Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ρε τι φαση ειναι εμ αυτον..και εμενα με ρωτανε καθε τοσο...πρεπει να πεφτει πολυ προμοταρισμα και οι χαφτες οι Ελληνες να το πιστευουν

Παρεληφθησαν τελικά σήμερα (από 26/10) ο Zebralight SC600, 2x Panasonic NCR18650A 3.6v και 1x Nitecore 18650 2600 NL186 3.7v Protected.
Ο φακός είναι πιο βαρύς απ'ό,τι περίμενα (και ήθελα), αλλά πρόκειται περι φοβερής κατασκευής. Το interface, δε, καταπληκτικό. Θα ήθελα όμως να μπορώ να προγραμματίσω και το H1, εκτός από το H2.

Aν και δεν ειμαι πολυ φαν των 18650 φακων νομιζω οτι πηρες τον καλυτερο 1χ18650 στην πιατσα!! Καλοριζικος!!!

Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εγω εχω καταφερει να ρυθμισω τον sc51 στα modes που εχει...πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο μου φαινεται :)

Παρεληφθησαν τελικά σήμερα (από 26/10) ο Zebralight SC600, 2x Panasonic NCR18650A 3.6v και 1x Nitecore 18650 2600 NL186 3.7v Protected.
Ο φακός είναι πιο βαρύς απ'ό,τι περίμενα (και ήθελα), αλλά πρόκειται περι φοβερής κατασκευής. Το interface, δε, καταπληκτικό. Θα ήθελα όμως να μπορώ να προγραμματίσω και το H1, εκτός από το H2.

Καλορύζικα όλα, σε τι τιμή ήταν δηλωμένα όλα αυτά, το είχες κανονίσει με το hkequipment;;
Συστημένο το δέμα; (για το τελωνείο ρωτάω)...

Εχω αφήσει το φάκελο στο γραφείο, θα σου πω τη Δευτέρα τι γράφει ως αξία. Δεν είχαμε συνεννοηθεί για κάτι ιδιαίτερο πάντως και δεν ήρθε ως συστημένο.

Μη φοβάστε λέμε δε περνάνε τελωνείο! :)

@Νασο, καλή αγορά, είναι το καλύτερο μικρό 18650, δεν υπάρχει καλύτερο!

@ΧΜΟΡΑΝ, αυτό είναι μια από τις μεγάλες μούφες προμοταρίσματα που μας σπαμμάρουν ανελέητα. Ακόμη και οι φωτό μούφα είναι.

..........

@ΧΜΟΡΑΝ, αυτό είναι μια από τις μεγάλες μούφες προμοταρίσματα που μας σπαμμάρουν ανελέητα. Ακόμη και οι φωτό μούφα είναι.

Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση σου... Ήταν η μόνη που έδωσε μια απάντηση κατανοητή σε κάποιον που δεν έχει πείρα από το αντικείμενο και ρώτησε τους ειδήμονες για να μην γίνει ο κλασσικός Έλληνας χάφτης... :SFGSFGSF:

Καλορύζικα όλα, σε τι τιμή ήταν δηλωμένα όλα αυτά, το είχες κανονίσει με το hkequipment;;
Συστημένο το δέμα; (για το τελωνείο ρωτάω)...

Εχω αφήσει το φάκελο στο γραφείο, θα σου πω τη Δευτέρα τι γράφει ως αξία. Δεν είχαμε συνεννοηθεί για κάτι ιδιαίτερο πάντως και δεν ήρθε ως συστημένο.

:drummer: USD 5 και GIFT

Οπως λεει και ο ergotelis : το καλύτερο φθηνό&καλό δώρο για μένο παραμένει το thrunite Ti..
Ε λοιπον, μου ηρθε και'μενα σημερα η παραγγελια ωστε να χαρουν καποιοι φιλοι μου..!

Uploaded with ImageShack.us

6; Έναν έναν τους αγόρασες και στους έστειλε όλους μαζί;
Οχι, για σιγουρια το χωρισα σε τρεις παραγγελιες αλλα του εστειλα και μηνυμα για να μου τα στειλει ολα μαζι..

thanks,θα βαλω,οταν ξεθαψω την ψηφιακη μου...
πρωτες εντυπωσεις:

πολυ μικρος ,οπως εγραψα και παραπανω,δεν το περιμενα παρολο τα videos και reviews που ειχα δει...
ειναι εντυπωσιακη η ισχυς απο κατι τοσο μικρο,οπου το εδειξα οι κακομοιροι επειδη ειναι τοσο μικρος τον αναβαν κοιτωντας τον και εκει παθαιναν το σοκ :Banane0:

το interface ευκολο,ιδιαιτερα η προσεγγιση του moonlight αψογη,αλλα δεν ειμαι και πολυ φαν του να κρατας πατημενο το κουμπακι για να αλλαζεις modes,ισως με το καιρο να το συνηθισω...

το κουμπακι ειναι καπως σκληρο με καπως κακη αισθηση,αλλα τι να κανουμε προκειμενου να μην ανογει μεσα στις τσεπες,φανταζομαι,το εκαναν ετσι...
σαν κατασκευη φαινεται γερος,αλλωστε τοσο μικρος τι να παθει :idea:

μου αρεσει που ξεβιζωνει το bezel,ισως αργοτερα βγει ενα crenelated ,μου αρεσει οι φακοι οταν ειναι κατω και ειναι αναμμενοι ,να φαινεται...ωραια λεπτομερεια το κοκκινο o-ring
αναμεσα στο bezel και το φακο ...

το μονο που πραγματικα με προβληματισε ,ενω στις φωτο μου αρεσε γιατι ειναι διπλης κατευθυνσης,ειναι το clip ...οσες φορες προσπαθησα σημερα να το πιασω δεν τα καταφερα :FSGSFGS4:

ειναι σκληρο,εχει μια αρχικη περιεργη γωνια,ειναι και μικρος ο φακος και δεν σε βοηθαει..δεν ξερω σπαστικο,οπως και εχω διαβασει...anyway,δεν εχω σκοπο να τον δουλευω με το clip,πιο πολυ ισως με το lanyard...

επισης πολυ καλο το tail με τα μαγνητακι...δεν ξερω γιατι δεν βαζουν και οι υπολοιποι κατασκευαστες,οταν δεν υπαρχει clicky switch,το βρισκω πολυ πρακτικο !
βοηθιεται βεβαια και η κατασταση επειδη ειναι μικρος και σταθεροποιηται αμεσως !

νομιζω οτι για edc ,εαν καποιος θελει να παιξει με τις rcr123,ειναι αψογος :music-smiley-005:

ηρθε! ο πρωτος μου καλος φακος!!!
τον περιμενα μεγαλυτερο σε μεγεθος! η κατασκευη πολυ στιβαρη, φαινεται ανθεντικος!!

http://dl.dropbox.com/u/5311955/IMG_20121207_115311.jpg

απο μπαταριες, εχω 2 maxell οπως αυτη της φωτογραφιας... εχουν πεσει αρκετα σε αποδοση, πρεπει να παρω eneloop.

Μόλις παρέλαβα απο Άγιο Βασίλη (γυναίκα μου).
DSC00134.jpg
Φωτογραφία απο κινητό.

Τελικά μπαταρίες πήρα τις Ampmax 3,7V 3.400mA με άριστες κριτικές και review (panasonic inside).
Ανυπομονώ για το βράδυ...