Tι παραλάβαμε σήμερα...

Για την ιστορια οι καλυτερες φωτογραφικες καμερες με αισθητηρα ccd ηταν οι fujifilm S και οι καλυτερες καμερες βιντεο με αισθητηρα ccd ηταν οι Sony.
Μπορει να πάρω την S5 Pro, αν τη βρω σε καλή τιμή, μιας και έχω ήδη αρκετούς φακούς Nikon που θα ταιριάζουν😉

Aμα βρεις δυο πεσμου και εμενα . Ειναι η μονη παλια καμερα που ειμαι περιεργος να δοκιμαζα και εγω περα του αισθητηρα foveon που ακομα εχω.

• Like
Reactions: greekfox1
Μπορει να πάρω την S5 Pro, αν τη βρω σε καλή τιμή, μιας και έχω ήδη αρκετούς φακούς Nikon που θα ταιριάζουν😉
Όπως πχ 280€ που έχει στο MPB σε καλή κατάσταση ή παίζουν και χαμηλότερα ; 🥹

• Like
Reactions: Kosh
Όπως πχ 280€ που έχει στο MPB σε καλή κατάσταση ή παίζουν και χαμηλότερα ; 🥹
Και αυτές που έχει και τις έχει χαρακτηρίσει ως heavily used μου φαίνονται καλές, ιδίως αυτή με τα 25000 κλικς

Και αυτές που έχει και τις έχει χαρακτηρίσει ως heavily used μου φαίνονται καλές, ιδίως αυτή με τα 25000 κλικς
Αυτές είναι πιο φθηνές. Για αυτό είπα για τη 280€ που ήταν σε καλή κατάσταση.

• Like
Reactions: greekfox1
καλοκλικωτη !!! Αυτη ειναι το αμεσως προηγουμενο μοντελο ? Και ειναι το πιο photo oriented ?
Είναι και τα 2, είναι δηλαδή σούπερ εξοπλισμένη για βίντεο και είναι βασικός λόγος που την πήρα. Αυτό που δεν έχει είναι Ibis που μπήκε μετά στην X-T4. Την είχα και παλιά αλλά είχε διάφορα θέματα κυρίως με την εστίαση και έτσι την έδωσα, πλέον με ένα σωρό updates που έχει πάρει είναι πολύ καλή!

• Like
Είπα να δοκιμάσω τι ψάρια πιάνουν οι Kodak ccd αισθητήρες σαν αυτόν που έχει η εικονιζόμενη, οπότε αφού τη βρήκα σε καλή τιμή με κουτιά χαρτιά, το αυθεντικό battery grip και τον Zuiko 18-180mm, την πήρα😉
View attachment 255438
Τα χρώματα της είναι εξαιρετικά , η ανάλυση των 5 Mpx ίσως το μόνο που θα σε κάνει να δυσανασχετήσεις και η μικρή οθόνη προεπισκόπησης. Ο φακός decent αλλά δεν θα πάρεις το max της μηχανής όπως με ένα HG / SHG 4/3 φακό , φωτό είναι με E1 + 14-35/2 SHG

IMG_3344.jpeg

Για την ανάλυση βέβαια υπάρχουν πλέον προγράμματα επαύξησης της (Gigapixel, Lr)

Τα χρώματα της είναι εξαιρετικά , η ανάλυση των 5 Mpx ίσως το μόνο που θα σε κάνει να δυσανασχετήσεις και η μικρή οθόνη προεπισκόπησης. Ο φακός decent αλλά δεν θα πάρεις το max της μηχανής όπως με ένα HG / SHG 4/3 φακό , φωτό είναι με E1 + 14-35/2 SHG

View attachment 255442

Για την ανάλυση βέβαια υπάρχουν πλέον προγράμματα επαύξησης της (Gigapixel, Lr)
Εχω στα υπόψιν μου έναν 14-54 f2.8-3.5. Ο ίδιος έχει και τον 50mm f2 macro και σε μαγαζί έχω βρει και τον 11-22😉
Η καλύτερη φωτογραφία που έχω βγάλει μέχρι στιγμής με αυτήν είναι η ακόλουθη 👍
_7161385.jpeg

• Like
Reactions: kbouk
Για την ιστορια οι καλυτερες φωτογραφικες καμερες με αισθητηρα ccd ηταν οι fujifilm S και οι καλυτερες καμερες βιντεο με αισθητηρα ccd ηταν οι Sony.
Nα φανταστείς πως έχω την S2Pro από το 2003 και λειτουργεί ακόμη!

• Love