Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Την βαση που μετατρεπει το dremel σε ρουτερακι, την δοκιμασε κανενας; Αντεχει καθολου να ρουταρεις τιποτα η ειναι για ψιλιλογια; Ενοω πχ να στρογγυλεψεις ακμη σε mdf..

Δεν ξέρω πόσο τα δουλεύετε τα dremelπαντως να προσεχετε τον ροοστατη του και να μην το ζοριζετε.
δεν σηκώνει ροπή και στο ζορισμα θα καψει τα καρβουνακια του.
Όπως το πρωτο δικό μου που αντεξε ενα χρόνο και 2-3 ψιλοδουλιες.
Μετά επεδα πανω σε ένα κλώνο του einhel με περισσότερα εξαρτήματα και τα μισα λεφτα. Το τελευταίο το εχω ηδη 10 χρόνια.
Καμιά σχέση.

Σωστα, το ζορισμα ειναι προβλημα σε ολα τα rotary. Εκει ξεχωριζει και το καλο (οχι απαραιτητα ακριβο) εργαλειο.

Αλλα πλεον τα νεωτερα dremel διαθετουν ηλεκτρονικο ελεγχο που προστατευει το μηχανημα.

Περιμενω κατι πραγματακια απο banggood. Μου τα εστελε 08/10 με γερμανικο tracking number (πιθανων λογο του γνωστου προβληματος με τα κινεζικα ταχυδρομεια), ακομα δεν εχω παραλαβει. Ειναι γνωστο καταστημα με καλο feedback. Απαντησε σε μερικα μυνήματα μου μεσα σε 24 ωρες.

Την βαση που μετατρεπει το dremel σε ρουτερακι, την δοκιμασε κανενας; Αντεχει καθολου να ρουταρεις τιποτα η ειναι για ψιλιλογια; Ενοω πχ να στρογγυλεψεις ακμη σε mdf..
Την έχω, είναι πολυ αποτελεσματικη για στρογγυλέματα και παρομοιες "εύκολες" δουλειές, ελαφρυ εργαλειο και ανετο στη χρήση.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Περιμενω κατι πραγματακια απο banggood. Μου τα εστελε 08/10 με γερμανικο tracking number (πιθανων λογο του γνωστου προβληματος με τα κινεζικα ταχυδρομεια), ακομα δεν εχω παραλαβει. Ειναι γνωστο καταστημα με καλο feedback. Απαντησε σε μερικα μυνήματα μου μεσα σε 24 ωρες.

Πολυ καλο μαγαζι. Σαν το FastTech.

ευχαριστω πολυ!!

Νέα αποκτήματα σήμερα το πρωί ηλεκτρικό κατσαβιδι και κασετίνα με μύτες από lidl. Επίσης μια θήκη Stanley για κλειδιά για το αυτοκίνητο που ήθελα από καιρό image.jpg

ωραια και χρησιμα εργαλειακια, μπραβο, καλοριζικα!

Ειδικα το σετ με τις μικρες μυτες, καλη ποιοτητα και μεγαλη ποικιλια.

Μόλις χτύπησα 2 ζευγάρια γάντια εργασίας insulate από λίντλ, ελπίζω να μην με εμποδίζουν. Έτσι κι αλλιώς για να διορθώνω τίποτε μπουριά (για την τζακόσομπα, χεχεχεχε) και να κουβαλάω ξύλα τα πήρα.

Ηρθε σήμερα φρέσκος-φρέσκος το ποιοτικό φακουδάκι της fenix

P1010775_zps0a4712b1.jpg

P1010776_zps65244ae6.jpg

Μαζι και ενα σουγιαδάκι σε χρώμα καρβουνέ που ήθελα

P1010777_zps57a3c780.jpg

Αν στεκοταν στην ουρά του θα ήταν τέλειος για εμένα.(Στέκεται αλλά με δυσκολία γερνοντας λίγο σαν τον πύργο της πίζας)
Επίσης η θήκη του δεν έχει βελκρο για να κρεμιέται π.χ σε κάποια ζώνη αλλά πρέπει να μπει περαστή.

Eυχαριστώ! Απο banggood τον αγόρασα. 15 μέρες έκανε να έρθει.

Eυχαριστώ! Απο banggood τον αγόρασα. 15 μέρες έκανε να έρθει.

Πολύ καλός χρόνος !! Και μόλις σήμερα έκανα την 1η μου αγορά από banggood... Σε κάποια είδη έχει πολύ καλές τιμές !!

Ξεχασα να πώ ότι μου τον έστειλε με tracking που τελείωνε σε ''DE'' που δουλευε μόνο εδώ https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html?locale=en_GB
το οποίο βέβαια tracking μου δειχνει ότι δεν το έχω παραλάβει ακομα και ότι ειναι στο κέντρο της Σιγκαπούρης

Ξεχασα να πώ ότι μου τον έστειλε με tracking που τελείωνε σε ''DE'' που δουλευε μόνο εδώ https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.html?locale=en_GB
το οποίο βέβαια tracking μου δειχνει ότι δεν το έχω παραλάβει ακομα και ότι ειναι στο κέντρο της Σιγκαπούρης

Μάλιστα... ομορφιές !! :bang:

Αλλά σημασία έχει ότι σου ήρθε γρήγορα...