Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

χε χε, ναι, μου λειπει ο iTP A3 EOS που εκανε λαθος ο DinoDirect και μου εστειλε παλι τον Olight i3.. κανεις αλλος λειπει? :))

Παρεμπιπτοντως, αν εχει κανεις τον iTP A3, τον ανταλλασω με τον περισσευουμενο olight i3, ολοκαινουριο στη συσκευασια του!

Το βρήκες, ο Upgrade edition όμως...

Καλορίζικα!!!Το worm lumintop το πήρες? :D

χε χε..νομιζω οτι εκλεισα απο 1χΑΑΑ. Εκτος αν βρω πια κανενα με διακοπτη στο σωμα! Με διακοπτη στην ουρα εχω κανα δυο.

Τωρα τελευταια συλλεγω σουγιαδακια και περιεργα και κανονικα. Αυτο, πχ, ηρθε σημερα, απο τα ελαφρυτερα στο μεγεθος του :smileJap:

DSC_9796.jpg

πολλα παιζονται..μπορει και να ειναι περσσευματα απρτιδας, μποριε και παραλληλη παραγωγη.

παντως τα περισσοτερα της εταιριας φτιαχνονται οντως στην κινα.
Το ψαλιδακι που εχω δεν φαινεται εξωτερικα να ειναι μουφα. ειναι αψογο

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Είναι original , original ???

Ειχα την ιδια απορια πριν κανα διμηνο και παραγγειλα ενα Gerber και ενα Smith&Wesson για δοκιμη τa οποιa και ανεβασα στα πολυεργαλεια. Μου φανηκαν μια χαρα και τα δυο.
Ετσι λοιπον παραγγειλα 2-3 απο καθε μαρκα τα οποια σιγα σιγα μου ερχονται. Ολα που εχω παραλαβει μου φαινονται ποιοτικα και original.

Να πω ομως οτι τo σημερινο Gerber δεν το εχω δει στη τωρινη γκαμα της Gerber, αλλα πολυ πιθανο να ειναι παλαιοτερο μοντελο που να εχει σταματησει.
Παντως η κατασκευη του ειναι αψογη, και μαιμου να ειναι, για μενα αξιζει τα λεφτα του. Εχει ασφαλεια και για να ανοιγει και για να κλεινει- οχι μονο για να κλεινει.

Εδω το "διασημο" μαχαιρι του γνωστου survivalist Bear Grylls απο την Gerber με την εκπληκτικη αντιολισθητικη λαβη.
Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι ειναι οριτζιναλ, απο την συσκευασια, το manual, την ποιοτητα του μαχαιριου και της χοντρης λαμας ειδικοτερα, ακομα και την αψογη ποιοτητα της θηκης που θυμιζει ποιοτητα θηκης EagleTac.

DSC_9798.jpg

DSC_9801.jpg

DSC_9800.jpg

Σημερα παρελαβα ενα φακο 'Γ' 1χΑΑ, UniqueFire UF-V4, με XPG R5 led στα 120 λουμενς και με 14500 λεει οτι βγαζει μαξ. 400λουμενς. Κοστισε $13 απο DinoDirect.
Εχει 2 σκαλες και strobe. O δακοπτης στην κεφαλη εχει ακριβως τη ιδια υπεροχη αισθηση με αυτη του Zebra SC51!!, και η ποιοτητα κατασκευης, τουλαχιστον εξωτερικα, εξαιρετικη!
Πραγματικα εμεινα εκπληκτος και εντυπωσιασμενος απο την κλινικη εικονα ενος φτηνου φακου, δεν το περιμενα με τιποτα. Αραγε ετσι ειναι φτιαγμενοι ολοι οι UniqueFire?

Ο φακος ηρθε πιο σκετος και απο tank007!! Ουτε χαρτινη συσκευασια δεν ειχε, τυλιγμενος σε μονο σε πλαστικο μεσα στο φακελο του DinoDirect :))

DSC_9808.jpgDSC_9805.jpgDSC_9811.jpg

τον εχω και εγω αλλα δεν με ενθουσιασε, ειδικα το παλινο κουμπι.
το εχω για δωσιμο μαζι με λατικο κεφαλιου σαν της zebralight.
αλλα ωραια κατασκευη και ανοδιωση ετσι?

Παρεληφθη κι αλλο ενα Smith&Wesson σουγιαδακι. Αυτο εχει επιπροσθετως ατσαλινη ακιδα για emergency θραυση κρυσταλλου και κοφτη για μικρα σχοινια κλπ.
Φυσικα ασφαλιζει και εχει ενα κλιπ τσεπης/ζωνης. H λεπιδα ειναι τυπου 'tanto' και ειναι χρησιμη μονο για ..συλλεκτες :)

DSC_9803.jpg

DSC_9802.jpg

τον εχω και εγω αλλα δεν με ενθουσιασε, ειδικα το παλινο κουμπι.
το εχω για δωσιμο μαζι με λατικο κεφαλιου σαν της zebralight.
αλλα ωραια κατασκευη και ανοδιωση ετσι?

Ναι, ωραιοτατη κατασκευη που παραπεμπει σε πολυ ακριβοτερο φακο.
Θα μπω στον πειρασμο να αγορασω κι αλλον ενα UniqueFire ΑΑ η ΑΑΑ φακο για να διαπιστωσω αν η πραγματι καλη κατασκευη του UF V4 ισχυει και για αλλα μοντελα.
Παντως το πλαινο κουμπι που λες, ιδιαιτερα η αισθηση του στο αναψε σβησε, εμενα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση.

Ήρθε ο ThruNite T10. O πρώτος μου 1xAA! Εντυπώσεις: πολύ καλή κατασκευή, με λεία σπειρώματα χωρίς υπολείμματα με αρκετή δόση λιπαντικού. Δοκίμασα μερικές απλές αλκαλικές μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες και μία λιθίου της Εnergizer και χώρεσαν όλες απροβλημάτιστα. Δοκίμασα και 14500. Φωτεινός σε υπερβολικό βαθμό με τις 14500 αλλα ζεσταίνεται γρήγορα και μάλλον είναι υπερβολή.Με τις απλές ΑΑ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο φακός κλείνει πολύ καλά χωρίς τζόγο και έχει 3 διαβαθμίσεις που αλλάζουν οταν σφίγγεις και ξεσφίγγεις γρήγορα την κεφαλή. Αν περάσουν 1-2 δευτερόλεπτα τότε κρατάει στην μνήμη την τελευταία λειτουργιά και επανέρχεται σε αυτήν ακόμα και αν αλλάξεις μπαταρία. Το LED είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο και η δέσμη του είναι πολύ καθαρή (έχει OP reflector) και σχετικά ανοιχτή.Πάντως με έχει ενθουσιάσει πολύ σαν κατασκευή. Πέρασε και το τεστ της (καταλάθος) πτώσης από τα 2 μέτρα.
1.jpg
2.jpg

Μαζί με τον Τ10 ήρθε δώρο και ο μικρός αδερφός του ο Τi. Σε μαύρο χρώμα αν και είχα ζητήσει άλλο αλλά δεν με πειράζει. Αυτός όμως με απογοήτευσε λίγο. Καταρχήν οι πρώτες βόλτες της κεφαλής είναι άτσαλα κομμένες και αν την έχεις βγαλει και προσπαθείς να την ξανασυνδέσεις στο σώμα θέλει αρκετή προσπάθεια μέχρι να καταφέρει να πάρει σωστά την πρώτη περιστροφή. Απο κει και πέρα δεν έχει πρόβλημα. Είναι η έκδοση χωρίς το firefly (είχε εξαντληθεί) αλλά τελικά καλύτερα γιατί κρίνοντας από το Firefly του Τ10 είναι υπερβολικά χαμηλό. Οι διακυμάνσεις που έχει είναι μια χαρά και δεν μου λείπει μια ενδιάμεση τρίτη. Παρόλα αυτά δεν με ενθουσιάζει η λειτουργία του καθώς με λίγο σφίξιμο μπαίνει η χαμηλή σκάλα και με περισσότερο η μαγάλη χωρίς όμως να έχουν σημαντική απόσταση μεταξύ τους και θα πρέπει να την ανοίγεις σιγά για να μην πας κατευθείαν στην μεγάλη. Επίσης είναι ασαφές το αν έχει σφίξει τελείως. Το led του δεν ήταν εντελώς ευθυγραμμισένο αλλά δεν επιρρέαζει την δέσμη του η οποία ανοίγει όμορφα και ελαφρώς ανοιχτά
4.jpg

Και για σύγκριση μεγέθους (ο δεξιά είναι ο mini Maglite)
8.jpg
7.jpg

O T10 πάντως με ενθουσίασε πολύ από άποψη κατασκευής και απόδοσης/μεγέθους με 3 καλα διαβαθμισμένες φωτεινότητες 0.09 lumens (για το απόλυτο σκοτάδι) μεσαία~ 10 lumens και η μεγάλη στα 115. Να προσθέσω πως με την λιθίου φαίνεται να είναι πιο φωτεινός και με τις 14500 όπως είπα και πριν υπερβολικός! Γενικά είναι τίμια πρόταση ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως με 30$ παίρνει 2 φακούς.
Επίσης μου έκανε εντύπωση πως το είχα στα χέρια μου 8 μέρες μετα την παραγγελία. Κυριακή το παράγγειλα,Τρίτη έφυγε, Τετάρτη είχε φτάσει Ελλάδα και την επόμενη Δευτερα!!!!! το παρέλαβα στο ταχυδρομείο. Πολύ γρήγοροι εκεί στην Thrunite καμία σχέση με τα τους κινέζους που συνήθως έχω νταραβέρια. Και περιμένω ακόμα τον NItecore EA1 που είχα παραγγείλει πιο παλιά..

Ωραια η μινι παρουσιαση και ποιοτικοτατο σετακι αυτο το ΑΑ & ΑΑΑ με τους Τι & Τ10, καλο μαρκετινγκ κανει η Thrunite.

Ήρθε ο ThruNite T10. O πρώτος μου 1xAA! Εντυπώσεις: πολύ καλή κατασκευή, με λεία σπειρώματα χωρίς υπολείμματα με αρκετή δόση λιπαντικού. Δοκίμασα μερικές απλές αλκαλικές μπαταρίες, επαναφορτιζόμενες και μία λιθίου της Εnergizer και χώρεσαν όλες απροβλημάτιστα. Δοκίμασα και 14500. Φωτεινός σε υπερβολικό βαθμό με τις 14500 αλλα ζεσταίνεται γρήγορα και μάλλον είναι υπερβολή.Με τις απλές ΑΑ δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο φακός κλείνει πολύ καλά χωρίς τζόγο και έχει 3 διαβαθμίσεις που αλλάζουν οταν σφίγγεις και ξεσφίγγεις γρήγορα την κεφαλή. Αν περάσουν 1-2 δευτερόλεπτα τότε κρατάει στην μνήμη την τελευταία λειτουργιά και επανέρχεται σε αυτήν ακόμα και αν αλλάξεις μπαταρία. Το LED είναι τέλεια ευθυγραμμισμένο και η δέσμη του είναι πολύ καθαρή (έχει OP reflector) και σχετικά ανοιχτή.Πάντως με έχει ενθουσιάσει πολύ σαν κατασκευή. Πέρασε και το τεστ της (καταλάθος) πτώσης από τα 2 μέτρα.
1.jpg

Μαζί με τον Τ10 ήρθε δώρο και ο μικρός αδερφός του ο Τi. Σε μαύρο χρώμα αν και είχα ζητήσει άλλο αλλά δεν με πειράζει. Αυτός όμως με απογοήτευσε λίγο. Καταρχήν οι πρώτες βόλτες της κεφαλής είναι άτσαλα κομμένες και αν την έχεις βγαλει και προσπαθείς να την ξανασυνδέσεις στο σώμα θέλει αρκετή προσπάθεια μέχρι να καταφέρει να πάρει σωστά την πρώτη περιστροφή. Απο κει και πέρα δεν έχει πρόβλημα. Είναι η έκδοση χωρίς το firefly (είχε εξαντληθεί) αλλά τελικά καλύτερα γιατί κρίνοντας από το Firefly του Τ10 είναι υπερβολικά χαμηλό. Οι διακυμάνσεις που έχει είναι μια χαρά και δεν μου λείπει μια ενδιάμεση τρίτη. Παρόλα αυτά δεν με ενθουσιάζει η λειτουργία του καθώς με λίγο σφίξιμο μπαίνει η χαμηλή σκάλα και με περισσότερο η μαγάλη χωρίς όμως να έχουν σημαντική απόσταση μεταξύ τους και θα πρέπει να την ανοίγεις σιγά για να μην πας κατευθείαν στην μεγάλη. Επίσης είναι ασαφές το αν έχει σφίξει τελείως. Το led του δεν ήταν εντελώς ευθυγραμμισένο αλλά δεν επιρρέαζει την δέσμη του η οποία ανοίγει όμορφα και ελαφρώς ανοιχτά

το ιδιο ειχε κανει και η Fenix με ενα μικρο τετοιο. χαλια μαυρα, οπως τον πηρα τον διελυσα.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

dscf6872s.jpg

dscf6874.jpg

ηρθαν τα δυο φακουδακια που ειχα παραγγειλει,εκαναν 13 ημερες.ποιο πολυ ηθελα το ti γιατι ειχα ξεμεινει απο μπρελοκ.

dscf6884n.jpg

dscf6885v.jpg

Κλασσικα εγω ασχολουμε μονο με ΑΑ-ΑΑΑ μπαταριες και δεν μπλεκω με πολλα γι'αυτο παραγγειλα τον LIGHTEN7 A2A που ειναι σε προσφορα 23 ευρω.
Μια μερα μετα βγηκε ο JETBeam PA20 σε προσφορα και εαν δεν ειχα παραγγειλει θα επερνα αυτον,τελος παντον ο lighten7 τελικα φαινετε καλος σε ποιοτητα.
Για τα χρηματα που ζηταει πιστευω οτι ειναι ενδιαφερουσα αγορα για καποιον που θελει λογικα πραγματα απο ενα φακο.και οι σκαλες ειναι μια χαρα Five modes - High (230lm/1.75hr), Med (140lm/3hrs), Low (30lm/25hrs) plus strobe and SOS (αν και με παραξενεψαν στην αρχη)
Ο Τi ωραιος σε εμφανιση αλλα απο κει και περα δεν εχει κυκλωμα σαν τον DQG II που οπως τον βλεπουμε στην φωτο ειναι πολυ ποιο μικρος (και βολικος).και δεν ξερω αυτο το λαμακι που κανει την δουλεια ποσο καιρο θα αντεξει.
ο ΕΟ1 :worshippy: Αθανατος οτι κι'αν τον εχω κανει δεν λεει να σβησει .
Για ενημερωση παιρνοντας και 2 ενελοοπ για τον φακο απο eshop,αν και εχουν στο site τις παλιες,ηρθαν οι καινουργιες HR-3UTGA-2BP-->1500 φορτησεις.

Last edited:

Καλοριζικα!

Πολυ περιποιημενη συσκευασια και παρελκομενα του A2A και ο ιδιος ο φακος φαινεται καλοβαλμενος. Η τιμη του ειναι μια χαρα για τετοιο πακετο. Θυμιζει λιγο Φενιξ LD20 και Jetbeam ΒΑ20.

Αντε να παρεις και εναν 1χΑΑ σαν τον Α1Α αμα βγει σε προσφορα. Θα σε βολευε στις περισσοτερες δουλειες. Απο που τους αγορασες?