Ελα ρε πως κάνεις έτσι, θα πάρω μια Sigma FP για αυτό το σκοπόΚαλή επιλογη έκανες , δεν το συζητώ
τώρα S1R για φωτό δρόμου πνίγηκα με τον καφέ ….![]()
Μπα οχι βρε κατσε να παρω και εγω μια S1R να βγαινουμε τσαρκα δρομο για φωτο και να μας πετάνε λεμονοκουπεςΕλα ρε πως κάνεις έτσι, θα πάρω μια Sigma FP για αυτό το σκοπό![]()
Αφού τη γλυτώσαμε τόσα χρόνια με τις Ε-5 δεν φοβάμαι τίποταΜπα οχι βρε κατσε να παρω και εγω μια S1R να βγαινουμε τσαρκα δρομο για φωτο και να μας πετάνε λεμονοκουπες![]()
Έλα μωρέ, εγώ ξέρω έναν τύπο που κάποτε έκανε street με Nikon F2 με μοτέρ που έπαιρνε 10 μπαταρίες ΑΑ....Καλή επιλογη έκανες , δεν το συζητώ
τώρα S1R για φωτό δρόμου πνίγηκα με τον καφέ ….![]()
Ψυχακιας ήταν ..Έλα μωρέ, εγώ ξέρω έναν τύπο που κάποτε έκανε street με Nikon F2 με μοτέρ που έπαιρνε 10 μπαταρίες ΑΑ....![]()
Χωρίς ανακλινομενη οθόνη;Ελα ρε πως κάνεις έτσι, θα πάρω μια Sigma FP για αυτό το σκοπό![]()
Χωρίς ανακλινομενη οθόνη;
Περίμενε για τη δεύτερη γενιά
Νίκο μεγειά, σαν ψείρα θα είναι πάνω στο "τέρας"... Καλοτράβηχτος!
κριμα που πουλησα την Dakota , τωρα με τι θα την κουβαλάω ?Αντε Καλορίζικη και είπαμε ε? Μόνο 530 σελίδες διάβασμα έχεις και μετά..διδάσκεις![]()
κριμα που πουλησα την Dakota , τωρα με τι θα την κουβαλάω ?![]()
![]()
Με εντυπωσιασε το βιβλιαράκι στα ελληνικά απο την ελληνική αντιπροσωπια, μικρο και βολικό να το εχεις στην τσαντα για εμας τους παλιους και οχι να ψαχνεις PDFΤο θηρίο που είναι? Να αφήσεις τα minimal κόλπα…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.