαιμονισμένο. Το τραπέζι που τον έχω προσωρινά πάνω (μέχρι να μας διώξουν και τους2 απ το σπιτι) είναι μασιφ ακακία ασήκωτο, και το κουνάει σαν κόσκινο πέρα δώθε...
Το software είναι ανοιχτό, πρακτικά το ίδιο με το Bambu. Ολα, software, hardware, συνδέσεις.ασυρματες, κλπ δούλεψαν ρολόι χωρίς κιχ απ την αρχή.
Μέχρι και η συσκευασία του ήταν υποδειγματική με αυτοκόλλητα-οδηγίες πως να το πιάσεις για να το βγάλεις από το κουτί κλπ.