Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα παρέλαβα τον φορτιστή i4 της nitecore. Θα αντικαταστήσει τους 2 φορτιστές που έχω για ΑΑ και για λιθιου:2thumb22sup:

Μπραβο και καλοριζικος!
O Nitecore I4 εχει βολεψει αφανταστα τους περισσοτερους χρηστες που θελουν εναν πραγματικα αξιοπιστο Universal charger. Και ο ανταπτορας αυτοκινητου που εχει ειναι εξαιρετικα βολικο option.

Καλοριζικος!!!

Νομιζω οτι ειναι ο ομορφοτερος και πιο ευχρηστος/χρηστικος 1χ18650 που κυκλοφορει. Και απο τους πλεον φωτεινους!!

Εκανες την καλυτερη επιλογη σε αυτη την κατηγορια κατα την γνωμη μου.

Η Nitecore ειναι η εταιρεια της χρονιας μου φαινεται.

Αυτός θα ειναι ο επόμενος και μάλλον τελευταίος φακός μου γιατί αν συνεχίσω έτσι θα μείνω στο δρόμο με εσάς που έμπλεξα :bigcry:

Υπαρχει και ο ολοιδιος σε φωτεινοτητα και λειτουργιες αλλα σε μικροτερο σωμα και λιγο διαφορετικη κατασκευη.. και φτηνοτερος. Ο Nitecore EC25 Cobra, τον εχω και γω.
http://www.fasttech.com/products/0/...ore-ec25w-cobra-ha-iii-cree-xm-l-u2-8-mode-86

Πραγματι, αν θελεις, μπορει να ειναι και ο τελευταιος 1χ18650 φακος σου, διοτι εχει ιδανικη φωτεινοτητα και λειτουργιες και δεν νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο για φακο γενικης, και οχι μονο, χρησης.

αλλα εγω ρωτουσα για τους rc-g2....

Τον σύγκρινα σήμερα με τον D25LC2 να υπολογίσω περίπου το φώς του.

Eμένα στο κουτί γράφει 495 lumen με το XP-G s2 και έχει υποσημείωση 15% more lumen για την έκδοση που μου έστειλαν με το XP-G2, οπότε υπολογίζω γύρω στα 567lm.

Ο romicen έχει 10% λιγότερο φώς απο το 2ο Mode του lc2, δηλαδή γύρω στα 90 lm.

Γύρω στα 15 μέτρα μπορείς να πείς οτι φέγγει καλά, απο εκεί και μέχρι τα 60μ περίπου φτάνει το φώς του καλά αλλά δεν μπορείς οτι είναι δυνατό.

Αν θες, το σβηνεις. Με δυο τροπους κιολας.
Αλλα καλο και χρησιμο ειναι να υπαρχει.

Πως σβήνει το led ? Στο manual που κοίταξα δεν το ανέφερε πουθενά. Όχι ότι θέλω να το σβήνω αλλά μ' αρέσει να γνωρίζω όλες τις δυνατότητες στα gadgets μου :smile:

Πως σβήνει το led ? Στο manual που κοίταξα δεν το ανέφερε πουθενά. Όχι ότι θέλω να το σβήνω αλλά μ' αρέσει να γνωρίζω όλες τις δυνατότητες στα gadgets μου :smile:

1) Οταν ειναι αναμμενος, πατας συνεχως το κουμπι μεχρι να αναβοσβησει μια φορα (μετα σου δειχνει το led ποσα βολτ εχει η μπαταρια και μετα κλεινει).
Ο φακος ειναι πλεον locked και δεν αναβοσβηνει το led. Πατας παρατεταμενα και αναβει ξανα.

2) Ξεβιδωνεις μιση βολτα το καπακι της ουρας.

1) Οταν ειναι αναμμενος, πατας συνεχως το κουμπι μεχρι να αναβοσβησει μια φορα (μετα σου δειχνει το led ποσα βολτ εχει η μπαταρια και μετα κλεινει).
Ο φακος ειναι πλεον locked και δεν αναβοσβηνει το led. Πατας παρατεταμενα και αναβει ξανα.

2) Ξεβιδωνεις μιση βολτα το καπακι της ουρας.

Άψογος !! Thanx m8 :)

χθες παρελαβα κατι που ηθελα απο καιρο.....

Sunwayman V20A XML (460 lumens με 16340)

Και αρχισα τους υβριδισμους με εναν Sunwayman M10R XRE

webigp9072.jpg

webigp9076.jpg

Δυστυχως δεν εχουμε συμπτωση χρωματων!

Επισης παρελαβα κατι ακομα που εφυγε κατευθειαν στο μηχανουργειο ενος φιλου για "αδυνατισμα". Φωτο με την παραλαβη.....

Ωραια αυτα τα lego-type φακουδακια!

Για το αδυνατισμα ενδιαφερον θα ηταν μια 'πριν-μετα' φωτο, αλλα για το 'πριν' ειναι λιγο αργα τωρα, ετσι? :))

δεν χρειαζεται το αδυνατισμα ειναι εσωτερικο...απο βδομαδα θα δειτε....

Βρε μαστορια , εκανα μια παραγκελεια απο dx.com απτις 15 και ακομα δεν την στειλανε! Αργουνε παντα τοσο;;

Το ή τα προιόντα που παρήγγειλες γράφουν στην σελίδα του dx.com πόσες ημέρες θέλουν για να τα στείλουν, πρόσθεσε άλλες 2 και είσαι μέσα.

Βρε μαστορια , εκανα μια παραγκελεια απο dx.com απτις 15 και ακομα δεν την στειλανε! Αργουνε παντα τοσο;;

Αν δεν εχουν stock απο το προιον μπορει να αργησουν να το στειλουν μεχρι να το παραλαβουν.

Μου εχει τυχει να περιμενω 2 μηνες επειδη δεν το ειχανε. Αλλα δεν το βιαζομουν. Αλλη φορα τους ειπα και μου πιστωσαν το paypal επειδη δεν μπορουσα να περιμενω.

Αν εχεις παραγγειλει αρκετα προιοντα, θα σου στειλουν αυτα που εχουν και θα ακολουθησουν τα υπολοιπα οταν τα στοκαρουν. (partial shipping).

ελαχιστο,1c το καταλαβαινεις λιγο παραπανω παει να κιτρινοπρασινισει ελαχιστο φυσικα.(δεν ειδα πουθενα 1Α xml2,τα μονα CW που ειδα ηταν 1C.)

Σήμερα παραλαμβάνω τον Blackshadow Terminator κι αυτή τη στιγμή φορτίζουν 4 Χ18650 για να είναι έτοιμες. Το βράδυ θα ανεβάσω φωτογραφίες και πρώτες εντυπώσεις.