Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

XM l2 λεντακι!
Πηρες μονο το λεντ η και ολη την πλακετα? Εβγαλες απλα το παλιο λεντ και κολλησες το νεο? Τι ακριβως εκανες?

IMG_1404_zps16d65b00.jpg

Πήρα δύο σκέτα led, φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία.
Λόγω κακού προγραμματισμού, δεν είχα pcb λεύτερο και χρησιμοποίησα του φακού.
Πάντως το συγκεκριμένο (U2 1C) έχει αισθητά πιο γλυκό-ζεστό φως από τα 1Α Τ6 που χρησιμοποιούσα.

E..τωρα, με 5 ευρω τι περιμενες? Αν και το τετραγωνακι εχει την πλακα του. Εμενα μου αρεσει, ειναι διαφορετικο, σαν να τετραγωνιζεις τον κυκλο :)

Tωρα το αλλο ειναι αλλη κλαση. Θα το καταλαβεις και απο τη συσκευασια στο κουτακι.

Περιμενω και εγω εναν ζουμ, τσιπικο, 800λουμενς! Το τετραγωνακι θα βγαζει ματια:flipout:

Λόγω κακού προγραμματισμού, δεν είχα pcb λεύτερο και χρησιμοποίησα του φακού.
Πάντως το συγκεκριμένο (U2 1C) έχει αισθητά πιο γλυκό-ζεστό φως από τα 1Α Τ6 που χρησιμοποιούσα.

και όμως φίλε έκανες τη σωστή κίνηση. Το ίδιο κάνω και εγώ εκτός και αν έχω καλύτερο pcb(χαλκού).
To stock pcb είναι καλύτερο, γιατί, πέραν του ότι θα είναι πιθανότερα ανώτερο ποιοτικά, εφαρμόζει σωστά όπως είναι το αρχικό σχεδιο, με αποτέλεσμα η θερμοαπαγωγή προς το σώμα, κεντράρισμα, ασφάλεια καλωδίων και χώρος να είναι ιδανικά.

Τι ζωντανα χρωματα και μεσα στην πανδαισια δεσποζει το αρχοντικο SS i1!!

Aυτο πηγαινε ωραια και στις 'φακουδοφωτογραφιες' :))

Καλημερα Σταυρο!

Καλημέρα Χιώτη, πιστεύω πως υστερώ σε φωτογραφική μηχανή ακόμα. Δεν έχεις ιδέα πόσες φωτογραφίες τραβάω για να επιλέξω μία και το αποτέλεσμα είναι ακόμα φθηνό.

Αν εχεις compact πρεπει να την ρυθμισεις στο macro mode, αν εχει, και να μπει σε τριποδο!!. Περαν τουτου, ο σωστος φωτισμος ειναι το Α και το Ω.

Αλλα το θεμα δεν ειναι η "καλη" φωτο. Η ουσια ειναι να μοιραζομαστε τη χαρα με τα φακουδακια και ολα τα σχετικα με το χομπυ μας. :ernaehrung004:

Καποιος διαχειριστης να σβησει το ποστ μου 466 γιατι ο πωλητης αυτος ειναι απατεωνας και πουλαει απομιμησεις LED LENSER και δεν θελω καποιος αλλος να την πατησει..
Ευχαριστω!

Καποιος διαχειριστης να σβησει το ποστ μου 466 γιατι ο πωλητης αυτος ειναι απατεωνας και πουλαει απομιμησεις LED LENSER και δεν θελω καποιος αλλος να την πατησει..
Ευχαριστω!

Κριμα κριμα.
Πως το καταλαβες? Τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα, να του τον γυρισεις η να γραψεις στο ebay?

Κριμα κριμα.
Πως το καταλαβες? Τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα, να του τον γυρισεις η να γραψεις στο ebay?

Ευτυχως δεν μου τον εχει στειλει ακομα...
Τωρα θα μου πεις πως το καταλαβα..
Βρηκα οσους πελατες ειχαν αγορασει τον ιδιο φακο απο αυτον τον τελευαιο μηνα και τους εστειλα να κανουν τα παρακατω τεστ για να εξακριβωσουν εαν οντως ειναι μαιμου αυτοι που παρελαβαν..
http://reviews.ebay.com.au/FAKE-LED...-LINE-HOW-TO-SPOT-THEM?ugid=10000000176080632

Μου εχει απαντησει ενας μεχρι τωρα ο οποιος οντως καταλαβε ο ανθρωπος μετα απο αυτο οτι του εστειλαν μαιμου..
Εχω στειλει μνμ στον πωλητη και τον προειδοποιω οτι εαν δεν μου στειλει γνησιο θα το καταλαβω αμεσως και θα τον καταγγειλω στην PayPal,στο Ebay και στην Led Lenser.
Eαν εχει σκοπο να μου στειλει μαιμου του ειπα να μου κανει αμεσως refund αλλιως την εβαψε γιατι εμπλεξε με λαθος ανθρωπο!!!

Τυχερος εισαι που το προλαβες.
Eγω ειχα αγορασει 3 ledlenser αλλα απο το Amazon (τους P2,P3 & P5). Βεβαια δεν υποπτευθηκα τιποτα γιατι η συσκευασια ηταν απο τις καλυτερες που εχω δει σε φακο.
Οι αριθμοι τωρα στο πλαισιο που τσεκαρα ειναι ολοι στοιχισμενοι κατω απο το ονομα..σαν τους fake οπως λεει το Link που εβαλες :)) Ισως το λινκ αναφερεται στον P7.

Oχι Χιωτη δεν ειναι μονο για τον P7,ο τροπος κατασκευης των μαιμου ισχυει για ολα τα μοντελα της Led Lenser οχι μονο για τον P7.
Eξαλου ο Τ7 που παρηγγειλα εγω και ο P7 ειναι αδερφακια εαν εξαιρεσεις μια μικρη διαφορα στο κεφαλι τους!!
Δεν ειναι μονο το πως τυπωνουν το serial number,ειναι και το logo της θερμοτητας στο κεφαλι του φακου,ειναι και στην θηκη των μπαταριων,οι επαφες κτλ!
Αυτα τα κοιταξες βαση των φωτογραφιων στο link?

Last edited:

Οι μικροι που εχω εχουν εντελως αλλη κατασκευη και δεν μπορεις να τσεκαρεις τα σημεια του λεει το λινκ. Ουτε logo θερμοτητας υπαρχει ουτε θηκη μπαταριων να τσεκαρεις στους μικρους.
Παντως συγκρινα το serial number του με αυτο της ιστοσελιδας της ledlenser στους P2&P3 και ειναι το ιδιο σε γραμματοσειρα και θεση.
Αυτο του P7 εχει οντως αλλη θεση και γραμματοσειρα απο τους μικρους. Γιαυτο στην αρχη νομιζα οτι ηταν fake.
Παντως φαινεται το original πραμα. Η κατασκευη τους ειναι εξαιρετικα προσεγμενη στην τελευταια λεπτομερεια. Οπως και η ποιοτικη συσκευασια στην οποια επιμενω γιατι μου εκανε εντυπωση.
Και το Αmazon ειναι καποια εγγυηση.

Χρησιμο παντως το λινκ με τα fakes και καλα εκανες που ποσταρες την εμπειρια σου.

Aμα σου πω οτι εχουν αγορασει τους Led Lenser αυτου του πωλητη πανω απο 100 ατομα και κανενας δεν εχει καταλαβει οτι εχει μαιμου θα το πιστεψεις?
Απο εκει φαντασου ποσο καλες κοπιες φτιαχνουν οι κινεζοι ετσι ωστε να νομιζεις οτι εχεις το αληθινο πραγμα..
Το amazon εννοειται οτι ειναι εγγυηση,ακομα και μια στο τοσο να πεσεις σε σκαρτο προιον βρισκεις το δικιο σου αμεσως..
Με το που παρω τα λεφτα πισω παω amazon καρφωτος να τον παραγγειλω!!!

Ευχαριστω!

Μήπως εννοείς το ποστ 464;

Το 466 δεν είναι δικό σου.