Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παιδες, επειδη εχει να μου ερθει φακουδαδικο δεμα απο το καλοκαιρι και δεν μπορω να περιμενω απρακτος, το'ριξα στα εργαλεια του Λιντλ.
Πηρα 5-6 εργαλεια ρευματος και επαναφορτιζομενα τα οποια και θα τα παρουσιασω σιγα σιγα στο νημα των εργαλειων. Εδω το γομαρι-σεγα.

toolssega.jpg

Eργκο , μπορεις να του λυσεις 100% ή εστω να διασφφαλίσεις οτι δεν μπορεί να πάει κατι στα ηλεκτρονικα?
μπορει να βγαλεις την ανοδιωση μα καυστικη ποτασσα και μετα να γυαλισεις κανονικα το αλουμινιο

Πολλά και διάφορα την εβδομάδα που τελειώνει...
Αλλά ας αφήσω τις φωτογραφίες να μιλήσουν.

dsc00647fr.jpg

dsc00652wo.jpg

Το Φινλανδικό μαχαίρι είναι απλά ο ΟΡΙΣΜΟΣ της λέξης ξυράφι,ούτε κεραμικά μαχαίρια ούτε τίποτα άλλο.

dsc00649el.jpg

dsc00650xb.jpg

dsc00651en.jpg

magnum ατσάλι made in japan.

dsc00653fy.jpg

είχα τις 4 Tenergy D 10000mah αλλά χρειάστηκα να πάρω και 4 Ansmann D 8500mah και κάποιες C 4500mah και φυσικό επακόλουθο να προβώ και στην
αγορά του μεγάλου φορτιστή της MAHA C808M παρόλο που είχα τον μικρότερο C9000 και είχα κάνει την πατέντα που φαίνεται για να φορτίζω C και D μπαταρίες,
πλέον δεν θα περιμένω με τις ωρες για να τις φορτίζω με τον μικρό.
dsc00654pe.jpg

dsc00656o.jpg

Α..Ωραια πραγματα!! Καλοριζικα, Νικο!!

Το φινλανδικο χειροποιητο μαχαιρακι ειναι αστερι! Μαγειρας εισαι ή το απλα συλλεγεις? Αυτο φαινεται οτι θελει και συχνο ακονισμα αμα χρησιμοποιειται. Εχεις ειδικη πετρα?

Σε ποιο φακο χρησιμοποιεις D μπαταριες? Ο μεγαλος MAHA ειναι χορταστικος! Τον καλοβλεπα και γω για D μπαταριες αλλα κατεληξα στον (αρκετα καλο) φορτιστη του Lidl..

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Χιώτη.
1:Το Φινλανδικό μαχαιράκι είναι και για συλλογή αλλά και για φιλετάρισμα ψαριών.(Δεν είμαι μάγειρας αλλά ερασιτέχνης ψαράς).
2:Σε προηγούμενο ποστ (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96854-Τι-παραλαβαμε-σημερα/page20) φαινόταν
ότι κατέχω τον Fenix ΤΚ70.Οπότε οι D μπαταρίες πάνε για αυτόν αλλά και για το LED Lantern που ακολουθεί.
3:Για ακόνισμα μαχαιριών σουγιάδων κλπ επειδή το έχω ψάξει κατέληξα σε αυτό που φαίνεται πιο κάτω.Είναι πραγματικά εκπληκτικό σετάκι.Το έχω δοκιμάσει
με πραγματικά πολύ καλά αποτελέσματα και φυσικά όσο πιο καλό είναι το ατσάλι τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις.Υπάρχουν πολλά σετάκια από αυτήν την εταιρεία
για να διαλέξεις και ανταλλακτικά.

Το σετάκι για ακόνισμα μαχαιριών,σουγιάδων κλπ:
dsc00657ew.jpg

dsc00658v.jpg

To LED Lantern της RAYOVAC που χρησιμοποιεί 3 D μπαταρίες.Πολύ καλή κατασκευή.
dsc00667th.jpg

dsc00662r.jpg

dsc00664s.jpg

Να σαι καλα Νικο ιδιαιτερα για το συστημα ακονισματος στο www.lansky.com . Θα το κοιταξω μιας και το εχεις δοκιμασει με επιτυχια, διοτι οτι κανω το κανω ακομα με πετρα..
Το φαναρι φαινεται οντως πολυ καλοφτιαγμενο. Πραγματι χρειαζοταν ο μεγαλος maha, ..ειναι πολλες οι D στον ΤΚ70 και το φαναρακι :))

εχω και εγω το συστημα αυτο αλλα το χρησιμοποιω μονο για φορμαρισμα/διαμορφωση της κοψης. Εχει πολλους περιοριασμους και για αυτο θα ξεκινησω με πετρες

μπαταρίες 3100 mAh από την intoutdoor για τους αξιοπρεπέστατους μικρούς μου...

Αντίγραφο του foto 021.jpg

ηρθαν σημερα απο dinodirect 3xm-l t6.

ηρθε και απο kaidomain ενας MXDL SA-16 CREE 7W που ειχε βγαλει προσφορα στα 5$ και το ειδα στο blf.
ενταξει 4 ευρω ειναι δεν τα κλαιω κιολας αλλα μαλλον ειναι η τελευταια φορα που πηρα τετοιου ειδους φακο.
θα γινει πειραματοζωο σιγουρα δεν κανει για τιποτα αλλο

DSC00616.jpg

γιωργο η ποιοτητα σε ολο το φακο φαινεται χαμηλη ειδικα σε διακοπτη, ηλεκτρονικα και ανακλαστηρα. τωρα το σωμα ενταξει... παλευεται
θα ψαξω τι μπορω να του βαλω μεσα. ενα xm-l σιγουρα και τα υπολοιπα θα δουμε

DSC00130 modified.jpg

Φακός Alpin AT402 outdoor activities X-tactical TMS series.

•MCE Cree led neutral white A4.

Turbo mode: 550lm - 9380cd – 195m – 1,2h – 2,4A (tested with Duracell primaries).
Max: 380lm – 6470cd – 160m – 4h – 1,72A.
Mid: 240lm – 4200cd – 130m – 6h – 1,05A.
Low: 70lm – 650cd – 50m – 10h – 0,29A.
Quick flashing: 10h (not strobo) – 0,35A.
S.O.S: 20h – 0.28A.

•Impact resistance: 1m.
•Water resistance: IPX4 (Water splashing against the enclosure from any direction shall have no harmful effect. Test duration: 5 minutes. Water volume: 10 litres per minute.
Pressure: 80–100 kPa).
•Tactical clicky switch.
•Mode selection: twist switch.
•Power: 2 CR123a bat (only).
•Size: 43,5mm head
161,5mm length.
•Reflector: aluminum OP.
•DC-DC regulated circuit.
•Lens: glass (with no antireflective process).
•Color: dark grey.
•Weight:210g (with bat).

Επίσης διαθέτει και τρία φιλτράκια (κόκκινο-μπλέ-πράσινο). Είναι flood φακός χωρίς ουσιαστική δέσμη.
Γενικότερα είμαι δυσαρεστημένος απο την επιλογή μου αν και μου άρεσε σαν φακός. Δεν παίρνει 18650 και το MCE led τί τραβάει το σκασμένο? Οι παραπάνω μετρήσεις είναι δικές μου, ειδικά στα 550 lumen με 2,4Α τί να πώ...
Πραγματικά πρέπει να τις κατασπαράζει τις μπαταρίες και επίσης ζεματάει σε μόλις λίγα λεπτά.

Είναι κολλημένη, αλλά ανοίγει απο μπροστά και ξεβιδώνει ολόκληρη η κεφαλή εσωτερικά. Αξίζει σε αυτή τη περίπτωση η μόντα. Καταρχήν ο φακός θα λυθεί εντελώς και μετά θα δώ πως μπορώ να επέμβω με αντικατάσταση είτε του led ή του συστήματος ολόκληρου.

εδω και αρκετες μερες εχω παραλαβει το δωρο απο τον Διαγωνισμο που εκανε ο Παντελης ,τον οποιο ευχαριστω και παλι.
4sevens Quark 123 το οποιο μοθ το εστειλε κε με accesories,πολυ ωραιο μικρο,μου εκανε εντυπωση η πρωτη σταση που πρεπει να αντεχει για μερες.

quark123.jpg

Μόλις παρέλαβα κάποια ανταλλακτικά και σαφώς ακολουθούν κι' άλλα...
PB230106.jpg
Σε διακοπτάκια δεν είχε κάτι διαθέσιμο προς το παρόν.
Η παραγγελία έγινε στο DX και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο εξυπηρέτηση και χρόνο παράδοσης!!!

Ο φακός που απεικονίζεται είναι ο Walther tactical pro 170 lumen 1 mode XR-E pure white στα 700mA. Ο συγκεκριμένος κατέχει ειδική θέση στη συλλογή μου όχι μόνο γιατί ήταν ο πρώτος led που αγόρασα, αλλά γιατί αυτός μου προξένησε όλο το ενδιαφέρον για τους επόμενους. (Σαφώς του αντικατέστησα το πλαστικό τζαμάκι με γυάλινοοοο).