Τι παραλάβαμε σήμερα...

Σε review απο το Blf ελεγε οτι στο 1 λεπτο δεν μπορεις να τον κρατησεις , εχει ζεσταθει τοσο πολυ ...

Και ειναι γυρω στα 14k lumens

Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου περάσει μπάϊ ή μπει τελωνείο. Αν συμβεί το 2ο στην καλϋτερη θα χρεωθείς μόνο 3 αλλά πιο πιθανό είναι πάνω στην τιμή του ( που θα βρει ο τελωνιακός υπάλληλος ιντερνετικά) να υπολογιστεί ΦΠΑ 24% + 12 τέλη. Εννοείται ότι παραγγέλνεις με απλό ταχυδρομείο (με ή χωρίς tracking number) και σε καμιά περίπτωση με courier (π.χ DHL ή Fedex) γιατί τότε το τελωνείο είναι σίγουρο 100%.

Εχθές παρέλαβα το παρακάτω power bank - φακό ασφαλείας.
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.
Φαίνεται καλή κατασκευή που σου λέει θα αντέξω στα δύσκολα.
Από φως καλά τα πάει αν και θα ήθελα μια επιλογή στα 200 lumens.
Τον χρειάζομαι για τη μηχανή – αυτοκίνητο σε περιπτώσεις ανάγκης.
Θα κάνω ένα σύντομο review μαζί με τον EA45S μόλις βρω χρόνο

http://www.banggood.com/BlitzWolf-B...bank-Emergency-Camping-Lantern-p-1090454.html

Attachments

• b908154c-8a5d-4486-8a5c-35bfcf2cf212.jpg
    b908154c-8a5d-4486-8a5c-35bfcf2cf212.jpg
    91.8 KB · Views: 205
Επειδή έχω βολευτεί πάρα πολύ τον μαγνήτη του olight που έχω, στην παραγγελία έφερα και καμία 10ρια μαγνήτες 20mm. Θα βάλω έναν στην κεφαλή του BlitzWolf με ταινία διπλής όψης

ριξε πρωτα μια ματια στο σαιτ της favorlight. 99% θα τον βρεις εκει.. τιποτα το ιδιαιτερο και με πολυ σαλτσα στις προδιαγραφες.
τιμη δεν βλεπω.....
90% των φακων που πουλιουνται στα καταστηματα ηλκεκτρολογικων ειναι φθηνοι/φθηνιαρικοι και 3 γεννιες πισω

Μακρυα απο φακους "οτι να'ναι" ...

Μονο που διαβασα αυτο , δεν χρειαστηκε να δω παραπανω πληροφοριες : Στη συσκευασία περιλαμβάνονται νέα μπαταρία λιθίου τύπου 18650 - 4.400mAh με πυρήνα από την ΚΟΡΕΑ

Έχω πιάσει τέτοιο φακό στα χέρια μου, έχουν κάνει την εξής πατέντα, οι μπαταρίες είναι 1s2p και όχι 2s1p, εξού και η χωρητικότητα 4400mah, είναι 2 18650 παράλληλα.

παραλαβη της τελευταιας εβδομαδας...
Surefire LX-2... Ο πραγματικα επιχειρησιακος φακος, με τον στιγμιααιο διακοπτη 2 σταδιων. Πατας (ή στριβεις) λιγο και εεις την χαμηλη σκαλα. Πατας τερμα και εχει την μεγαλη.
Ειναι θαυμα ηλκετρονικης φακων γιατι η κεφαλη παιρνει "σημα" απο μια αντισταση στο tailcap απο την αλλαγη ρευματος και ανεβαζει/κατεβαζει ισχυ αναλογα.

το πως ειναι και το πως θα γινει (νεο οπτικο και XPG3)

web-IGP3783.jpg~original

και μια μικρομετατροπη. θερμοσυστελομενο για να μην γρατσουνιεται το tailcap, και ενα oring στο lanyard ring για να μην γυρναει. Αν σφιξει πορει να βοηθησει να γυρισεις το tailcap με το ενα χερι

web-IGP3794.jpg~original

Καλοφωτιστος :p !
Θα κανεις καποια μετατροπη στον driver του φακου ? Αν οχι , θα σου προτεινα να πας σε xpl / xpl2 led ωστε να εχεις την μεγιστη δυνατη αποδοση με το ιδιο ρευμα .

ειναι χαζομαρα να βαλεις χερι σε αυτον ειδικα τον driver. υποβιβαζεις τον φακο σε κινεζικο.
ουτε το xml του παει. Σαν καθαροαιμος επιχειρησιακος πρεεπι να δινει εμφαση στο throw. οποτε η μονη επιλογη ειναι η σειρα xpG
εχω δοκιμασει και το XPL ΗΙ δνε χωρα στα οπτικα για xpG, και για dedoming ουτε συζητηση, δεν θα αντεξει ουτε να του πλησιασεις το οπτικο

Συμφωνω σε ολα εκτος το κομματι με το xp-l hi .

Το συγκεκριμμενο οπτικό που εχεις διπλα στο φακο (αν ειναι αυτο απο fasttech/kaidomain , στενης δεσμης 15° ? ) , συνεργάζεται πολυ καλα με xp-l hi και xp-l (δοκιμασμενα και τα δυο) , και μαλιστα με το xp-l hi εχει απιστευτο throw !

Τα xp-l hi δεν χρειαζεται να μπουν μεσα στην τρυπουλα του οπτικου , αλλα να τοποθετηθει το οπτικό πανω απο το led . Αν θυμαμαι καλα , το συγκεκριμμενο οπτικο εχει 4 "ποδαρακια" κατω , που μπορουν να πατησουν στην πλακετα του led χωρις να αφηνουν το οπτικο να παταει στο led .

οχι δεν ειναι τετοιο. εχει μονο στρογγυλη τρυπα. που θελει των αερα στις γωνιες του XPG.
αλλα για δωσε λινκ για αυτο που λές. Αλλα μονο αν ειναι απο 15μοιρες δεσμης και κατω.

Παρέλαβα σήμερα τις μπαταρίες 18650 από kaidomain. Στην αρχή παραξενεύτηκα, γιατί με το που ανοίγω το δέμα βλέπω δύο zoomable φακούς. Λέω θα έγινε κάτι λάθος και μου έστειλαν λάθος πράγματα.
Ανοίγοντας τους φακούς, βρήκα μέσα τις μπαταρίες στα σακουλάκια τους! Οι φακοί από θέμα ποιότητας δεν είναι φοβεροί, αλλά για δώρο μια χαρά είναι.
Επίσης στο δέμα είχε ένα ύφασμα για καθαρισμούς, όπως επίσης και μια διάφανη θήκη αποθήκευσης-μεταφοράς για τις μπαταρίες. Μια χαρά! :2thumb22sup:

βρε τους πονηρους!

εγω που θελω να αγορασω 8-10 18650 και περιμενω να δω τι γινεται?
και να ω τις 14500 πως θα τις εχουν πακεταρει