Tι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Βαρυς ο 12-40 ? Ελα καλε μια χαρα ειναι απο τα πιο ομορφα φακουδακια που κυκλοφορουν , ανετα η χρυση τομη μεταξυ αποδοσης και ογκου/βαρους

Θαλεγα οτι τον τίτλο της χρυσής τομής τον τσιμπάει ο Lumix 12-35/2.8, η ΕΜ5 mkiii είναι πολύ ελαφριά μηχανή , ίσως και πιο πολύ από την ΙΙ λόγω πλαστικού πάνω μέρους, και εγώ συμφωνώ αφού λιγο που την κράτησα (στα Γιάννενα όταν είχε πρωτοέρθει) έχει την τάση να γέρνει μπροστά ακόμη και με τον 12-40/2.8 αφού δεν εχεις γκριπ να την κρατήσεις.

Re: Φακοί Viltrox

Kosh, παραλάβαμε σήμερα από CVP, το φιλτράκι δεν υπάρχει, μιλάμε για εκπληκτική ποιότητα και το πήραμε τσαμπέ, εύγε για την ενημέρωση

Last edited by a moderator:
Αστα αυτα φωτογραφια βαλε (ξερω οτι εχει σουπερ θηκη) και γραψε εντυπωσεις οταν το τεσταρεις.

Τα δικα μου ακομα να ερθουν μου καθυστερουν γιατι εχω βαλει και κατι hawkwoods μπαταριες για τα Vaxis που παρηγγειλα , ελπιζω να μην πεσω σε χριστουγεννιατικο μποτιλιαρισμα....

Ενα θα σου πω, ανοιξα την συσκευασία και μοσχοβόλησε δέρμα φίλε :grinning-smiley-043

(μου ήρθε μαζί και το smallrig για την 6600...μια χαρά)

DSC02359.jpg

DSC02360.jpg

DSC02361.jpg

20201210-223459.jpg

Last edited by a moderator:
Πωπω ζηλεια......καλοδουλευτα ολα Νικο.

Αν βρεθουμε θα σου δειξω την συλλογη μου φιλτρων PolarPro Cinema Filter 5-Pack SHUTTER που πηρα για την osmo action
3c436d91612cb4c10c3a3466da99bf5e.jpg

Πωπω ζηλεια......καλοδουλευτα ολα Νικο.

Αν βρεθουμε θα σου δειξω την συλλογη μου φιλτρων PolarPro Cinema Filter 5-Pack SHUTTER που πηρα για την osmo action
3c436d91612cb4c10c3a3466da99bf5e.jpg

Ωχ ρε φίλε, δώσε καμια συμβουλή, τι nd να πάρω για την δική μου osmo action??Γιατί προχθές τράβηξα ένα βιντεάκι (θα δεις απόσπασμα του στο youtube σε ένα βίντεο που ετοιμάζω) καταμεσήμερο και κόντεψα να ξεράσω όταν το έβαλα να παίξει. Είναι καλή αυτή η συλλογή?

Καλη αλλα ακριβη. Δεν ξερω αν αξιζει τον για την χρηση που την θες (85 ευρω τελικη τιμη).

Αν βρεις καμια ευκαιρια με μικροτερο κοστος τα θες τα nd σου παντως.

Έφτασε η E-M5 III, αντικαταστάτρια της μικρής μου (και αγαπημένης) GX9.
Γοητευμένος απο την εμφάνιση και την πρώτη επαφή μαζί της.
50720762327_da5295263a_c.jpg

Όμορφο δωράκι σου έκανε ο Αι Βασίλης :4592: , με γειές

εμείς φέτος κάρβουνο :bawling::bawling:

Ενταξει γκρινιάζω λίγο αλλά εγώ το πηρα πιο νωρίς το δώρα μου, χρωστάω κάτι δόσεις ακόμη στον Αι Βασίλη :ernaehrung004:

Θα πεσει κεραυνος να σε καψει ρε συ ......απα πα πα ακου καρβουνο....:drool:

Εμ αφού ειμαστε bad boys όλη τη χρονιά και φωτογραφίζουμε ακόμη με μηχανές ! :flipout: :bsanta:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Όμορφο δωράκι σου έκανε ο Αι Βασίλης :4592: , με γειές

εμείς φέτος κάρβουνο :bawling::bawling:

Ενταξει γκρινιάζω λίγο αλλά εγώ το πηρα πιο νωρίς το δώρα μου, χρωστάω κάτι δόσεις ακόμη στον Αι Βασίλη :ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ !

...έ όχι και κάρβουνο ! μη λέμε τέτοια ! :music-smiley-004:

Έφτασε η E-M5 III, αντικαταστάτρια της μικρής μου (και αγαπημένης) GX9.
Γοητευμένος απο την εμφάνιση και την πρώτη επαφή μαζί της.

Μεγειά και καλοτράβηχτη! Να σε δω στα μενού της μετά την panasonic κι αν μη τι άλλο... :flipout:

...αλλά είναι επικίνδυνα πανέμορφη πραγματικά!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα...

Μεγειά και καλοτράβηχτη! Να σε δω στα μενού της μετά την panasonic κι αν μη τι άλλο... :flipout:

...αλλά είναι επικίνδυνα πανέμορφη πραγματικά!

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη !
Αυτό για το μενού πραγματικά ισχύει :flipout:
Βέβαια, θεωρώ οτι συνηθίζεται και το μενού της Olympus, αλλα σαν της Lumix δεν είναι.

Λόγω Covid ο Αη-Βασίλης ήρθε απόγευμα στα μέρη μου για να μην φάει κανά βραδυνό πρόστιμο...

MVIMG_20201224_182949 - Copy.jpg

...κι επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, στην πραγματικότητα μου ήρθε από τους "μαφιόζους" Ναπολιτάνους που είχα βάλει εδώ. Χρειάστηκαν 12 μέρες για την διεκπεραίωση, αλλά μόλις 2 για την διαδρομή με DHL, σύνολο 14. Εγγύηση 2 ετών δική τους, και μέσα στο κουτί 3 εργοστασιακή. Νεφελώδης κατάσταση, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να χαλάσει - ηλεκτρονικά δεν έχει, η κατασκευή είναι όλη μέταλλο, με ποιοτικό φινίρισμα. Η απόδειξη πάντως είναι με φ.π.α., άρα δεν είναι μαγαζί τύπου e-global κ.λ.π.

Ο... στόχος της αγοράς:

MVIMG_20201224_181356 - Copy.jpg

Και εδώ σύγκριση με τον "κιτ":

MVIMG_20201224_181727 - Copy.jpg

ή φορεμένος στην GX9, με δίπλα τον 42,5/1,7 με τον οποίο είναι σχεδόν ίδιοι σε μέγεθος:

MVIMG_20201224_183144 - Copy.jpg

...η οποία GX9 όλως περιέργως αναγνώρισε την εστιακή (πως το έκαναν αυτό?) και ζήτησε επιβεβαίωση, προφανώς για να ρυθμίσει ανάλογα την σταθεροποίηση - η GM1 όχι, αφού α)είναι μηχανή του... 2013, και β)δεν έχει σταθεροποίηση. Πρόλαβα και τράβηξα κάμποσες λήψεις, με διάφορες ρυθμίσεις για να πάρω μια ιδέα και να θυμηθώ πως... γυρνάνε το δαχτυλίδι της εστίασης. Μια γρήγορη ματιά με εμπειρικές διορθώσεις στο LR, έδειξαν πολύ καλό IQ στο κέντρο από τέρμα ανοιχτός, λιγότερο στις γωνίες αλλά ανεκτό - αναμενόμενο για φακό με αντιστοιχία 15mm σε FF/f2 και μέγεθος... νάνου. Κλείνοντας στο 4-5,6 βελτιώνεται πολύ και επιπλέον εστιάζοντας περίπου στο 1,5 μέτρο έχεις υπερεστιακή - απλά καδράρεις και τραβάς.

Αυτά, θα επανέλθω μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για να πάρω δυνάμεις! :flipout:

Re: Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο P

καλορίζικος Δημήτρη! Χίλιες ομορφιές να βγάλει!
Τον κοιτάζω μήνες τώρα, μα προσπαθώ να βρω ευκαιρία...
Περιμένουμε δοκιμές φωτο...απ ότι έχω δει είναι πολύ καλός!

Αλλού το έγραψα....Δημητρη βάλε το στο σωστό νήμα!

Μητσε καλοφόρετος ! Δεν σε ξέχασε και φέτος !

Αυτές οι μινιατούρες φακοί που εχεις με καλό IQ είναι η πεμπτουσία του micro συστήματος !

Στα του φακού τώρα ψάξε λίγο Internet, αν τυχόν η κλίμακα του δεν ανταποκρινεται στις αποστάσεις ίσως να βελτιώνεται με μοντα , σε αυτά είσαι μανούλα : https://www.dpreview.com/forums/thread/4421337

Αν τυχόν εχεις πρόβλημα στο άπειρο δες εδώ : https://www.dpreview.com/forums/thread/4421337

Αν ολα είναι Οκ ξέχασε τις αμπελοφιλοσοφίες μου and enjoy :firstprize: