Πραγματικά ο TK35 αν είναι και U2 που έχει κάποιες αλλαγές στο σώμα του, είναι ο φακός!!! Εχει γίνει απαραίτητος σε κάθε μου εξόρμηση.
Aytes einai eykairies. Bravo Marie, kalorizikoi kai oi dyo!
Grapse kana sxolio ama paralaveis kai ton deytero, sxetika me tin katastasi toys. Thelo na paro enan TK70 otan exoyn kanena refurbished.
τι θελεις να μαθεις?
εχει επρασειε να απο το χερι μου (ηθελα να το μονταρω) και ηταν ολο κλεισμενο με κολλα.
Το λεντ ειναι το καλσοκο κινεζικο στρογγυλο λιγα λουμενς.
το εδωσα σε φιλο να το δωσει στο γιοκα του για παιχνιδι
Επίσης και εγώ ακόμα το περιμένω.
Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος η ερώτηση
Από nkon πόσες μέρες κάνουν να έρθουν οι παραγγελίες γιατί έχω παραγγείλει eneloop από την τρίτη που μας πέρασε και ακόμα να έρθουν.
Παρελαβα και εγω καμποσα φακουδακια(tk15 s2, e35, e40, klarus x6 gold, predator v2, olight s10, dqg aa, ισως ξεχναω καποιο) θα ανεβασω μια φωτο οταν θα μαι σπιτι,πολυ τρεξιμο αλλα απο δευτερα ολα καλα! Ολα αυτα θα παρουν xpg2 αν δεν εχουν ηδη, τα ζορικα που δεν ανοιγαν τα πηγα σε τορνο και ολα καλα με μερικες γρατζουνιες βεβαια! Πιστευω το τκ15 που ειναι ηδη στα 395 otf μετρημενα,με xpg2 θα σπερνει! Τα λεντ που θα χρησιμοποιησω τα παρελαβα χθες, ειναι xpg2 r5 3D tint απο το cutter!
ο Ε35 κ Τκ15 μπήκαν ήδη σε τόρνο για αυτό είναι έτσι, τουλάχιστον άνοιξαν και θα πάρουν xp-g2!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.