Τι παραλάβαμε σήμερα...

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Χαχαχαχαχα χρονια εχω να ακουσω μαγαζι να κανει κατι τετοιο ...

Εγω ειχα παραγγειλει απο yoshop τον Ιανουαριο αν θυμαμαι καλα , και τις ειχαν στειλει κανονικοτατα σε πλαστικες θηκες κλπ . Τωρα ρεν ξερω γιατι σταματησε να στελνει...

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από αυτό το μαγαζί! Τα δωράκια υπάρχουν σε κάθε παραγγελία!:ernaehrung004:

κατι μου λεει οτι αυτο με τους φακους ειναι κολπο παρακαμψεςι των περιορισμων. προφανως δεν αποκλειονται συσκευες που εχουν την μαινισια μπαατρια

Παραλαβη της παρασκευης ...

20170425_191834.jpg

Για αλλη μια φορα η nitecore εδωσε ρεστα κατα την αποψη μου . Ενα μικρο και ελαφρυ headlamp που χωραει ακομα και σε τσεπη , και επαναφορτιζομενο. Led nichia 219b , με max αποδοση γυρω στα 270 lumens .

20170425_191834.jpg

Για αλλη μια φορα η nitecore εδωσε ρεστα κατα την αποψη μου . Ενα μικρο και ελαφρυ headlamp που χωραει ακομα και σε τσεπη , και επαναφορτιζομενο. Led nichia 219b , με max αποδοση γυρω στα 270 lumens .
Ενδιαφέρον! Πού το βρίσκουμε;

Εντυπωσιακό! Για πες μας λεπτομέρειες!!!

Nitecore nu20 cri .

Υπαρχει σε fasttech/banggood σιγουρα , σε banggood νομιζω εχει κουπονι ο μαρτιν.
Μάρτιν εννοείς το M4D M4X;
Πρέπει να έχουνε εγγραφή στη σελίδα του για να βρούμε ή κάνουμε χρήση των κουπονιών;
Ευχαριστώ.

Εντυπωσιακό! Για πες μας λεπτομέρειες!!!

Θα κανω αναλυτικο review . Προς το παρων ειμαι απλα εντυπωσιασμενος , απιστευτο tint με το nichia 219b , το βαρος του ειναι μηδενικο , και με μια πρωτη οψη στο high φαινεται να εχει καλη αυτονομια . Ωραια πινελια επισης να ρυθμιζει η κλιση σε σχεση με το κεφαλι . Ισως κατι που θα ηθελα διαφορετικο ειναι η αποδοση στο turbo που φαινεται να μην την κραταει σταθερη , αλλα να μειωνεται απο τα πρωτα κιολας δεπτερολεπτα (ετσι ειναι σχεδιασμενο με λιγα λογια) .

Μάρτιν εννοείς το M4D M4X;
Πρέπει να έχουνε εγγραφή στη σελίδα του για να βρούμε ή κάνουμε χρήση των κουπονιών;
Ευχαριστώ.

Ναι εννοω τον m4dm4x .

Μπορεις να γραφτεις στο site , ή να στειλεις mail οπως παλια .

Σας ευχαριστω ! Σαν review δεν ηταν μακροσκελες , καθως και ο φακος ειναι ωραιος και απλος στη χρηση του :)

γιωργο...στο διαγραμμα της φωτεινοτητας ειναι απογοητευτικος. Οχι για το οτι πεφτει πολυ το φως , αλλα γιαιτ υποθετω τι η δευτερη ευθεια ειναι το high.

πως το εκανες το διαγραμμα? με διαδοχικες μετρησεις?

Ενα διαγραμμα εχω κανει , μονο του turbo .

Το διαγραμμα το εχω κανει με luxmeter που υποστηριζει data logging .

ναι, καταλαβα, αλλα ρωταω (υποθετω) οτι στο high το διαγραμμα θα εχει την ιδια μορφη.

Παλι πεφτει , ναι .

Το εχω βαλει να γινεται , οποτε λογικα το βραδυ θα βγαλω το διαγραμμα .