Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Απο ατομο στο Blf , 1 δολλαριο το 1 , και 3$ μεταφορικα . Επιβεβαιωμένα οτι ειναι τα παλια (τα S3 2B που εχει) ...
Αν θες πες μου να κοιταξω πως τον λενε . Ειχε αγορασει ολοκληρο reel απο taobao οποτε του βγηκε φθηνά , και εχει 150+ αποθεμα.

2016-07-05%2012.30.43_zpsdfv4a9ag.jpg

Μου ήρθαν δυο φακοί από gearbest, ο ένας που είχα κερδίσει στον διαγωνισμό http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_360837.html

και ο Convoy C8 XPL http://www.gearbest.com/bathroom-lighting/pp_356667.html

Ο μικρός δεν είναι κάτι το τρομερό, δουλεύει με ΑΑ και 14500 αλλά ζεστένετε στο τσακ μπαμ. Θα μπει για κλήρωση εντός λίγων ημερών.

Με τον Convoy έχω εντυπωσιαστεί, καμία σχέση με τον S2+, άλλη ποιότητα κατασκευής, ειδικά ο διακόπτης.

Ωραίο κράτημα, στιβαρός φακός και φέγγει μακρυά! Προορίζετε για δώρο...

2016-07-05%2012.31.07_zpshg3mv68n.jpg

2016-07-05%2012.31.33_zpskuaxbjcr.jpg

πράγματι εξαιρετικός ο C8. βλέπω πήρες τον καινούριο με integrated head για καλύτερη ψύξη! προσωπικά κατέληξα ότι είναι υπερβολικά δυνατός για τη χρήση που ήθελα και τον έδωσα (αν και δε το περίμενα ποτέ ότι θα το έκανα αυτό! :) και πήρα s2+ με χαμηλό ρεύμα με κεφαλή OP για περισσότερο flood σε καθημερινή χρήση...

Απο ατομο στο Blf , 1 δολλαριο το 1 , και 3$ μεταφορικα . Επιβεβαιωμένα οτι ειναι τα παλια (τα S3 2B που εχει) ...
Αν θες πες μου να κοιταξω πως τον λενε . Ειχε αγορασει ολοκληρο reel απο taobao οποτε του βγηκε φθηνά , και εχει 150+ αποθεμα.
Σε ευχαριστω Γιωργο, δυστυχως δεν ειμαι μελος στο blf.
Αντιστοιχα καλη τιμη βρηκα εδω http://www.ebay.com/itm/10pcs-Cree-...522032?hash=item4d338f7770:g:S64AAOSwBahVdcrf

Δεν θα επαιρνα led αγνωστου προελευσης χωρις να ξερω τι bin/tint ειναι και αν ειναι απο τα καινουργια.

Αν θες να αγορασεις απο αυτον στειλε μου ενα μήνυμα να τα κανονισουμε , να του δωσω τα στοιχεια κλπ , και να του στειλεις την πληρωμη. Σε εμενα μου εστειλε φωτο του πακετου , και εννοειτε εστειλε με tracking.

Συγγνώμη για το off topic,αλλά προσπαθώ να στείλω πμ στο Γιώργο,και δεν πάει.Τι μπορεί να συμβαίνει;

Συγγνώμη για το off topic,αλλά προσπαθώ να στείλω πμ στο Γιώργο,και δεν πάει.Τι μπορεί να συμβαίνει;

Σου στελνω εγω...

Αν δεν μπορεις να απαντησεις διεγραψε μερικα μηνυματα....

Last edited:
Παρέλαβα χθές nitecore ec11, olight16340, nitecore18350.

Σε ξεχωριστό φάκελο οι μπαταρίες και ευτυχώς ήταν όλα καλά χωρίς να έχουν ανοιχτεί.

Ο ec11 είναι αυτό που περίμενα, κάτι καλύτερο απο τον παλιό καλό ec1.

-Φαίνεται λίγο χοντρός μόλις τον βλέπεις στην αρχή αλλά στο χέρι κάθεται μια χαρά
-Πολύ καλή κατασκευή
-Το ultralow είναι αρκετά χαμηλά, πιο χαμηλά και απο την μικρή σκάλα του e05! Βολεύει δηλαδή και για μέσα στο σπίτι που δεν θέλεις να έχεις πολύ φώς.
-Τα κουμπάκια ανταποκρίνονται πολύ καλά στο πάτημα.
-Το λουράκι έχει πολύ καλή ποιότητα.
-Το φώς διαχέεται πολύ ωραία, είναι κυρίως throw αλλά έχει και wide beam(αν το λέω σωστά) και φωτίζει πολύ ωραία.

Γενικά ο φακός έχει όλα αυτά που θέλω. Μικρός για edc και αν χρειαστεί για λίγο να δείς κάτι πιο μακρυά μπορείς να το κάνεις με αυτό χωρίς να χρειαστείς να αλλάξεις φακό.

*Την olight μπαταρία δεν θυμάμαι αν την πήρα επειδή νόμιζα οτι δουλεύει και με αυτή. Τελικά δεν δουλεύει, οπότε θα πρέπει να πάρω άλλο ένα φακό για αυτή την μπαταρία:laugh:

20160709_103621_HDR.jpg20160709_103744_HDR.jpg20160709_103811_HDR.jpg

*Την olight μπαταρία δεν θυμάμαι αν την πήρα επειδή νόμιζα οτι δουλεύει και με αυτή. Τελικά δεν δουλεύει, οπότε θα πρέπει να πάρω άλλο ένα φακό για αυτή την μπαταρία:laugh:
Καλοριζικος!!
Γιατί δεν δουλεύει με την olight?

Δεν πρέπει να δουλεύει με επαναφορτιζόμενη, μονο με cr123.

Ανάβει το κόκκινο λαμπάκι όταν βάζεις την μπαταρία που κάνει σαν test αλλα μετά δεν ανάβει.

900 λουμενς απο κοινες RCR/16340 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
Η μπαταριες αυτες δεν μπορουν να δωσουν παραπανω απο 1,5αμπερ με ασφαλεια. Στην πραγαμτικοτητα κλαταρουν ακοαμ πιο καω.

επισης τσεκαρισε να εχει προστασια μηπως ενεργοποιηθηκε απο το φορτιο

EC11_EN16.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δες και αυτο

http://www.candlepowerforums.com/vb...e-EC11-issue&p=4873555&viewfull=1#post4873555

Λοιπόν....

Βάζω την olight rcr123
-ανάβει το κόκκινο λεντακι 4 φορές, που σημαίνει δείχνει 4v ενώ η μπαταρία είναι 3,7v?
-βάζω την imr και δείχνει 4v, 3,9v

-Με την rcr αφού κάνει το τεστ ανάβω το κόκκινο λεντακι και ανάβει κανονικά. Παω να ανάψω το κεντρικό λεντ, ανάβει στιγμιαία και σβήνει. Μετα που ξαναπαταω δεν ανάβει καθόλου.

*τα δοκίμασα αρκετές φορές να τεστάρω
*Η olight απο οταν ήρθε δεν άναψε καθόλου
*Η φόρτιση έγινε σε nitecore i4

Το εννοείς να τσεκάρω αν έχουν προστασία μήπως ενεργοποιήθηκε απο το φορτίο?

οπως στα ειπα ειναι/γινεται.....

3,6-3,7 ειναι η ονoμαστικη τιμη. οι επαναφορτιζομενες μπαταριες λιθιου-κοβαλτιου σαν αυτες που εχεις φορτιζονται στα 4,2 βολτ.

http://www.lygte-info.dk/info/battery protection UK.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πηγαινε στα sticky και δαβασε τον οδηγο μπαταριων που εχω γραψει

Το διάβασα. Είδα οτι φθάνει μέχρι τα 4,2v.

Το πρόβλημα όμως που είναι?

*Έχω στείλει και mail στην banggood να περιμένει πριν στείλει τίποτα για δώ μήπως αγοράσω-στείλουν άλλη rcr123. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη απο όταν έστειλα τις φωτογραφίες απο την χτυπημένη 18650 olight.

επαναληψη

900 λουμενς απο κοινες RCR/16340 ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.
Η μπαταριες αυτες δεν μπορουν να δωσουν παραπανω απο 1,5αμπερ με ασφαλεια. Στην πραγαμτικοτητα κλαταρουν ακοαμ πιο καω.

Λοιπόν...

900lm δεν βγαίνουν αν δεν βάλεις imr. Βγάζει όμως 430lm αν βάλουμε cr.
Δεν μπορούν να δώσουν πάνω απο 1,5 αμπέρ με ασφάλεια άρα καταλαβαίνω οτι δεν δουλεύει με αυτές.

Στο φυλλάδιο που είχε μαζί ο φακός έχει τις cr123,rcr στα battery options, άρα είναι συμβατός και με αυτές τις μπαταρίες.

Δεν ξέρω αν δεν καταλαβαίνω σωστά κάτι.

μην δνεις τοσο σημασια στο μανουαλ, το ειδα και εγω. αντιθετα θα επρεπε να σε προβληματισει η εμμονη με τις IMR18350 στο φυλλαδιο.
υπαρχει πιθανοτητα να δουλεψει με 16340 ΧΩΡΙΣ προστασια. Και RCR θεωρουνται και οι IMR 16340

Πιο τεχνικα τωρα, το ζητημα ειναι τι βολταζ κρατα η μπαταρια υπο φορτιο. προφανως ο φακος μετα απο ενα νουμερο (3,4-3,6? βολτ?) σταματα

Έγραψα και στο topic της nitecore στο CPF, να δω αν θα απαντήσουν.

Αν δεν απαντήσουν θα ρωτήσω τους κατόχους αν δουλεύει σε αυτούς με rcr.

Και η imr μια χαρά είναι απλά πρέπει να ελέγχω τα volt μην πέσει κάτω απο 2,75V και μου χαλάσει η μπαταρία.

*Αν κοιτάξεις και εδώ τα beamshots χρησιμοποιεί και rcr123 nitecore. Μήπως να αγοράσω μια nitecore?

http://www.candlepowerforums.com/vb...L2(U2)-IMR-max-900-lumens-(beam)shots-compare

Last edited:
και να κερδισεις τι?
αφου θα χασεις και σε ισχυ και σε χωρητικοτητα....τον χωρο ηδη τον εχεις για 18350