Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

σημερα ηρθε καινουριο φρουτο!!!!
καλος φαινεται αν και τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να ειχα παρει τον ec2.

DSC00602.jpg

DSC00604.jpg

αυτη την μπαταρια την αγορασες?
ειναι εντελως ακαταλληλη για φακους. λογω χημειας δουλευει σε πολυ χαμηλα φορτια...καλυτερα κρατα την στην ακρη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

κωστα ειναι HR-3UTGA τι προβλημα εχει; αυτες τις eneloop δεν χρησιμοποιουμε ολοι;

Και εγώ θα ήθελα να μάθω, πάντως μιχαλιό με 14500 ο φακός πετάει! Καλύτερα ο ec2 αλλά εντάξει και αυτός καλός είναΙ!

συγνωμη παιδια, μιλουσα για το ποστ 200 με την μπαταρια 14500 λιθιου θειοχλωνυδιου....δεν ειχα δει το ποστ του μιχαλιου αλλιως θα ειχα κανει quote

Εννοειται ότι δεν την χρησιμοποιώ για φακούς την συγκεκριμενη μπαταρια.Απλα την εβαλα για συγκριση μεγέθους και επειδη απλα δέχεται και τετοιου τύπου μπαταρία.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Λοιπόν για μένα μάλλον θα πρέπει να λέω το νήμα τι παρέλαβα εχθές , αλλά τέλος πάντων.
Παρέλαβα μια ακόμη μπαταρία 18650 της Nitecore μιας και η πρώτη βγηκε και καλή και χρήσιμη , καθώς και τον φορτιστή I4 που τον είχα στο στόχαστρο εδώ και πάρα πολύ καιρό .
Άσχετο αλλά η nitecore έχει πάρει φόρα για τα καλά , κυκλοφόρησε και φορτιστή I2 για δύο μπαταρίες μόνο.

Nitecore 004.jpg

Καλοριζικος Vaskal!

Eτσι που τα βλεπω τοσο περιποιημενα και αψογα συσκευασμενα μου'ρχεται να παρω και τον 2θεσιο φορτιστη! :))
H Nitecore βγαζει το ενα προιον καλυτερο απο το αλλο και ολα μαζι τα προιοντα της ειναι απο τα πλεον προσεγμενα της αγορας!

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ευχαριστώ παιδιά , να στε καλά .

Να Χιώτη είναι μεγάλος ο πειρασμός , ειδικά αν βγάλουν τον Ι2 στα 15 $ περίπου ......

σημερα ηρθε καινουριο φρουτο!!!!
καλος φαινεται αν και τωρα που το σκεφτομαι επρεπε να ειχα παρει τον ec2.

Να μου ελεγες τον EC1 θα μπορουσα να το καταλαβω, αλλα το μεγαλο EC2? Γιατι?

Σε πληροφορω οτι εγω που εχω τον ΕΑ1 και τον ΕΑ2, στην τσεπη μου μπαινει αποκλειστικα ο μικρος. Κανει για ολες τις δουλειες. Εξαιρετικα ευχρηστος και μικρος. Ολα τα λεφτα! Μην το μετανιωνεις καθολου!

Ο ΕΑ1 ειναι ο φακος που εχω χαρει περισσοτερο απο ολους που εχω αγορασει μεχρι σημερα, ανεξαρτητου κατηγοριας! (και εχω καμμια πενηνταρια+..:)

Θα συμφωνουσα μαζι σου μονο αν ηθελες να αγορασεις ΚΑΙ τον EC2.

Καλοριζικος και θα με θυμηθεις οτι ειναι απο τις καλυτερες αγορες που θα μπορουσες να κανεις και τωρα και στο εγγυς μελλον!

Γυρισα Αθηνα μιας που γυρισε και ο φιλος ταχυδρομος απο την αδεια του για να παραλαβω τα χρεωστουμενα πακετακια που μου τα κραταγε μεχρι να γυρισει, δεν εμπιστευται αλλον:))

Το καλυτερο απ'ολα το παρουσιαζω πρωτο πρωτο!
Ο εκπληκτικος Klarus RS11, επαναφορτιζομενος ΧΜ-L U2 Led, 1x18650 στα 620 λουμενς! Ο,τι ακριβως ζητουσα για επαναφορτιζομενο, που θα αντικαταστησει τον γηραιο MagCharger. Αριστο μεγεθος, κρατημα, λειτουργικοτητα και αλλα!
To κερασακι στην τουρτα ειναι το μαγνητικο USB καλωδιο επαναφορτισης!! Φορτιζει απο οποιαδηποτε πηγη USB (PC, αυτοκινητου, πριζας κλπ). Αν θες, φορτιζει και κανονικα την μπαταρια σε φορτιστη.
To δευτερο κερασακι, οι αριστοι και λειτουργικοτατοι διακοπτες στο σωμα. Exei instant on αλλα και instant on 'strobe'!! Υπαρχουν 3 modes (620l-150l-10l με διαρκεια 2.2ω-7.3ω-215ω αντιστοιχα) και strobe.

Ερχεται με επωνυμη θηκη Klarus, ενα αριστο κορδονακι, spare ο-rings και ..μανουαλ. Απο DinoDirect σε μια απο τις τρελλες προσφορες του, κατω απο $80.
Αναλυτικη παρουσιαση, το φθινοπωρο μαζι με τις αλλες ημιτελεις, λογω καυσωνα, παρουσιασεις.. :))

klarus2.jpg

klarus1.jpg

klarus3.jpg

Ηρθε -επιτελους μετα απο 2+ μηνες- και ο μικρος ΑΑΑ ατσαλινος Klarus Mi Χ6 και συμπληρωνεται η βασικη συλλογη των μικρων 1χΑΑΑ φακων λεντ, που κοντευουν αισιως τους 20.

Οντως απο τους μικροτερους (71.6μμ), φωτεινοτερους (85λ), κομψοτερους και σιγουρα ο λεπτοτερος (11.6μμ) 1χΑΑΑ αλλα και με τα περισσοτερα modes απ'ολους μιας που διαθετει 3 σκαλες και strobe!
Ειχε δικιο ο Εργοτελης που μου επεσημανε οτι επρεπε να τον εχω στην συλλογη.

Εδω οι φωτο με τον Klarus που ερχεται μαζι με ενα κλιπακι για τα κλειδια και ενα spare o-ring μεσα σε μια περιποιημενη συσκευασιαι.

DSC_9789.jpg

DSC_9793.jpg

DSC_9792.jpg

καλορίζικα χιωτη.Δυο μήνες;:7SFGSFG: και εγώ κλαιγόμουνα επειδή έκανε ένα μηνά να έρθει..
Το φακουδακι νομίζω αξίζει τα λεφτά του.. είναι το αγαπημένο μου από τα 3-4 ΑΑΑ που έχω...

καλορίζικα χιωτη.Δυο μήνες;:7SFGSFG: και εγώ κλαιγόμουνα επειδή έκανε ένα μηνά να έρθει..
Το φακουδακι νομίζω αξίζει τα λεφτά του.. είναι το αγαπημένο μου από τα 3-4 ΑΑΑ που έχω...

Νομιζω οτι καναμε 2-3 μαζι την παραγγελια και εκατσε σε μενα να μεινουν out of stock:)
Με ειδοποιησανε βεβαια στις 16/7 οτι το στειλανε (απο 10/7 που εκανα την παραγγελια) αλλα και παλι αργησε πολυ. Ακομα περιμενω πραγματα απο 14/7 και 18/7.
O DinoDirect αργει περισσοτερο απο αλλους, ειναι γεγονος, αλλα δεν εχει χαθει ποτε τιποτα.

Στους 1χΑΑΑ τωρα, ο Klarus Mi X6 μαζι με τον Fenix LD01 αλλα και τον οικονομικο Tank007 E09 ειναι κατα τη γνωμη μου οι καλυτεροι και λειγουργικοτεροι μικροι! Ο ελαχιστος DQG III ειναι εκτος συναγωνισμου :)

Ξεχασα να αναφερω οτι ο Klarus Μι Χ6, αντικατεστησε τον Maglite που ειχα στη θηκη του Victorinox. Μονο αυτος χωρουσε καθως ολοι οι αλλοι ΑΑΑ ειναι παχυτεροι απο 12μμ.
Ετσι αναβαθμιστηκε με τον καλυτερο δυνατο τροπο το αγαπημενο μου και ανεκτιμητο σε λειτουργικοτητα σετακι που ειναι διπλα μο για πανω απο 20 χρονια!!

DSC_9795.jpg

Καλορύζικοι οι φακοί!

Σου λείπει ένας ΑΑΑ ακόμα...

χε χε, ναι, μου λειπει ο iTP A3 EOS που εκανε λαθος ο DinoDirect και μου εστειλε παλι τον Olight i3.. κανεις αλλος λειπει? :))

Παρεμπιπτοντως, αν εχει κανεις τον iTP A3, τον ανταλλασω με τον περισσευουμενο olight i3, ολοκαινουριο στη συσκευασια του!