Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Αλλο πραμα αυτος ο φακος...!! Πρεπει να εχει το μεγαλυτερο manual/οδηγιες απο καθε αλλον..!

Να τον χαιρεσαι! Μου φαινεται, απ'οτι εχω διαβασει, οτι ειναι η επιτομη των φακων!

Πράγματι κορυφαίος χαίρεσαι το σκοτάδι.ο καλύτερος R4 που έχω πιασει στα χέρια μου.Να σαι καλά χιώτη καισυ να χαιρεσαι τα εργαλεία σου.

Last edited:
Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ξεχασα να πω οτι παρελαβα και ενα laser σημερα μαζι με τον φορτιστη! Και αυτος απο τον ΗΚEquipment, o Romisen L-C030, 30mw. Εντυπωσιακοτατος και στιβαρος!
Δουλευει με την RC123r που παρελαβα σημερα και η ποιοτητα του παιδες ειναι υπερανω πασης προσδοκιας. Romisen...!!
Περισσοτερες φωτο και παρατηρησεις, αλλα και beam, στο νημα των laser.

τον εχω και εγω...υποτιθεται μαλιστα οτι θα τον κανω forward clickie για να στελνω σηματα.....
Αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος με την δεσμη.....Δεν ειναι παντα ορατη ή κανει διακοπες. Με αλλα λογια δενε χω καθαρη γραμμη.
Αλλα απο τον τροπο που ειναι φτιαγμενος σηκωνει να βαλει κανεις νεα κιτ μεσα.
Α! και δουλευει και με Cr123...

Forward clickie σε λειζερ νομιζω οτι χρειαζεται μονο, οπως λες, για ειδικο σκοπο, αλλιως δε βολευει, μπορει να ενεργοποιηθει ευκολα κατα λαθος και δε λεει...
Παντως ειναι καλο που μπορεις να τον μονταρεις αν χρειαστει η αν χαλασει. Εγω ειμαι ευχαριστημενος μονο και μονο για την ποιοτητα κατασκευης που ομολογουμενως δεν την περιμενα ετσι.
Αραγε να ειναι ετσι και οι αλλοι Romisen?

σθγνωμη αλλα αμελησα να πω πως το ηθελα/θελω σαν rescue laser..σια σημανση και σηματοδοσια....

να σου πω τωρα δεν μου αρεσε τοσο η κατασκευη του. Αλλα γενιακ οι ρομισεν ειναι καλοφτιαγμενοι (καπου εμταξυ των Ultrafire & jetbeam πχ). Η ετιαρια βασικα φτιαχχνει σωματα και για αλλς εταιριες.
Με τον ακιρο ομως καπιοι εβγαλαν προβληματα στα ηλεκτρονικα (Rc-N3) ή σοτυς διακοπτες (Rc-G2)

To ξεκαθαρισες με τον καλυτερο τροπο. Πολυ εξυπνη η σκεψη να χρησιμοποιηθει σαν rescue light και η επιλογη να μονταριστει σε forward clickie αποκτα νοημα και ουσια.

Αν καταληξεις σε καταλληλο διακοπτη και η αλλαγη ειναι απλη και σε ικανοποιει, θα με ενδιεφερε να μου πεις λεπτομερειες. Thanks!

πανευκολη...αποσυναρμολογησε τον διακοπτη πισω. κολλας στην παλκετιτσα διακοπτακι απο kaidomain/cnqualitygoods.
Αλλα επειδη η πλακετα ειναι μικρη πρεπει να φας με προσοχη τις γωνιες του νεου διακοπτη με μια λιμιτσα

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Μαζί με τον Sunwayman T20CS που σχολίασα στο σχετικό thread,
παρέλαβα και ένα παχύμετρο (caliper) από carbon fiber composites (με κόστος $11),
ομως δεν με ενθουσίασε ποιοτικά (και έχει ΕΝΑ δεκαδικό)

και υποψιάζομαι οτι αυτό που θα βγάλει το LIDL την Δευτέρα 13/8 θα είναι καλύτερο...

Last edited:

Δυστυχως και γω ειχα παραγγειλει ενα digital caliper απο DX αλλα δεν μπορουσα να κανω σωστη μετρηση. H ποιοτητα οπως λες και εσυ ηταν κατω του μετριου.

Aπο το Lidl σιγουρα θα ειναι καλυτερο αλλα δεν ξερω αν βολευει τελικα το digital.

Made in Japan=Made well και οτι πληρωνεις παιρνεις. Εδικα για εργαλεια, μαζι με καποια αμερικανικα, ο πατερας μου τα εχει περισσοτερο απο 45 χρονια με συνεχη χρηση!! Απιστευτη ποιοτητα!!

To θεμα ειναι οτι εχω απογοητευτει απο το digital που εχω, καθως χανει οταν το πας/γλυστρας μπρος πισω για να κανει μετρηση.

Το εχεις δοκιμασει αυτο Χρηστο?

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Στη δουλεια μόνο μια φορά είχε τύχει να πετυχω ψηφιακό Mitutoyo και είναι πολυ καλο ακριβες και σκυλι.
Ακομα και μετα απο πτώση το κινητο μέρος ηταν μια χαρα.
Καλά ειναι και τα facom αλλα απλησιαστά...
Σπιτι έχω ενα varo. Aν αυτο που είναι σε δημοπρασία βγει στα 120-140 $ (Μαζι με την αποστολη που την χρεώνει 39$) θα τοποθετηθώ :flipout:

asot.....απο που το αγορασες?
αυτο του λιντλ το εχω......ενταξει δεν με αφησε ακομα ουτε εκανε λαθος

μιας και τα πυρομαχικα(eneloop) εχουν ερθει τωρα κατι μερες σημερα παρουσιαστηκε και το οπλο.
ο λογος για τον fenix ld41!
φαινεται αρκετα καλος ποιοτικα και εχει ωραιο κρατημα,
κατσε να βραδιασει να δουμε τι λεει και απο φωτεινοτητα!

DSC00566.jpgDSC00569.jpgDSC00576.jpg

E ρε πραμα που σαλευει!! :))

Ελπιζω να μην τον εχεις να καθεται και να τον καμαρωνεις αυτον. Ειναι της δουλειας και αντεχει σαν ταυρος!! Αν κρινω απο το παλαιοτερο μοντελο που εχω τον LD40. Ο δικος σου πρεπει να ειναι 2 κλασεις ανωτερος. Βαρβατη αναβαθμιση εκαναν!

Καλοριζικος Mike!!

Ουτε και θυμαμαι ποτε τον παρηγγειλα, αλλα με περισσια χαρα τον παρελαβα σημερα, απο Μanafont.

Ειναι ο Ultra Violet φακος της Tank007, o TANK007 UV TK566 1w (βγαινει και σε 3w led αλλα θα ειναι πολυ κουραστικο στα ματια).

Δεν εχει και πολλα πραγματα να πεις εδω. Μια σκαλα και ενα σχετικα αδυναμο UV φως αλλα ικανοποιητικο αφου το πολυ σε τυφλωνει. Για ΤΑΝΚ007, η ποιοτητα μου φαινεται πολυ καλη σε αυτον τον ΤΚ566. Εχει και GITD διακοπτη, reverse clicky.

Ερχεται στην κλασσικη τσιπικη και υπεραπλη συσκευασια ΤΑΝΚ, διχως τιποτα μεσα, ουτε o-ring ουτε μανουαλ. Μονο το κουτακι και το blister που περιβαλλει τον φακο ο οποιος βεβαια συνοδευεται απο κορδονακι Τανκ :)

DSC_9756.jpg
H κλασσικη λιτη και απεριττη συσκευασια με διακριτικο ομως λουρακι τανκ.

DSC_9765.jpg
Εμφανισιακα αρκετα καλος ο ΤΚ566. Με φωσφοριζουσα ουριτσα.

DSC_9759.jpg
Το UV led

DSC_9763.jpg
Πλημμυρα ομορφου και εντυπωσιακου υπεριωδους φωτος!

DSC_9762.JPG
Το λεντακι αναμμενο.

ευχαριστω παιδια! τον αγορασα απο το ebay του hke με προσφορα στα 69,99 δολαρια και βγηκε 59 ευρω.
χθες το βραδυ εριξα λιγο απο το μπαλκονι στα απεναντι σπιτια και ενταξει οτι και να πω λιγο ειναι.
ριξαμε γελιο με τον αδερφο μου οταν περιπου στα 100 μετρα τρομαξαν καποιοι που καθοταν στη βεραντα μολις τους συναντησε η δεσμη!!
οσο για μεσα στο σπιτι εχει περισσοτερο φως απο το φωτιστικο του σπιτιου χαλαρα!
οποιος ψαχνει για φακο με συμβατικες μπαταριες πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες και λογω φωτεινοτητας και λογω διαρκειας

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παραλαβη σήμερα φρεσκος
10082012202.jpg

10082012201.jpg

10082012203.jpg
10082012207.jpg

παιδιά καλός thrower δεν το συζητάω και μπάνικος αρκετά εμφανίσιμος full με μια 18650 και γιά 72USD μόνο ο φακός, τέλειος.

Last edited: