Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

δε παρήγγειλα ακόμη, θα έλεγα, γιατί μου είπε ο intl-outdoor ότι θα τα έχει πολύ σύντομα, οπότε περιμένω τιμή και αποδαυτόν!

Με πηρε τηλεφωνο ο Θανασης, ο καλος φιλος Ταχυδρομος, και μου ειπε οτι εχουν ερθει 2 δεματακια (ενα μεγαλο και ενα μικρο) αλλα επειδη εχει πολυ δουλεια και δεν εχει χωρο στο μηχανακι του, θα μου τα φερει τη Δευτερα.

Οπως καταλαβαινετε σε λιγο θα παω στο ταχυδρομειο να τα παραλαβω διοτι η αναμονη δεν αντεχεται:))) Πρεπει να ειναι τα καθυστερημενα του Σεπτεμβριου/Οκτωβριου που ουτε θυμαμαι τι ειναι εκτος απο κατι σουγιαδακια απο DX...!!

Αν και δεν ειναι ακριβως παραλαβη προιοντων για να το αναρτησω στο νημα, η χαρα ειναι μεγαλη οποτε το αναφερω, σαν προ-παραλαβη, σαν να τα παρελαβα :))

Καλη μερα σημερα..21/12/2012:fahne90:

Hρθε ο TK22 εδω και λιγη ωρα....

p1000008m.jpg

p1000021b.jpg

p1000004p.jpg

Ε, ρε πραμα που σαλευει!!! Καλοριζικος!!

Πολυ στιβαρος και tactical φαινεται!!

Μα γιατι κρυβεις τις ωραιες φωτογραφιες σε spoiler, ασε να την χαιρομαστε ζωντανη την πραματεια :))

Ευχαριστω Χιωτη...
Τις εβαλα σε spoiler για να μην πιανουν χωρο στο σκρολαρισμα...
Ειναι και λιγο χαλια γιατι ακομα μαθαινω την καμερα...και αυτη σημερα μου ηρθε :music-smiley-005:!!

Δυστυχως εγινε μονο partial delivery απο παραγγελιες DX του περασμενου Σεπτεμβρη/Οκτωβρη. 6 διακριτικες μασκουλες για τις αποκριες και ενα σφυρακι αναγκης για το αυτοκινητο, αχρειαστο να'ναι.

DSC_0108.jpg

Ευχαριστω Χιωτη...
Τις εβαλα σε spoiler για να μην πιανουν χωρο στο σκρολαρισμα...
Ειναι και λιγο χαλια γιατι ακομα μαθαινω την καμερα...και αυτη σημερα μου ηρθε :music-smiley-005:!!

Αυτα ειναι τα καλα των ανθρωπων της Θαλασσας. Με το που ξεμπαρκαρουν τα αγοραζουν ολα μαζεμενα!!
Μια χαρα φωτογραφιες ειναι και η ιδεα αυτου του νηματος ειναι ακριβως να παρουσιαζουμε τα καλουδια που αγοραζουμε, οποτε μη στεναχωριεσαι.

Ποια φωτογραφικη αγορασες?

Ναι ειπα να παρω μερικα χρησιμα καλουδια και μιας που δεν ειχα ποτε μου μια φωτογραφικη μεγαλωσε η λιστα...
Πηρα μια point and shoot της Panasonic,την LUMIX TZ30...
θα ανεβασω και μερικες φωτο ακομα του TK22 στο καταλληλο νημα..

:)))
Και σκεφτομουν να μην ανεβασω την συγκεκριμενη παραλαβη μιας και ηταν λιγο off-topic, αλλα επειδη ανακοινωσα νωριτερα οτι ηρθε δεμα στο ταχυδρομειο, τις ανεβασα.

Καλα που δεν ανεβασα και ενα ακονιστηρι για μαχαιρια/σουγιαδες που ηρθε μαζι, το ξεχασα, αλλα καλυτερα γιατι θα εμπαινες σε περισσοτερα εξοδα :ernaehrung004:

:)))
Και σκεφτομουν να μην ανεβασω την συγκεκριμενη παραλαβη μιας και ηταν λιγο off-topic, αλλα επειδη ανακοινωσα νωριτερα οτι ηρθε δεμα στο ταχυδρομειο, τις ανεβασα.

Καλα που δεν ανεβασα και ενα ακονιστηρι για μαχαιρια/σουγιαδες που ηρθε μαζι, το ξεχασα, αλλα καλυτερα γιατι θα εμπαινες σε περισσοτερα εξοδα :ernaehrung004:

Αμα ειναι ετσι να ανεβασω τα νεα μου opinel και το νεο κλαδευτικο μου Stihl!! Χο χο χο..

Λοιποοοον σημερα παρελαβα απτον φιλο ergoteli τον Olight m3x triton!! Τι ωραιο εργαλειο! Βαρβατο thrower!! Φωρτωσα δυο panasonic 18650 , επαιξα, και τον εβαλα στ αμαξι! Ταμαμ!!

Καλοριζικος ο Olight!! Οτι παιρνεις απο τον ergotelis ειναι εγγυηση! Ειχα παρει και εγω παλαιοτερα εναν αριστο thrower φακο Φενιξ.

Αμα ανεβαζαμε γενικοτερα εργαλεια εδω μεσα, δεν θα ειχαμε τελειωμο, καποιοι απο μας :)))

Ενα μικρο και τσιπικο, ετσι για την χαρα. Δεν το εχει πια το DX, ισως γιατι παραηταν φτηνο :))

Ενα τετοιο.
images

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

Παραλάβαμε τα δώρα του διαγωνισμού της CRELANT!!!

Δεν το πίστευα, εξαιρετική ποιότητα (υποψιάζομαι οτι βγάζουν φακούς και για άλλες εταιρίες - μου έρχεται στο μυαλό η SWM...)
Περισσότερα προσεχώς!

μαλλον το αντιστροφο συμβαινει. Η synwayman εχει απο πισω της την SunwayLED μου ειναι κατασκευαστρια.
Οπως και να εχει,. Συγχαρητηρια.....

πω πω φρεσκο πραμα και λαχταριστο!!! Καλοριζικοι!! Τελικα δεν μπορει να χορτασει κανεις απο μας, οσους φακους κι αν εχει :eating: