Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

καλησπέρα,
Σήμερα παρέλαβα τον fenix tk 21 "open box" τον οποίο είχα αγοράσει πριν 11 μέρες από το fenix outfitters.
Ο φακός έχει έρθει με άλλα τα παρελκόμενα και σε σχεδόν άριστη κατάσταση εκτός από δυο πολύ μικρά σημαδάκια τα οποία δεν με ενοχλούν καθόλου.
Μένει τώρα να έρθει και ο tk35..:operator:
20120928114605.jpg

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πραγματικά ο TK35 αν είναι και U2 που έχει κάποιες αλλαγές στο σώμα του, είναι ο φακός!!! Εχει γίνει απαραίτητος σε κάθε μου εξόρμηση.

Aytes einai eykairies. Bravo Marie, kalorizikoi kai oi dyo!

Grapse kana sxolio ama paralaveis kai ton deytero, sxetika me tin katastasi toys. Thelo na paro enan TK70 otan exoyn kanena refurbished.

Πραγματικά ο TK35 αν είναι και U2 που έχει κάποιες αλλαγές στο σώμα του, είναι ο φακός!!! Εχει γίνει απαραίτητος σε κάθε μου εξόρμηση.

Σταύρο ναι με U2 είναι:earmuffs: . Το ξέρω είναι καταπληχτικός φακός.

Aytes einai eykairies. Bravo Marie, kalorizikoi kai oi dyo!

Grapse kana sxolio ama paralaveis kai ton deytero, sxetika me tin katastasi toys. Thelo na paro enan TK70 otan exoyn kanena refurbished.

Ευχαριστώ χιωτη:ernaehrung004:
Σε καμιά βδομάδα θα τον έχω μάλλον και θα ενημερώσω...μακάρι να έρθει και αυτός στην κατάσταση που ήρθε ο tk21!!!

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Σήμερα λοιπόν παρελαβα κι εγω τα 4 Trunite ti φακουδάκια μου. Πραγματικά πολυ ωραία , πήρα 3 διαφορετικά χρώματα , και μου άρεσε πολυ και το UI τους , ειδικα σε σχέση με αυτο του DQG , ο οποίος όμως παραμένει μακράν ο καταπληκτικότερος μικρός ΑΑΑ .

Παρελαβα και εγω καμποσα φακουδακια(tk15 s2, e35, e40, klarus x6 gold, predator v2, olight s10, dqg aa, ισως ξεχναω καποιο) θα ανεβασω μια φωτο οταν θα μαι σπιτι,πολυ τρεξιμο αλλα απο δευτερα ολα καλα! Ολα αυτα θα παρουν xpg2 αν δεν εχουν ηδη, τα ζορικα που δεν ανοιγαν τα πηγα σε τορνο και ολα καλα με μερικες γρατζουνιες βεβαια! Πιστευω το τκ15 που ειναι ηδη στα 395 otf μετρημενα,με xpg2 θα σπερνει! Τα λεντ που θα χρησιμοποιησω τα παρελαβα χθες, ειναι xpg2 r5 3D tint απο το cutter!

τι θελεις να μαθεις?
εχει επρασειε να απο το χερι μου (ηθελα να το μονταρω) και ηταν ολο κλεισμενο με κολλα.
Το λεντ ειναι το καλσοκο κινεζικο στρογγυλο λιγα λουμενς.
το εδωσα σε φιλο να το δωσει στο γιοκα του για παιχνιδι

:( και γω για να το μονταρω το ηθελα

Επίσης και εγώ ακόμα το περιμένω.

τα ιδια και δω ακομα να φανει.

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος η ερώτηση
Από nkon πόσες μέρες κάνουν να έρθουν οι παραγγελίες γιατί έχω παραγγείλει eneloop από την τρίτη που μας πέρασε και ακόμα να έρθουν.

Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό μέρος η ερώτηση
Από nkon πόσες μέρες κάνουν να έρθουν οι παραγγελίες γιατί έχω παραγγείλει eneloop από την τρίτη που μας πέρασε και ακόμα να έρθουν.

Απο ΝΚΟΝ, μου εχει τυχει αποστολη απο 3 εργασιμες μεχρι 10 εργασιμες το αργοτερο. Το συνηθισμενο ειναι 4-6 εργασιμες. Μην ανησυχεις.

Παρελαβα και εγω καμποσα φακουδακια(tk15 s2, e35, e40, klarus x6 gold, predator v2, olight s10, dqg aa, ισως ξεχναω καποιο) θα ανεβασω μια φωτο οταν θα μαι σπιτι,πολυ τρεξιμο αλλα απο δευτερα ολα καλα! Ολα αυτα θα παρουν xpg2 αν δεν εχουν ηδη, τα ζορικα που δεν ανοιγαν τα πηγα σε τορνο και ολα καλα με μερικες γρατζουνιες βεβαια! Πιστευω το τκ15 που ειναι ηδη στα 395 otf μετρημενα,με xpg2 θα σπερνει! Τα λεντ που θα χρησιμοποιησω τα παρελαβα χθες, ειναι xpg2 r5 3D tint απο το cutter!

Αυτο θα πει παραγγελια!!!! :worshippy:

Αμα ακουω τορνο σε καλο φακο με πιανει συγκρυο, αμαρτια απ'το Θεο βρε παιδι μου

Κατι εταξες για φωτογραφιες... απλα στο θυμιζω :))

λολ ναι πριν λίγο γύρισα μάζευα καρύδια 2 μέρες τώρα και είμαι ψόφιος!!χαχαχα
Θα δω αν μπορώ να ανεβάσω τώρα!

Όσο για το τόρνο, είμαι χωρίς οίκτο όταν θέλω κάτι, τώρα θα προσπαθήσω να μπαλώσω τις γρατζουνιές!

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ο Ε35 κ Τκ15 μπήκαν ήδη σε τόρνο για αυτό είναι έτσι, τουλάχιστον άνοιξαν και θα πάρουν xp-g2!

Με γειες!!!

ναι, δεν το είχαμε καταλάβει οτι μπήκαν στον τόρνο (μέγγενη), δεν φαίνεται καθόλου!
Ειμαι σίγουρος οτι του Χιώτη θα του πονέσει η καρδιά οταν τους δει...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Η δικιά μου πάντως σφύχτηκε !!!!! :bigcry:

Πάντως εγώ το χάρηκα που τους άνοιξα, έστω και έτσι, πάμε για καλή μόντα!!!

Μόλις βρω χρόνο, και μετά τη μόντα, θα κάνω άλλο ένα πρότζεκτ, θα τους τρύψω με γυαλόχαρτο και μετά μπογιά. Να δω αν το χω...! :D

Η χαρα του φιλου μας ειναι και δικη μας χαρα :))
Eτσι μονο αν σκεφτω μετριαζεται η πικρα απο την οψη των λαβωμενων αστεριων! Λαχταριστα κομματια ενα προς ενα!!

Αυτο με το γυαλοχαρτο και την μπογια με ενδιαφερει πολυ αν πετυχει γιατι, για να πω την αμαρτια μου, ειχα βαλει στη μεγγενη τον XENO E06 για βγαλω το παλιο crown και να βαλω το 'assault'...
(Δικαιολογια: Eιχα παρει τον Ε06 αποκλειστικα για το assault crown).