Τι παραλάβαμε σήμερα...

Χαχαχαχαχα χρονια εχω να ακουσω μαγαζι να κανει κατι τετοιο ...

Εγω ειχα παραγγειλει απο yoshop τον Ιανουαριο αν θυμαμαι καλα , και τις ειχαν στειλει κανονικοτατα σε πλαστικες θηκες κλπ . Τωρα ρεν ξερω γιατι σταματησε να στελνει...

Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από αυτό το μαγαζί! Τα δωράκια υπάρχουν σε κάθε παραγγελία!:ernaehrung004:

κατι μου λεει οτι αυτο με τους φακους ειναι κολπο παρακαμψεςι των περιορισμων. προφανως δεν αποκλειονται συσκευες που εχουν την μαινισια μπαατρια

Παραλαβη της παρασκευης ...

20170425_191834.jpg

Για αλλη μια φορα η nitecore εδωσε ρεστα κατα την αποψη μου . Ενα μικρο και ελαφρυ headlamp που χωραει ακομα και σε τσεπη , και επαναφορτιζομενο. Led nichia 219b , με max αποδοση γυρω στα 270 lumens .

20170425_191834.jpg

Για αλλη μια φορα η nitecore εδωσε ρεστα κατα την αποψη μου . Ενα μικρο και ελαφρυ headlamp που χωραει ακομα και σε τσεπη , και επαναφορτιζομενο. Led nichia 219b , με max αποδοση γυρω στα 270 lumens .
Ενδιαφέρον! Πού το βρίσκουμε;

Εντυπωσιακό! Για πες μας λεπτομέρειες!!!

Nitecore nu20 cri .

Υπαρχει σε fasttech/banggood σιγουρα , σε banggood νομιζω εχει κουπονι ο μαρτιν.
Μάρτιν εννοείς το M4D M4X;
Πρέπει να έχουνε εγγραφή στη σελίδα του για να βρούμε ή κάνουμε χρήση των κουπονιών;
Ευχαριστώ.

Εντυπωσιακό! Για πες μας λεπτομέρειες!!!

Θα κανω αναλυτικο review . Προς το παρων ειμαι απλα εντυπωσιασμενος , απιστευτο tint με το nichia 219b , το βαρος του ειναι μηδενικο , και με μια πρωτη οψη στο high φαινεται να εχει καλη αυτονομια . Ωραια πινελια επισης να ρυθμιζει η κλιση σε σχεση με το κεφαλι . Ισως κατι που θα ηθελα διαφορετικο ειναι η αποδοση στο turbo που φαινεται να μην την κραταει σταθερη , αλλα να μειωνεται απο τα πρωτα κιολας δεπτερολεπτα (ετσι ειναι σχεδιασμενο με λιγα λογια) .

Μάρτιν εννοείς το M4D M4X;
Πρέπει να έχουνε εγγραφή στη σελίδα του για να βρούμε ή κάνουμε χρήση των κουπονιών;
Ευχαριστώ.

Ναι εννοω τον m4dm4x .

Μπορεις να γραφτεις στο site , ή να στειλεις mail οπως παλια .

Σας ευχαριστω ! Σαν review δεν ηταν μακροσκελες , καθως και ο φακος ειναι ωραιος και απλος στη χρηση του :)

γιωργο...στο διαγραμμα της φωτεινοτητας ειναι απογοητευτικος. Οχι για το οτι πεφτει πολυ το φως , αλλα γιαιτ υποθετω τι η δευτερη ευθεια ειναι το high.

πως το εκανες το διαγραμμα? με διαδοχικες μετρησεις?

Ενα διαγραμμα εχω κανει , μονο του turbo .

Το διαγραμμα το εχω κανει με luxmeter που υποστηριζει data logging .

ναι, καταλαβα, αλλα ρωταω (υποθετω) οτι στο high το διαγραμμα θα εχει την ιδια μορφη.

Παλι πεφτει , ναι .

Το εχω βαλει να γινεται , οποτε λογικα το βραδυ θα βγαλω το διαγραμμα .