Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πρωτα απ'ολα καλοριζικος!
Δευτερον, δεν εισαι ο πρωτος που παιρνει πρωτα φακο και περιμενει μπαταριες :))
Tριτον ολα λυνονται. Φορτιστης και μπαταρια απο Fasttech. βαλε κουπονι BLF για 5% εκπτωση.

1 φακουδακι Ultrafire C8 ΧΜ-L σαν το εικονιζομενο στο λινκ σου (Τ6 γραφει) $13 http://www.fasttech.com/products/0/...fire-c8-xm-l-t6-5-mode-1000-lumen-waterproof-
1 φορτιστης nitecore που φορτιζει τα παντα $17.99 http://www.fasttech.com/products/0/...ore-i2-lithium-li-ion-ni-mh-ni-cd-smart-batte
1 ζευγαρακι πανασονικ στα $13 http://www.fasttech.com/products/0/...onic-ncr18650-protected-rechargeable-2900mah-

@ asot & Χιώτης... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις προτάσεις σας... :2thumb22sup:

@asot έχεις PM...

@Χιώτης... Αχ και να το ήξερα νωρίτερα το site... είναι αυτό που λένε αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... πολύ καλές τιμές, εννοείτε ότι προχωράω για παραγγελία απλά ελπίζω να μην έχω τίποτε ντράβαλα με τελωνεία και άλλα τέτοια...

και πάλι ευχαριστώ παιδιά... :worshippy:

Να'σαι καλα, μικρη η ζημια :)

Αν θες, μπορω να σου δανεισω φορτιστη και μια 18650 μεχρι να σου ερθουν τα δικα σου.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

@ asot & Χιώτης... Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις προτάσεις σας... :2thumb22sup:
@asot έχεις PM...
@Χιώτης... Αχ και να το ήξερα νωρίτερα το site... είναι αυτό που λένε αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... πολύ καλές τιμές, εννοείτε ότι προχωράω για παραγγελία απλά ελπίζω να μην έχω τίποτε ντράβαλα με τελωνεία και άλλα τέτοια...
και πάλι ευχαριστώ παιδιά... :worshippy:

Δεν είσαι ο πρώτος (που παθαίνεις και μαθαίνεις...)
PM replied

Για το Τελωνείο, μην ανησυχείς, 99 στις 100 φορες, τα κλασσικά μικρά κινέζικα δεματάκια περνάνε χωρίς πρόβλημα (τα "κινέζικα γατόνια" δηλώνουν χαμηλή αξία)

Ηρθε σημερα η...σφυριχτρα Fenix :)))

Τι να πω, η πιο φινετσατη και κυριλε σφυριχτρα που εχω δει ποτε μου!!! ...και σιγουρα η πλεον εκκωφαντικη...:earmuffs:

8559776778_33eaec745f_b.jpg

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Με γειά λοιπόν!
Περιμένουμε "τεστ"...!

Παρέλαβα και γω σήμερα μικροδεμα από USA
σε ΠΕΝΤΕ μέρες - στο ίδιο αεροπλάνο ήταν οι παραγγελίες μας ?
(θυμάμαι οτι δεν πέρασαν πολλές μέρες από την παραγγελία σου)

Απο τις 6 Μαρτιου ταχυδρομηθηκε. Κινεζοι γινονται σιγα σιγα οι Αμερικανοι..

Το τεστ θα γινει οταν παραλαβω και το ηχομετρο!

Θελω να δω και ποσα απο τα 120 ντεσιμπελ ερχονται κατευθειαν στα αυτια :)))

Ολά φτάνουν στα αυτιά Χιώτη, η απόσταση είναι πολύ κοντά (η διεύθυνση αλλάζει). Όσο για το ηχόμετρο (dB meter) θα δείς μεγάλη διακύμανση αν έχει κλίμακες.
Π.χ αν μετρήσεις dBc που μετράμε εμείς οι ηχολήπτες σε κλειστούς χώρους μπορεί και να δείς 120 dB. Αν μετρήσεις σε dBa που μετράμε σε εξωτερικούς γενικότερα χώρους θα βρείς πολύ πολύ λιγότερα dB. Επίσης εγκυκλοπαιδικά ισχύει, πχ: 100 dB = a, 103dB = 2a. Δηλαδή με απλά λόγια...κάθε τρία (3)dB παραπάνω διπλασιάζεται η ένταση.
Συγνώμη για την εξήγηση αλλά θεώρησα πως θα ήταν ενδιαφέρον να τα πώ. Επίσης καλορίζικη, όντως είναι πολύ φινετσάτη!!!

Ναι, για την διευθυνση του ηχου ειναι κυριως ο λογος, αν οντως εχει καποια διαφορα επειδη το αυτι ειναι ...διπλα.

Πολυ ωραια η εξηγηση για τα ντεσιμπελ Σταυρο και η διαφοροποιηση για κλειστους/ανοιχτους χωρους. Ιδιαιτερα η πληροφορια οτι καθε 3 dB διπλασιαζεται η ενταση!!

Μόλις παρέλαβα και τη δικιά μου τη NW30 σφυρίχτρα!
Ωραία είναι!!! :D:D:D:D

Aαα..καλοριζικη και καλοσφυριχτη και η δικια σου :))))
Noμιζω οτι πρεπει να ειναι πιο μπασα η ΝW30 αν καταλαβα καποια διαγραμματα που ειχε η Fenix.

Ξεχασα, μεσα στο κλιμα ευφοριας της παραλαβης της αρχοντοσφυριχτρας, να ανακοινωσω με καμαρι και τον ερχομο της καινουριας οδοντογλυφιδας τιτανιου απο το Fenix Store :flipout:

8560893282_7b4280798f_b.jpg

Τι να πω, η πιο φινετσατη και κυριλε σφυριχτρα που εχω δει ποτε μου!!! ...και σιγουρα η πλεον εκκωφαντικη...:earmuffs:

8559776778_33eaec745f_b.jpg

Μόλις παρέλαβα και τη δικιά μου τη NW30 σφυρίχτρα!
Ωραία είναι!!! :D:D:D:D

Έφτασε και η δική μου σήμερα! :ernaehrung004:

Είναι καταπληκτική, αφήνει μια μυρωδιά το μέταλο της στα χέρια ή είμαι περίεργος; :BXVZCBXZ6:

Να'σαι καλα, μικρη η ζημια :)

Αν θες, μπορω να σου δανεισω φορτιστη και μια 18650 μεχρι να σου ερθουν τα δικα σου.

Εχθές παρέλαβα με την ευγενική χορηγία του φιλτατου Χιώτη μεχρι να ερθουν τα δικα μου την μπαταρία και τον φορτιστή.

Τον ευχαριστώ πολυ γι' αυτή του την χειρονομία, είναι απίστευτο που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι που ενώ είμαι τόσο φρέσκος στο φόρουμ δεν έχουμε μιλήσει δεν έχουμε βρεθεί και παρ' όλα αυτά χωρίς δισταγμό προσφέρθηκε να μου τα δανείσει... Πραγματικά σπάνιο πράγμα για την εποχή μας...

Στο δια ταύτα αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία απο φακούς, άλλωστε φάνηκε και απο την αγορά μου, ο φωτισμός σου είναι παρά πολυ δυνατός σε σημείο που το σκέφτομαι να το βάλω στο ποδήλατο φοβούμενος ότι θα τυφλωνει αυτούς που θα έρχονται απο την αντίθετη κατεύθυνση...😊

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

ο φωτισμός σου είναι παρά πολυ δυνατός σε σημείο που το σκέφτομαι να το βάλω στο ποδήλατο φοβούμενος ότι θα τυφλωνει αυτούς που θα έρχονται απο την αντίθετη κατεύθυνση...😊

ωραίο πράγμα όντως, να συναντάς τετοιους ανθρώπους!!!

Ο φακός αυτός ΔΕΝ είναι κατάλληλος για ποδήλατο, έχει πολύ συγκεντρωμένη δέσμη (thrower)
Δες στο νήμα Φακοι για ποδήλατο, για φακό flood

Εχθές παρέλαβα με την ευγενική χορηγία του φιλτατου Χιώτη μεχρι να ερθουν τα δικα μου την μπαταρία και τον φορτιστή.

Τον ευχαριστώ πολυ γι' αυτή του την χειρονομία, είναι απίστευτο που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι που ενώ είμαι τόσο φρέσκος στο φόρουμ δεν έχουμε μιλήσει δεν έχουμε βρεθεί και παρ' όλα αυτά χωρίς δισταγμό προσφέρθηκε να μου τα δανείσει... Πραγματικά σπάνιο πράγμα για την εποχή μας...

Στο δια ταύτα αν και δεν έχω καθόλου εμπειρία απο φακούς, άλλωστε φάνηκε και απο την αγορά μου, ο φωτισμός σου είναι παρά πολυ δυνατός σε σημείο που το σκέφτομαι να το βάλω στο ποδήλατο φοβούμενος ότι θα τυφλωνει αυτούς που θα έρχονται απο την αντίθετη κατεύθυνση...😊

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα πιο πολυ θα σου κοστισουν τα οδοιπορικα απο αυτα που σου δανεισα :))
Αλλωστε ολοι οι θαμωνες του νηματος εδω, τετοια παιδια ειναι. Και ξερουμε τι σημαινει να εχεις φρεσκο πραμα, αρτι αφιχθεν, αλλα χωρις μπαταριες...:))))))))

Ο φακος μπορει να εχει στενη δεσμη, οπως σωστα λεει ο asot, αλλα μπορει να σου αρεσει και να σε βολευει.
Αν νομιζεις οτι θα τυφλωνεις τους αλλους, που δεν νομιζω αμα τον εχεις στη σωστη κλιση, αλλαξε σκαλα. Εμενα γενικα μου αρεσε πολυ ο φακος που τον ειδα.

Σημερα παρελαβα ενα ηχομετρο, απο ebay, $17 http://www.ebay.com/itm/350487325006?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μου εκανε εντυπωση η ποιοτητα κατασκευης, δεν το περιμενα τοσο καλοφτιαγμενο και φαινεται καλυτερο απο τις φωτογραφιες στο ebay!
Δουλευει με μια 9βολτη μπαταρια εμποριου και εχει διαστασεις 13χ5εκ. δηλαδη πολυ μικρο. Mετρα απο 30-130 dB. Εχει υποδοχη στο πισω μερος για τριποδο.

8574896048_26391957c4_z.jpg

8574896344_8441fe44e3_z.jpg

Χίωτη (και όποιος άλλος γνωρίζει) μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που να μετρά αποστάσεις ? Αν δεν κάνω λάθος τα λένε αποστασιόμετρα και είχα ακούσει κάποτε για αποστασιόμετρο λέϊζερ. Φυσικά με ενδιαφέρει κάτι φορητό και σε λογική τιμή για εντελώς ερασιτεχνική χρήση...

Όποιος έχει κάτι να προτείνει ευπρόσδεκτος :smile:

Α! ξέχασα... Καλορίζικο το ηχόμετρο !!