Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Απο εκει φαντασου ποσο καλες κοπιες φτιαχνουν οι κινεζοι ετσι ωστε να νομιζεις οτι εχεις το αληθινο πραγμα..
QUOTE]

μα παιδια αφου η ledlenser στη Κινα κανει τους φακους της!

Ναι ρε συ στην Κινα τους φτιαχνει αλλα καποιο συγκεκριμενο εργοστασιο που εχει καποια συγκεκριμενα μηχανηματα ετσι ωστε αυτα να μπορουν να φτιαχνουν τους φακους με τετοιο τροπο ετσι ωστε να μην ειναι ευκολο να αντιγραφουν ..
Οπως το ιδιο συμβαινει και με τα υλικα που χρησιμοποιουν.
Αυτοι λογικα που φτιαχνουν τις απομιμησεις δεν κατεχουν την τεχνογνωσια στο 100%.
Αυτο φαινεται οπως ειπε και ο Χιωτης παραπανω απο το laser π.χ που χρησιμοποιουν για να μαρκαρουν serial numbers και γραμματα.
Απλα εχουν γινει τοσο καλες οι μαιμουδες που αν δεν ξερεις πως ακριβως να αναγνωρισεις εναν original τοτε πιστευεις οτι ειναι και ο δικος σου αυθεντικος!!

κοιτα δεν μπορουμε να ξερουμε ακριβως.
Αλλα στον τομεα που δουλευει ο γαμπρος μου, τα ιταλικα προιοντα που φτιαχνονται απο την κινα βγαινουν απο την μια πορτα και απο την αλλη βγαινουν τα αντιγραφα.

Θα ελεγα πιο πιθανον ειναι τα αντιγραφα να ειναι απο το ιδιο εργοστασιο αλλα με διαφορες για λογους οικονομιας

Αλλο χαρακτηριστικο παραδειγμα οι φακοι της Solarforce.

Λοιπον εχω 4 led lenser T7 και P7 (δυο + δυο).κατα διαβολικη συμπτωση (μολις τους ελεγξα) οι δυο ειναι γνησιοι και οι δυο ειναι fake (απο ενας Τ7 και Ρ7).
Ε λοιπον οπως λενε το αποτελεσμα μετραει και μπορω να πω οτι δεν διαφερουν σε ποιοτητα και το σημαντικοτερο σε αποδοση.
Οποτε μαλλον απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν και ισως κι απο την ιδια πορτα!

κοιτα δεν μπορουμε να ξερουμε ακριβως.
Αλλα στον τομεα που δουλευει ο γαμπρος μου, τα ιταλικα προιοντα που φτιαχνονται απο την κινα βγαινουν απο την μια πορτα και απο την αλλη βγαινουν τα αντιγραφα.

Θα ελεγα πιο πιθανον ειναι τα αντιγραφα να ειναι απο το ιδιο εργοστασιο αλλα με διαφορες για λογους οικονομιας

Αλλο χαρακτηριστικο παραδειγμα οι φακοι της Solarforce.

Σοβαρα δεν το ειχες παρατηρησει ποτε f2gnikos?
Δηλαδη ακομα και οι χρυσες επαφες και τα ελατηρια ειναι πανομοιοτυπα?
Γιατι εκει στην Lenser ισχυριζονται οτι ο χρυσος που χρησιμοποιουν ειναι 48 καρατιων και καλα.
Παιδια το Laser δεν μπορει να γραψει στην μια παρτιδα με συγκεκριμενη γραμματοσειρα ενω στην αλλη διαφορετικη εαν δεν το προγραμματισεις.
Ειναι σαν να μου λετε οτι το κανουν επιτηδες.
Και τα Laser ειναι ακριβειας ετσι,δεν μπορεις να πεις οτι σου εβγαλε ελλατωματικη παρτιδα αλλοιωνοντας την γραμματοσειρα..
Δεν ειναι και τορνος οπου εκει υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες για καποιο στραβο κοψιματακι!!
Εαν ειδατε τις φωτογραφιες που εχουν ανεβασει στο link με την συγκριση το υλικο που ειναι φτιαγμενη η θηκη των μπαταριων ειναι τελειως διαφορετικη ποιοτητα απο αυτου του μαιμου..
Ε δεν μπορει να εχει στηθει ολοκληρη παραεπιχειρηση απο πλευρας εταιριας,μου ακουγεται πολυ Χολυγουντιανο το ολο σκεπτικο!!

Last edited:

Καταρχην εγω στα φακουδακια μου δεν βρηκα ολα αυτα που περιγραφονται στο http://reviews.ebay.com.au/FAKE-LED...-LINE-HOW-TO-SPOT-THEM?ugid=10000000176080632
ως fake αλλα μερικα απο αυτα.Δευτερο και κυριοτερο για μενα αφου αναψα και τα 4 Τ7 και Ρ7 δεν διαπιστωνω καμμια διαφορα οποτε δεν πα να ναι fake ουτως ή αλλως στα λεφτα του Original ledlenser Ρ7 ή Τ7 υπαρχουν παααρα πολυ καλυτεροι φακοι για
να παρει κανεις οποτε δεν αξιζει.

Σοβαρα δεν το ειχες παρατηρησει ποτε f2gnikos?
Δηλαδη ακομα και οι χρυσες επαφες και τα ελατηρια ειναι πανομοιοτυπα?
Γιατι εκει στην Lenser ισχυριζονται οτι ο χρυσος που χρησιμοποιουν ειναι 48 καρατιων και καλα.
Παιδια το Laser δεν μπορει να γραψει στην μια παρτιδα με συγκεκριμενη γραμματοσειρα ενω στην αλλη διαφορετικη εαν δεν το προγραμματισεις.
Ειναι σαν να μου λετε οτι το κανουν επιτηδες.
Και τα Laser ειναι ακριβειας ετσι,δεν μπορεις να πεις οτι σου εβγαλε ελλατωματικη παρτιδα αλλοιωνοντας την γραμματοσειρα..
Δεν ειναι και τορνος οπου εκει υπαρχουν ελαχιστες πιθανοτητες για καποιο στραβο κοψιματακι!!
Εαν ειδατε τις φωτογραφιες που εχουν ανεβασει στο link με την συγκριση το υλικο που ειναι φτιαγμενη η θηκη των μπαταριων ειναι τελειως διαφορετικη ποιοτητα απο αυτου του μαιμου..
Ε δεν μπορει να εχει στηθει ολοκληρη παραεπιχειρηση απο πλευρας εταιριας,μου ακουγεται πολυ Χολυγουντιανο το ολο σκεπτικο!!

Καταρχην εγω στα φακουδακια μου δεν βρηκα ολα αυτα που περιγραφονται στο http://reviews.ebay.com.au/FAKE-LED...-LINE-HOW-TO-SPOT-THEM?ugid=10000000176080632
ως fake αλλα μερικα απο αυτα.Δευτερο και κυριοτερο για μενα αφου αναψα και τα 4 Τ7 και Ρ7 δεν διαπιστωνω καμμια διαφορα οποτε δεν πα να ναι fake ουτως ή αλλως στα λεφτα του Original ledlenser Ρ7 ή Τ7 υπαρχουν παααρα πολυ καλυτεροι φακοι για
να παρει κανεις οποτε δεν αξιζει.

Δεν ξερω για εσενα αγαπητε αλλα εγω οταν πληρωνω κατι το οποιο μου το πλασαρουν σαν αυθεντικο,απαιτω και να το παρω σαν αυθεντικο!!!
Μην το παρεις προσωπικα,ουτε θελω να σε κατακρινω αλλα εμενα δεν μου αρεσει να με πιανουν κοτσο.
Ας ειναι το ιδιο ακριβως και καλυτερο σου λεω εγω το ιμιτασιον,εγω πληρωσα για αυθεντικο και αυθεντικο το θελω!!
Χαιρομαι παντως που εισαι ικανοποιημενος και απο τους 4 και δεν αντιμετωπισες ποτε προβλημα.
Μακαρι να σε βγαλουν για χρονια..

Δεν ξερω για εσενα αγαπητε αλλα εγω οταν πληρωνω κατι το οποιο μου το πλασαρουν σαν αυθεντικο,απαιτω και να το παρω σαν αυθεντικο!!!
Μην το παρεις προσωπικα,ουτε θελω να σε κατακρινω αλλα εμενα δεν μου αρεσει να με πιανουν κοτσο.
Ας ειναι το ιδιο ακριβως και καλυτερο σου λεω εγω το ιμιτασιον,εγω πληρωσα για αυθεντικο και αυθεντικο το θελω!!
Χαιρομαι παντως που εισαι ικανοποιημενος και απο τους 4 και δεν αντιμετωπισες ποτε προβλημα.
Μακαρι να σε βγαλουν για χρονια..
Ακριβώς όπως τα λες δεν είναι γιατί και τα 4 φακουδια τα κέρδισα σε bid από ebay 17$ το καθενα τοτε που το δολλαριο ηταν 1 = 1.42$ πολυ καιρο πριν οπότε μόνο κοτσο δεν αισθάνομαι ότι με επιασαν.δηλαδη ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα πλήρωσα για γνήσια.δεν θα πλήρωναν ΠΟΤΕ 40-50 ευρώ για έναν φακό τέτοιας απόδοσης 200 lumens οπότε αγαπητέ σου εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου να σε βγάλουν για χρόνια.

Ημερα παραλαβων σημερα...
Αρχιζω λοιπον:
Παρελαβα και γω τον Fandyfire με $29 και ευχαριστω θερμα αυτον που τον προτεινε.Το φακουδακι οπως ειπε κι ο Χιώτης ειναι παρα πολυ καλο και πολυ καλη κατασκευη και καλος thrower αποτι φαινεται(θα τον δοκιμασω καλυτερα οταν νυχτωσει).
Παραθετω κι εγω με την σειρα μου φωτογραφιες.
1copys.jpg

2copyxi.jpg

3copyzu.jpg

4copykqm.jpg

Καλοριζικο το FandyFire Rook!
Ειναι πολυ καλη αξια για τα λεφτα του, 600+ λουμενς (3xAA λιθιου), καλοφτιαγμενο και ευχαριστο φακουδακι και η συσκευασια αξιοπρεπεστατη!

Λοιπον ο πωλητης μου απαντησε σημερα και εμμεσα παραδεχθηκε οτι ειναι απομιμησεις οι φακοι που πουλαει γιατι μου ειπε οτι και καλα επειδη μου εστειλε ηδη τον φακο οταν τον παραλαβω θα μου επιστρεψει τα μισα λεφτα πισω.Δηλαδη partial refund..
Ισχυριστικε κιολας οτι τα μοντελα που εχει ειναι παλια και οτι ενδεχεται να εχουν αλλαγες σε σχεση με τα νεα μοντελα..
Παραμυθια της χαλιμας...
Πειτε μου εσεις τωρα ποιος πωλητης ο οποιος πουλαει αυθεντικα προιοντα σου επιστρεφει πισω τα μισα λεφτα σου και σε αφηνει να κρατησεις και το εμπορευμα του μονο και μονο γιατι τον προειδοποιησες οτι θα τον καταγγειλεις??
Eχω ηδη ερθει σε επαφη με την εταιρια και ακολουθουν και αλλες προσφυγες οταν τον παραλαβω..
Θα του το κλεισω το μαγαζακι εγω...χεχε!!

Eφτασε σημερα και ο αρχοντικος 1χ18650 Olight S20 Baton.
Πολυ προσεγμενο και καλαισθητο φακουδακι, σαν τον μικρουλη τον S10. Φακος με στυλ!
Απλο και εξυπνο user interface και μεγαλη διαρκεια στην ψηλη σκαλα (2ωρες+) κατι που εκτιμω ιδιαιτερα.

D7K_1672.jpg

Ωραιος,πολυ ωραιος θα ελεγα!!
Εχει κλαση και μου αρεσει που στεκεται και ξαπλωτος χωρις να ρολαρει!!

Πανέμορφος και δείχνει όντως αρχοντικός!

Πρόλαβες να τον δουλέψεις?

Προλαβα και ειναι οπως ακριβως πρεπει να ειναι ενας 1χ18650 EDC φακος. Αρμονια μεταξυ flood/throw, πολυ καλη αυτονομια, απλο και εξυπνο συστημα λειτουργιας, μικρο μεγεθος και ομορφος.
Αν δεν χρειαζεστε την περιπου 50% μεγαλυτερη αυτονομια (λογω μπαταριας) τοτε να παρετε τον αριστο S10. Ειναι ιδιος σε ολα και αρκετα κοντα σε φωτεινοτητα (320 vs 470). H διαφορα στη φωτεινοτητα ειναι οντως μικρη!
Εγω τον πηρα λογω συλλεκτικης μανιας.. αλλιως θα εμενα ανετα με τον μικρο S10. Να τονισω οτι ο μαγνητης στην ουρα ειναι πολυ ισχυρος (και στα δυο μοντελα) και φοβερα χρησιμος.

Σαν αξεσουαρ υπαρχει κοκκινο και λευκο diffuser. To κοκκινο μου το εκανε δωρο ο πωλητης.

http://www.ebay.com/itm/251210952065?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Είχα καιρό να πάρω κάτι , γιατί έγινα και λίγο εκλεκτικός , ψάχνω κάτι πιο ιδιαίτερο , έχω και μεγάλη αδυναμία στις δημιουργίες του Steve KU , οπότε..... να ο quantum D2 εδώ βάζω λίγες φώτο αλλά θα κάνω νήμα ειδικά για αυτό το φακουδάκι.

Στην τελευταία φώτο μια σύγκριση με τον είδη πολύ μικρό DQG III .

Quantum D2 001.jpg

Quantum D2 003.jpg

Quantum D2 005.jpg

Quantum D2 007.jpg

A ,εσυ εχεις ξεφυυυγει..!!! Τα σεβη μου για το gadget, Mister :))

Ποσα λουμενανια βγαζει περιπου? Μου αρεσει το dimming αντι για σκαλες.