Tι παραλάβαμε σήμερα...

Μεγειά την τσάντα! Φαίνεται πολύ μελετημένη και να χωράει και δύο μηχανές άνετα.
Ευχαριστώ πολύ.Όπως το ΄΄ειπες΄΄ είναι.Μελετούσα αυτή την σειρά της Manfrotto ,καθώς και την Tenba Axis V2.
Θελω να βαλω 3 ζουμ φακους Ζ 14-30/4 , Ζ 24-70/4 , AF-P 70-300 και ενα prime.

1000004730.jpg1000004734.jpg

1000004731.jpg1000004732.jpg1000004733.jpg

Παρεληφθη το

Nucleus Nano II Control Handle

Ειναι το φυσικο συμπληρωμα του Nano II με αποσπωμενη μπαταρια ( sony NP-F) το οποιο συνδεεται με ΝΑΤΟ rail και ταυτοχρονα φορτιζει το Νανο.

Υπαρχει και σκετη λαβη χωρις τα εξτρα χειριστηρια αλλα δεν αξιζει μιας και εχει εξτρα σκανδαλη για εστιαση μπροστα, joystick και record button και ειναι πληρως συμβατο με Ronin.

Last edited:
Είπα να διορθώσω το λάθος μου που μετά από δύο χρόνια αποχωρίστηκα την OM-1 και στους μήνες που ακολούθησαν μου έλειψε περισσότερο από κάθε άλλο μηχανάκι που είχα ....
Έφτασε λοιπόν η νέα γενιά....

1724143337048.jpg

Last edited:
Δεν πειράζει να κανεις μια γύρα απο ολα , έτσι εκτιμάς τι εχεις και τι δεν εχεις. Και εγώ που έμπλεξα με το FF παράλληλα με το m43 με το ζόρι κρατιέμαι να μην το σουτάρω το μεγάλο σύστημα

Πολλά και ευχάριστα κλικ εύχομαι !

1000004831.jpg
1000004829.jpg1000004830.jpg1000004828.jpg

παρεληφθη- σε 5 μερες παρακαλω- ο Ilano, διπλος fast charger για μπαταριες canon LPE6 family

Μιας και ειναι απο την Σεντζεν περιμενα καναν αθλιο ποιοτικα φορτιστη που να κανει ομως την δουλεια.

Επαθα ενα σοκ αυτον ντρεπεσαι να τον πιανεις στην κυριολεξια ειναι ισως οτι πιο ποιοτικο - σε ποιοτητα περιβληματος- πλαστικο εχω πιασει μετα την νεα γενια της canon και τα πλαστικα της .

Ελπιζω να ειναι και υψηλης διαρκειας και να μην πολυμεριστει (ειναι παντα ενας κινδυνος αυτος με τα μαλακα πλαστικα)

ακομα και η θηκη ειναι απιστευτη.

οι μπαταριες αμεσως εκαναν επαφη δεν εχει δηλαδη κανα τζογο μεσα, εδειξαν μετρηση.

Τωρα θα τον δουμε και σε περιοδο φορτισης (ειναι fast charger, slow υπαρχουν αρκετοι)

Last edited:
Συνεχίζοντας τις trendy τάσεις μου, μετά την retro-sic Oly XZ-1, είπα να χτυπήσω και μια Leica...

1726250447987_AF copy.jpg

...Πρώτες εντυπώσεις καλές, παρότι το grip είναι λίγο άβολο και μάλλον ξέχασαν τις ροδέλες και το κλείστρο. Δείγματα οσονούπω...

Συνεχίζοντας τις trendy τάσεις μου, μετά την retro-sic Oly XZ-1, είπα να χτυπήσω και μια Leica...

View attachment 238719

...Πρώτες εντυπώσεις καλές, παρότι το grip είναι λίγο άβολο και μάλλον ξέχασαν τις ροδέλες και το κλείστρο. Δείγματα οσονούπω...
Τις ξέχασαν τις ξέχασαν .. χαχα
Με γεια!!!

• Like
Reactions: cacau

View attachment 238719

Εισαι λιγο ατυχος στην τιμη που λογικα το πηρες γιατι επεσε στα 427 ευρω πλεον.

Πάλεψα μέσα μου πολύ, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να αντισταθώ στην τιμή της προσφοράς που είναι τώρα.
Πάλεψες πολύ μέσα σου. Η μια φωνούλα έλεγε "πάρ' την, πάρ' την!" και η άλλη έλεγε "πάρ' την, λέμε!".
Καλορίζικη!

• Haha
Reactions: stratigos24
Πάλεψες πολύ μέσα σου. Η μια φωνούλα έλεγε "πάρ' την, πάρ' την!" και η άλλη έλεγε "πάρ' την, λέμε!".
Καλορίζικη!
Σε ευχαριστώ!!!

Αλήθεια υπήρξε μεγάλη σύγχυση μέσα μου ...

Ευελπιστώ πως τα παραπάνω fps από τη Ζ5 καθώς και το λίγο καλύτερο af γενικά (μένει να το δούμε) και καλύτερο af σε χαμηλότερο φωτισμό (αυτό είναι σίγουρα καλύτερο) θα κάνουν την επιλογή μου σωστή μιας και για αυτά τα 2 αγοράστηκε.

• Like
Reactions: toupia