Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ηρθε με DHL, δηλωμενα $30 και το βαρος της ολης συσκευασιας ηταν 1 κιλο και 434 γραμμαρια. Κανενα προβλημα.

Μάλλον παρέα ταξιδεύανε Χιώτη :)

IMG393.jpg

DHL , 3 μέρες ,δηλωμένη αξία $32 και είναι η Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την ThruNite ο ΤΝ30 + Τi δώρο, $155 σύνολο.

ααα..καλοριζικος ο ΤΝ30 στακον!!

Σα να μου φαινεται οτι το βαλιτσακι σου ειναι μεγαλυτερο παρ'ολο που ο ΤΝ31 ειναι πιο μεγαλος! Τι γινεται εδω?

Ισως ομως το κανανε πιο μεγαλο για να χωρεσει και ο Ti, εκτος και αν τραβηξες τη φωτο με ευρυγωνιο φακο :)

Το βαλιτσάκι είναι 23εκχ10εκχ10εκ . ο Ti ήρθε ξεχωριστά στο κουτάκι του κι όλα μαζι σε άλλο κουτί τυλιγμένα και προστατευμένα καλά.
Η φωτογραφία είναι με κάμερα κινητού σε macro mode. Να κι ο Ti ,για να μην μείνει παραπονεμένος από την έλλειψη δημοσιότητας :)

IMG398.jpg

jpil , review από εμένα δύσκολο, καθότι είμαι πολύ νιούφης στο άθλημα !:ernaehrung004:

Ηρθε και το αδερφακι του, ο Thrunite TN30, στα αριστερα της φατνης :)
Βλεπω να τους ανοιγω πρωτοχρονια, μιας και οι μπαταριες ΔΕΝ ερχονται με DHL :frown1:

D7K_1148.jpg

Καλορίζικος και αυτός χιωτη!
Ο tn30 είναι το μεγάλο κουτί στα δεξιά;
εγώ θα τον έχω αύριο, μεθαύριο

Ευχαριστω Μαριε! Καλως να σου ερθει και ο δικος σου!
Οπως το γραφω παραπανω, ο ΤΝ30 ειναι το μικρο κουτι στα αριστερα. Ο ΤΝ31 ειναι εμφανως μεγαλυτερος λογω τεραστιας κεφαλης σαν καθαροαιμος thrower που ειναι.
Θα τους συγκρινω σε ενα μινι review που θα κανω, αφου πρωτα παραλαβω μπαταριες...

περιμενε για u3 :) ,ωραια ελπιζω να τα δουμε συντομα κε σε αλα μαγαζια κε θελω και γω σε 14αρι pcb.

PS απο οτι ειδα το εχουν και σε 1Α ,ποσο παει το delivery?

Last edited:

Πάντως, αν κρίνω σωστά, ο Άγιος Βασίλης δε σταμάτησε στο τελωνείο για καφέ!χαχαχαχα καλορίζικα!!!

Ο Αγιος Βασιλης φαινεται οτι χρησιμοποιει DHL αρα ειναι ευλογημενη εταιρεια... :))

περιμενε για u3 :) ,ωραια ελπιζω να τα δουμε συντομα κε σε αλα μαγαζια κε θελω και γω σε 14αρι pcb.

PS απο οτι ειδα το εχουν και σε 1Α ,ποσο παει το delivery?

To κακό είναι ότι δε μπορώ να περιμένω...!χαχαχα
Έστειλα μαιλ στον intloutdoor. για να δούμε.
Η παραλαβή πάει ~16 δολλάρια, ακριβά δυστυχώς, αλλά έχουν καλά λέντ, και ποτέ δε παραγγέλνω 1-2 βέβαια, πάνω από 10 θέλω!

Τελικά παρέλαβα και εγώ χθες το τερατακι...
20121218164931.jpg

Πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες, στιβαρός φακός τέλεια ποιότητα κατασκευής(λες και κρατούσα στα χεριά μου κάποιο ακριβό κομμάτι της fenix:operator:))
αυτό που με ενθουσίασε πολύ είναι η ομαλή αλλαγή των modes που γίνετε εύκολα με το ένα χέρι, κάτι που δεν γίνετε με τον fenix ta21!!

Last edited:

Aντε καλοριζικος Μαριε!! Συμφωνω και γω απολυτως με την ποιοτητα κατασκευης, αψογη!!
Πως φαινονται τα 2500-3000 λουμενς?? Δυστυχως περιμενω τις μπαταριες και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...:)))

Aντε καλοριζικος Μαριε!! Συμφωνω και γω απολυτως με την ποιοτητα κατασκευης, αψογη!!
Πως φαινονται τα 2500-3000 λουμενς?? Δυστυχως περιμενω τις μπαταριες και καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...:)))
Ευχαριστώ χιωτη!! Τα 3000 λουόμενες είναι πάρα πολλά:operator:..όταν βρω λίγη ώρα θα βγω να τον συγκρίνω με τον fenix tk 70(2200lumens) και skyray king(2000lumens)
Το σίγουρο είναι ότι θα είναι πιο flood από τον tk70 και πιο throw από τον skyray...

Last edited:

To κακό είναι ότι δε μπορώ να περιμένω...!χαχαχα
Έστειλα μαιλ στον intloutdoor. για να δούμε.
Η παραλαβή πάει ~16 δολλάρια, ακριβά δυστυχώς, αλλά έχουν καλά λέντ, και ποτέ δε παραγγέλνω 1-2 βέβαια, πάνω από 10 θέλω!
Παραγγέλνουμε μαζί;
Μετά καφές στο Ρέθυμνο.

Παρήγγειλα ήδη, στείλε μου πμ για να κανονίσουμε, δε μου είπαν ότι το στείλανε ακόμη, περιμένουν να έρθει το στοκ!Θα πάρεις τώρα καλύτερη τιμή το δολλάριο έπεσε!(170 πάει το μαλλί)

Και αν ανοίγει θα κάνουμε και μόντα σε xm-l2(χεχεχεχεχεχε)