Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Για να δούμε αν και για μέτρο σύγκρισης έχω μόνο τον Ultrafire Cree C8 XM-LT6 (αν είναι Τ6). Για αρχή θέλω να δω και ποιότητα κατασκευής.

Παιδιά τον παρέλαβα και μια πρώτη δοκιμή γρήγορη που έκαν είναι εντυπωσιακός! Θα βγω λίγο έξω αργότερα σε σκοτάδια να παίξω λίγο να δω τι κάνει. Πάντως απο κοντά είναι μικρότερος απ'ότι φανταζόμουν και είναι απίστευτο το τι φως μπορεί να βγει σήμερα από ένα τέτοιο σκατουλάκι! Ο δικός μου είναι η U3 έκδοση με τα πιο καλά XML U2.

Σαν ποιότητα κα finish είναι όντως όπως τον δείχνει το review και στο χέρι πολύ στιβαρός. Από λειτουργίες είναι απλός 3 modes και SOS (κρατάς πατημένο το κουμπί για 1") συν το πράσινο φωτάκι από το χερούλι που κάνει και για φως νυχτός σε δωμάτιο. To κουμπί είναι επίσης πολύ στιβαρό κι έχει αίσθηση μεταλλικού Vandal Switch (έχω καμπόσα τέτοια) αλλά έχει μεμβράνη σιλικόνης από πάνω του.

Στιβαρός pure φακός. Θα πάω έξω αργότερα και θα ενημερώσω. Το θέμα όπως έχω γράψει είναι ότι δεν έχω σοβαρό μέτρο σύγκρισης εκτός του Ultrafire Cree C8 XM-L T6 που πλέον μου φαίνεται ψόφιος μπροστά του. Μέσα στο σπίτι τον ριχνεις στο ταβάνι και φώτιζε καλά ένα χώρο 50τμ.

Last edited:

Αντε καλοριζικος! Ε, ναι δεν μπορεις να τον συγκρινεις με τον Ultrafire.
Βαλε και καμμια φωτο απο τον φακο αν μπορειςνα τον δουμε ζωντανο!!

Το λεντακι στο χερουλι μπορει να μενει αναμενο μονο του, με τον φακο σβηστο?

Πρώτες φωτογραφίες

http://imageshack.us/g/1/10037277/

img4662resizer.jpg

Από γρήγορο τεστ έχει όντως φοβερή φωτεινότητα και throw είδα σίγουρα 200μ αλλά όχι την πολύ συγκεντρωμένη δέσμη. Τον έριξα σε ένα χωράφι καμια 50αρια στρ. και ήταν σαν μεγάλος προβολέας. Floody αλλά σε στενούς δρομους δυνατό throw. Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω φώτο νύχτα.

Το λεντάκι στο χερούλι μένει αναμένο μόνο του με το φακό σβηστό. Αν θες να κλείσει γυρνάς λίγο το καπάκι από κάτω (εύκολα και λίγο) το οποίο έχει πολλές βόλτες.

Πολυ ομορφη και στιβαρη κατασκευη φαινεται. Καλοριζικος!
Τι θελεις να αλλαξεις στον φακο? Λεντακι? 1χ18650 ειναι?

καλοριζικος..θα τον εχεις σε χρηση για χρονια...ειναι πολυ κοψε -ραψε με τα pills

Καταρχήν σας ευχαριστώ. Χιώτη ναί είναι 18650 και φυσικά CR123A, η κεφαλή και το tailcap που βλέπεις είναι upgrades, ο φακός κανονικά έρχεται έτσι:
L2N.jpg
Όντως Kospap πάντα ήθελα έναν solarforce και τελικά τον απέκτησα. Τώρα παράγγειλα κάποια drop-in, clip, θήκες κ.ά. Θέλω κολασμένα να βρώ κάτι σε warm white, αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου...

Last edited:

οχι ετοιμο...μονο ισως απο τον nailbender...αν θες σου κανω και εγω αλλα δεν εχω λεντ ακομα

Κώστα σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Οτι θα φτιάξουμε δικά μας αυτό είναι σίγουρο, πάντως βρήκα σε warm και της lumens factory εκτός του Nailbender.

σωστα, αυτους τυος ειχα ξεχασει....τσεκαρισε ομωε το εξης...οταν αρχισαν να φτιαχνουν Ρ60 ειχαν κολημμενα κατοπτρο και πιλλ

οατν λες warm white τι θερμοκρασια χρωματος εννοεις?

Υποθέτω ένα XML T3 μεταξύ 2600-3700Κ θα είναι μια χαρά. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος όσο αφορά τη θερμοκρασία χρώματος θα πρέπει να κάνω κάμποσες δοκιμές έτσι ώστε να κατασταλάξω αν π.χ μου κάνει το 3200Κ.

Χτες παρελαβα ΤΝ30 XML-2 και κατι ψιλα απο nkon........φωτος το βραδυ.....για να δουμε ποτε θα ερθει ο TM26...

O king από fancyflashlights, οι 3400 και ο μικρός από fasttech :afro:

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    56.7 KB · Views: 121

Eφτασε ο HL30 ο οποιος φαινεται πολυ αξιοπιστος και στιβαρος..
Μεγαλη ανεση στο κεφαλι και καθολου βαρυς θα ελεγα..
Στεκεται ακουνητος και ετοιμος να γινει το 3ο μου ματι..

p1000473r.jpg

p1000478w.jpg

p1000476g.jpg

Παιδες καλοριζικα!! Καταφθανουν τα δωρα μετα την Κινεζικη πρωτοχρονια βλεπω!

Ο μαυρος sky ray ειναι πολυ μικρος! Πως σου φαινεται σαν ποιοτητα, η αισθηση στο βιδωμα/ξεβιδωμα? Περιμενω και γω τον SRK απο fasttech να τον συγκρινουμε.

Το 2χΑΑ Head Light της Φενιξ ειναι φοβερο απ'ολες τις αποψεις. Το δε κοκκινο λεντακι ειναι το κερασακι στην τουρτα.

fenix-hl30-1-008.jpg

Παιδες καλοριζικα!! Καταφθανουν τα δωρα μετα την Κινεζικη πρωτοχρονια βλεπω!

Ο μαυρος sky ray ειναι πολυ μικρος! Πως σου φαινεται σαν ποιοτητα, η αισθηση στο βιδωμα/ξεβιδωμα? Περιμενω και γω τον SRK απο fasttech να τον συγκρινουμε.

Μια χαρά φαίνεται από ποιότητα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά των αυθεντικών (που λέει ο λόγος) king. Ούτε flickering ούτε τίποτα που είχαν κάποιοι άλλοι. Ο μικρός για 7,5$ είναι πολύ "value" kai έχει πολλά περισσότερα από τα 170lm που αναφέρει. Επίσης 2 modes και strobe (τα πολλά μ' εκνευρίζουν)