Τι παραλάβαμε σήμερα...

Ένα φίλος μου τον δουλεύει με την nitecore 16340 και δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Σε σύγκριση με τον zebra sc52 είναι πολύ πιο δυνατος ο ec11 που λογικά σημαίνει ότι πλησιάζει τα 900

Ρώτησε τον ποιά μπαταρία χρησιμοποιεί, νομίζω οτι η nitecore 16340 έχει διαφορετική προστασία και μπορεί να δουλέψει στον συγκεκριμένο.

Είναι όντως πολύ δυνατός, και είναι σαν γκατζετακι που χαίρεσαι να τον έχεις στο χέρι.

αυτη ειναι η μπαταρια.
ο ea11-ec11 δειχνει να ειναι πολυ καλος οντως! καμια σχεση μεχρι τωρα με τον αποτυχημενο λογω αξιοπιστιας ea1-ec1

Καλά έκανα και αγόραζα nitecore μπαταρίες αλλά τώρα πήρα δυο olight για δοκιμη.

Η μια ήρθε κατεστραμμένη και η αλλη απλα δεν δουλεύει στον ec11.

Για αξιοπιστία θα δούμε με τον καιρό αν και δεν έχω διαβάσει τίποτα σοβαρό αλλά και ο ec1 ήταν πολύ ωραίος.

Ωραίος ναι συμφωνώ και παιχνιδιάρικος αλλα από τα χέρια μου πέρασαν 3 ea1 που είναι το ίδιο με τον ec1 αλλά με αα μπαταρία και κάηκαν κ οι τρεις! Ο πρώτος άντεξε πιο πολύ (δούλεψε κ με 14500) κ οι άλλοι δύο δεν είχαν κάψει ούτε 10 μπαταρίες ο καθενας μόνο eneloop. Τον τελευταίο τον έχω ακόμα λυμένο για να τον βλέπω και να σκέφτομαι τρεις φορές πριν ξαναγορασω nitecore......

Μετά απο τόσα προβλήματα λογικό είναι να φοβάσαι.

Δεν διαβάζω πολύ cpf αλλά νομίζω τώρα πρέπει να μην έχουν τόσα προβλήματα όσο είχε η σειρά explorer.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ!

Ο φακός τελικά δούλεψε με την olight!

Αφού πρώτα μου απάντησε η Nitecore οτι δουλεύει και με olight rcr123 και αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία ίσως έχει κάποιο πρόβλημα ο φακός και να τον επιστρέψω απο εκεί που τον αγόρασα.

Τελικά κάνω μια τελευταία προσπάθεια αφού πρώτα έβαλα ξανά την μπαταρία στον φορτιστή. Δείχνει πλήρη φόρτιση κατευθείαν και την βγάζω.

Την βάζω στον φακό, κάνει το τέστ που δείχνει 4v. (Τις προηγούμενες μου έδειχνε πάντα 4.2)

Και τελικά πατώντας το κουμπί άναψε!

Ξαναέβαλα 18350, την φόρτισα ξανά και δοκιμές πάλι και δουλεύει κανονικά.

Το μόνο που άλλαξα απο τις προηγούμενες φορές είναι οτι ξαναέβαλα την μπαταρία στον φορτιστή.

Οι σημερινές μου παραλαβές:
IMG_20160715_142324558.jpg
[/url]screenshot tool[/IMG]
Σε 3 πακέτα τα οποία ήρθαν όλα σήμερα.
Ο jetbeam αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, πολύ καλή ποιότητα και πολύ φωτεινός, τον καταπίνει τον olight s15 αν και μικρότερος και λεπτότερος. Τώρα το καλοκαίρι με λιγότερες τσέπες (αφού δε φοράμε μπουφαν) μου φαίνεται θα γίνει ο νέος edc φακός μου.
Τώρα για τον convoy, έχω άλλον έναν s2+ κόκκινο και συγκρίνοντάς τους βλέπω ότι αυτος εδώ έχει καλύτερη απόχρωση, πιο ξεκουραστη στο ματι, ένα απαλό λευκό ενώ ο κόκκινος s2+ έχει κιτρινωπή απόχρωση. Βέβαια και οι 2 convoy στο high mode ζεσταίνονται πολύ γρηγορα. Πάντως για τα 6.5 που τον αγορασα είναι από τις πιο vfm αγορές που έχω κάνει.

Μπολικα πραγνατακια :D
Και εμενα μου αρεσε ο jetbeam , και αρκετα φωτεινος για μερική ωρα αν χρειαστει .
Σημερα ηρθε εμενα ο lii-100 , ολοκληρος αυτη τη φορά :p

Απάντηση απο banggood.
Μου είχαν ξαναστειλει αν θέλω μπαταρία η να μου κάνουν refund. Τους είχα απαντήσει να μου ξαναστειλουν την μπαταρία.

Και μου δίνουν keepower που είναι και πιο φθηνή?

Εντωμεταξύ η olight 18650 3600mha δεν είναι out of stock.

Λέω να τους ζητήσω nitecore.
Αν μου κάνουν refund μου επιστρέφουν και τα 2,5 της μεταφοράς της μπαταρίας?

Dear Sir:

I just checked the stock and found that the this battery was stop selling today.And we will not purchase it any more due to the supplier do not offer it to us.Would you like us resend you another same value 18650 to you or just refund?

Maybe this one is suit for you:http://www.banggood.com/1PC-KeepPower-P1835J-18650-3500mAh-3_7V-Rechargeable-Battery-p-994654.html

Thank you for your patient and hope to hear from you.

Ρωτα τους αν μπορουν να σου στειλουν την ιδια , αλλιως προσωπικα θα επαιρνα την keeppower . Λογικα θα εχει μεσα ή την Lg mj1 ή την Sanyo Ncr18650GA. Αν κανεις μια αναζητηση θα βρεις ακριβώς.

Γενικά ομως , κοιτα και τις μπαταριες του gearbest . Μεχρι στιγμης , εχω παρει και τις protected ncr18650b που ειναι πολυ φθηνες (1/3 της τιμης επωνυμων) , και τις Ncr18650GA / inr18650 30q σε πολυ καλες τιμες , και καμια δεν εμφανισε θέμα .

Θα μου στείλουν μπαταρία γιατί η πρώτη ήρθε κατεστραμμένη.
18650 olight 3600mha. Είχα και ασφάλεια στο δέμα.

Εγω λέω να ζητήσω την nitecore 3400mha. Είναι 200mha λιγότερο.

Η keepower δεν κατάλαβα έχει μέσα lg, sanyo?

Θυμαμαι για την μπαταρια που ηρθε κατεστραμμενη .
Η keeppower ειπα οτι μαλλον εχει μια απο τις δυο , δεν το εχω ψαξει ομως να δω τι εχει μεσα .

παντως οπως ειπα θα διαλεγα την keeppower :
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Keeppower 18650 3500mAh (Black) 2015 UK.html

Τις είχε σε προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα 2 από banggood.

Εγώ το τερμάτισα σήμερα.Μου ήλθαν δύο φακοί, ένας BLF X6 SE με τρία leds XPL-Hi και οπτικό,που τον έφτιαξε ο Γιώργος μιά χαρά,και ένας Eagletac S200C2 XPL-Hi V3,με ωραίο μεγάλο καθρέφτη και πολύ καλύτερος σαν thrower από τον Nitecore MH27,με τον οποίο τον συνέκρινα.Το μόνο κακό,είναι ότι δεν έχει strobe mode,και ειλικρινά δεν το ήξερα και δεν το περίμενα.
Από την άλλη,ο φακός που έφτιαξε ο Γιώργος,συγκρινόμενος με τον S41,είναι μακράν καλύτερος.Και θεωρούσα ότι ο μικρός,ο S41 δηλαδή,ήταν πολύ δυνατός.Η σύγκριση όμως,δείχνει πάντα την αλήθεια.
Και κάτι τελευταίο.Παρά λίγο να πάθω ζημιά από τις μπαταριούλες που δίνει ο Eagletac μαζί με το φακό,οι οποίες είναι ΜΗ φορτιζόμενες.Εγώ όμως δεν το πρόσεξα στο τιμολόγιο,και τα γραμματάκια στις μπαταριούλες είναι μικρά,δεν το είδα.Ετσι,τις έβαλα να φορτιστούν.
Ευτυχώς,πρόλαβα και τις έβγαλα πριν να γίνει η ζημιά.Περιττό να πω ότι ζεματούσαν .Τυχερός είμαι που δεν έσκασαν.
Σε κανα δυό μέρες,ερχεται και ένα φτηνό λουξόμετρο για να δω τι γίνεται.

Εγώ το τερμάτισα σήμερα.Μου ήλθαν δύο φακοί, ένας BLF X6 SE με τρία leds XPL-Hi και οπτικό,που τον έφτιαξε ο Γιώργος μιά χαρά,και ένας Eagletac S200C2 XPL-Hi V3,με ωραίο μεγάλο καθρέφτη και πολύ καλύτερος σαν thrower από τον Nitecore MH27,με τον οποίο τον συνέκρινα.Το μόνο κακό,είναι ότι δεν έχει strobe mode,και ειλικρινά δεν το ήξερα και δεν το περίμενα.
.

Τον eagtac τον πήρες απο dealer Ευρώπη? Μεταφορικά?