toupia
Μέλος Σωματείου
10–20 λεπτά της μοίρας δεξιά
10–20 λεπτά της μοίρας δεξιά
Αυτη δεν μαζεύεται με τίποτε , έχει μπατάρει όλη ….10–20 λεπτά της μοίρας δεξιά
Πάντως, αν ισιώσεις με μπούσουλα την πλώρη, είσαι ΟΚ. Είναι πρωτότυπη, με ωραία χρώματα. Κρίμα που είναι τόσο (ακατάλληλα) σφιχτό το κάδρο, αλλά υποθέτω δεν μπορούσες αλλιώς.Αυτη δεν μαζεύεται με τίποτε , έχει μπατάρει όλη ….![]()
Ναι βρε το ξέρω , δεν έκανα την μικροδιορθώση αυτή αλλά ούτε είναι κάν επεξεργασμένη , ήθελα εδώ να δείξω οτι την τραβηξα έτσι και προτίμησα να μπατάρω την φωτό ως προς το θέμα και όχι ως προς τον ορίζοντα που ήταν η θάλασσα που θα ήταν το λογικόΠάντως, αν ισιώσεις με μπούσουλα την πλώρη, είσαι ΟΚ. Είναι πρωτότυπη, με ωραία χρώματα. Κρίμα που είναι τόσο (ακατάλληλα) σφιχτό το κάδρο, αλλά υποθέτω δεν μπορούσες αλλιώς.
Εξαιρετικό σετάκι!Σε συνέχεια της αναζήτησης μου για μικρό σώμα και φακούς όπως είχα πει πήρα πρόσφατα την gx9 με τον 17άρη της olympus. Αυτό που δεν περίμενα όμως ήταν να μου έρθουν κάποια χρήματα και να με χτυπήσει το gear acquisition syndrome. Μαζί με το αρχίκο σετ που είχα στο μυαλό μου κατέληξα να πάρω ακόμα 2 φακουδάκια με στόχο να έχω ένα πλήρες σύστημα για ταξίδια, landscape και street και να αφήσω την z6ii της δουλείας σπίτι.
Το μόνο που ίσως αλλάξω στο μέλλον είναι τον 35-100mm σε έναν 45-150mm και ίσως βάλω έναν 42.5mm/45mm 1.8 μιας και βλέπω ότι βγαίνουν κατά καιρούς σε εξαιρετικές τιμές και είναι τόσο δα φακοί.View attachment 234780
Μου είχε λείψει αυτή η φορητότητα, εξαιρετικές οι full frame και πολύ καλά εργαλεία για δουλεία αλλά μου είχε λείψει η φωτογραφία για χόμπι και οι βόλτες στο κέντρο με 1-2 φακουδάκια σε ένα τσαντάκι.Εξαιρετικό σετάκι!
Εντάξει....ζήλεψα λίγο! Κουβαλάω ολόκληρη τσαντάρα και πάλι δεν έχω όλα τα μήκη που θέλω, κι εσύ τα χωράς ξέρω 'γω σε ένα τσαντάκι μέσης!
Νομίζω μετράνε αντίστροφα οι μέρες που θα ξαναπάρω και Μ4/3...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.