Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ευχαριστω Σταυρο, σκεφτομαι να παρω και τον 4χ18650 fandyfire με $43 αλλα περιμενω μηπως βγει με U2, οπως βγηκε και ενας παρομοιος fandyfire 2000λ που εχει περιστροφικο δακτυλιδι και πολλες σκαλες που δεν μου αρεσει. Προτιμω το κουμπι με τις τρεις σκαλες.

Σημερα ηταν η μερα των Olight! Ηρθε ο πανεμορφος S10 baton και φυσικα δεν μπορουσα να μην παρω για την συλλογη τον ιστορικο i1 EOS, απο τους μικροτερους C123 της πιατσας.

Ο S10 baton ειναι αλλο πραμα. 320 πραγματικα λουμενς, 4 σκαλες συμπεριλαμβανομενου ενος χρησιμοτατου moonlight mode, strobe και μαγνητη ισχυρο στην ουρα. Το κερασακι στην τουρτα, το αψογο κουμπι στο σωμα.
Να πω οτι το moonlight mode ενεργοποιειται οταν πατησεις το κουμπι για 1 δευτερολεπτο, οταν ειναι κλειστος ο φακος. Αν πατησεις το κουμπι αμεσα τοτε μπαινεις στις αλλες σκαλες, High, medium,low και moonlight.
To strobe ενεργοποιειται με double click oταν ο φακος ειναι αναμμενος. Ο μαγνητης κολλα παντου και γερα.

D7K_1473.jpg

D7K_1474.jpg

D7K_1466.jpg

D7K_1477.jpg

D7K_1478.jpg

Ωραίες φωτό Χιώτη!Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που λες, ο φακός δίνει και εύκολη πρόσβαση για μόντες!
Εγώ με τη σειρά μου παρέλαβα ένα quark 123^2 k AA^2 (tactical και τα 2), σε προσφορά, τα είχε ο 4sevens ,47 δολλάρια σύνολο.Εξαιρετική τιμή, τη στιγμή που θα συνδυαστούν και με μόντα φυσικά!
Ήρθε και ο klarus RS1A, με εντυπωσίασε η μαγνητική φόρτιση.
Από μέρα σε μέρα έρχεται και ο ΤΚ75.

χε,χε..προφανως σου διαφευγει η λεπτομερεια οτι εχω παρει μεταγραφη, εδω και 1 χρονο περιπου, απο το φορουμ της φωτογραφιας στο φορουμ των φακων led :))

Η ατιμη η κριση με εσπρωξε εδω, αλλα κολλησα για τα καλα. Ενας καλος φωτογραφικος φακος κανει 500-1000 Ευρω, ενα καλο φακουδακι led oμως κανει 50-100 ευρω..
Οποτε και πιο φτηνα ερχεται αλλα και παλι με φακους ασχολουμαι! Αλλα μου εχει μεινει ο εξοπλισμος τον οποιο χρησιμοποιω για τα καλα μας τα φακουδακια led.

Και παρεμπιπτοντως, ταλεντο σιγουρα δεν ειμαι αλλα εχω μαλλον καλους φωτογραφικους φακους(Nikon).
Οι συγκεκριμενες φωτο ειναι απο ειδικο φακο για μακροφωτογραφιες (φακος για μικροαντικειμενα,ζουζουνια κλπ), γιαυτο σου φαινονται διαφορετικες :))

Ωραίες φωτό Χιώτη!Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτά που λες, ο φακός δίνει και εύκολη πρόσβαση για μόντες!
Εγώ με τη σειρά μου παρέλαβα ένα quark 123^2 k AA^2 (tactical και τα 2), σε προσφορά, τα είχε ο 4sevens ,47 δολλάρια σύνολο.Εξαιρετική τιμή, τη στιγμή που θα συνδυαστούν και με μόντα φυσικά!
Ήρθε και ο klarus RS1A, με εντυπωσίασε η μαγνητική φόρτιση.
Από μέρα σε μέρα έρχεται και ο ΤΚ75.

Αντε καλοριζικα τα quark και ιδιως το νεο αστερι της Fenix!! Aυτον θα επαιρνα και γω αν δεν πετυχαινα τον ΤΝ30 σε τετοια τιμη που τον πηρα απο το ebay, κατω απο Ε100.
Αν βρεις χρονο δως μου το λινκ των quark, αν και με αποθαρρυνει το γεγονος οτι τα αγορασες για να τα μονταρεις :))

Για τον RS1A, ειναι εντυπωσιακος και μου αρεσουν οι διακοπτες του οπως δουλευουν τις σκαλες. Η φορτιση ειναι πολυ ανετη και πρωτοτυπη, εχω τον Klarus RS11 (σαν αντικαταστατη του Μaglite) και οπου βρεις USB, φορτιζει!
Πηρα προσφατα και το strike bezel για τον klarus RS11, απο το ΗΚeqipment, και ξεχασα να το ποσταρω στις παραλαβες..:))

Ξεχασα να ποσταρω το strike bezel που παρελαβα για τον Κλαρους RS11 rechargeable, απο τον ΗΚequipment.

Δεν ειναι πολλοι οι φακοι που εχουν σαν εξτρα αξεσουαρ εναλλακτικες κορωνες/bezels. Οπου τα πετυχαινω λοιπον, τα προσθετω στην συλλογη.

Εδω το strike bezel του Klarus RS11, μαζι με το original bezel που φοραει ο φακος. Στην αλλη φωτο ειναι o Klarus RS11 με το strike bezel και ο Xeno EO6 με το κορυφαιο strike bezel/πολυεργαλειο!

D7K_1486.jpg

D7K_1492.jpg

Εχμμμ... μιας και αρεζεστε στα εργαλεια... Δυο ολοφρεσκες παραλαβες!!.. απλα η φωτο ειναι μετα την πρωτη μερα ΦΟΥΛ εργασιας τους! χε χε χε...

IMG_1708_zps7d4fe6bf.jpg

Stihl MC 150 TC-e κλαδευτικο αλυσοπριονο και Opinel Σουγιάς-Πριόνι Νο 12 ! Και τα δυο "τρελα" εργαλεια!!

Δεν ξερω αν αρεσκονται ολοι, παντως εγω τρελαινομαι για εργαλεια!!

Ωραιοτατο μινι αλυσοπριονο! Και το πριονακι χαριτωμενο ειναι :) Πολυ τα γουσταρω τα εργαλεια γενικοτερα.
Υπαρχει ενα νηματακι για Εργαλεια, θα το ξεθαψω και θα ποσταρω και γω κανενα αλυσοπριονακι :))

Καλοριζικα Σιφη!

Οι φετούλες ξύλου είναι πολύ πρώτες για φωτογράφηση με φακούς!!! Άλλος ένας νησιώτης και έχω κάνει και φαντάρος στο Κοκκάρι Σάμου.

Αυτές τις μέρες παρέλαβα ένα πιστόλι θερμού αέρα από amazon, γύρω στα 30 ευρώ
IMG_1395_zps29fcd1d0.jpg

και ένα πακετάκι από illuminationsupply.com, με τα περιβόητα nichia 219
IMG_1394_zps08f712b9.jpg

Τα nichia έχουν τοποθετηθεί ήδη σε δύο φωτιστικά και ένα 18650 φακουδάκι με 4x7135.
Χωρίς να θέλω να τα υποτιμήσω, προορίζονται για επιτραπέζιο φωτισμό αφού παράγουν ένα πολύ φυσικό και ξεκούραστο φως. Σε φακό προτιμώ πιο έντονο φως.

Ωραια ιδεα τα λεντ για φωτιστικα! Ειναι ευκολο καποιος να δωσει καποιο κατατοπιστικο λινκ για μετατροπη φωτιστικου (220v) σε led. Δηλαδη τι χρειαζεται απο μετασχηματιστες, υλικα, λεντακια κλπ.

To πιστολι αερα βλεπω οτι εχει ρυθμιστη θερμοκρασιας. Αυτο σημαινει οτι μπορει να βγαλει και κρυο αερα?
Το τσιπικο (11ευρω αν θυμαμαι καλα) πιστολι αερα του lidl, εχει μονο δυο σκαλες, ζεστου και πιο ζεστου αερα.

Οι φετούλες ξύλου είναι πολύ πρώτες για φωτογράφηση με φακούς!!! Άλλος ένας νησιώτης και έχω κάνει και φαντάρος στο Κοκκάρι Σάμου.

Ε αφου κλαδευα ολη μερα, λεω ας "κοψω" φετουλες για decor!,..Στο μηχανικο ε? μια χαρα.. ειχατε και θεα!

Το πιστόλι βγάζει και κρύο αέρα.
Για τα φωτιστικά, θα χρειαστείς ένα driver σαν και αυτό https://www.fasttech.com/p/1110713.
Το nichia θα δουλεύει στα 700 mAh που είναι αρκετά, ενώ αν δεν έχεις 12v supply, θα χρειαστείς ένα driver ίδιας απόδοσης (3w, 700 mAh), απλά να είναι 220v.

Καλή επιτυχία!

Να'σαι καλα, θα αρχισω τα πειραματα. 12v supply δεν θα εχω, σκεπτομαι να πειραματιστω σε πρωτη φαση σε καποια παρωχημενα υπαρχοντα φωτιστικα των 220v αρα θα χρειαστω drivers που τροφοδοτουνται με 220v.

Επιτελους μου ηρθε και εμενα ο Z3 της Trustfire μαζι με την 18650 της Νitecore αλλα με εχει απογοητευσει ο μικρος..
Εχει αρκετα μειονεκτηματα αλλα στην τελικη κανει μονο 13-14 ευρωπουλα,δεν περιμενα και να βγαζει ματια.
https://www.fasttech.com/products/0...fire-z3-mxl-t6-5-mode-860lm-memory-white-led-
https://www.fasttech.com/products/0...ore-nl186-18650-2600mah-37v-rechargeable-lith

Εδω εχω μερικες φωτο που φαινεται και ποσο μικρουλης ειναι σε σχεση με τον Fenix TK22.

Attachments

• P1000357.jpg
    P1000357.jpg
    57.6 KB · Views: 73
  • P1000364.jpg
    P1000364.jpg
    22.2 KB · Views: 74
  • P1000371.jpg
    P1000371.jpg
    37.2 KB · Views: 73
  • P1000372.jpg
    P1000372.jpg
    46.3 KB · Views: 73
  • P1000374.jpg
    P1000374.jpg
    70.2 KB · Views: 73
  • P1000375.jpg
    P1000375.jpg
    61.1 KB · Views: 73

Η Nitecore μπαταρια εχει την πιο αρχοντικη συσκευασια απο μπαταριες!!
Το φακουδακι των 15 ευρω ειναι φακουδακι ζουμ, αν δεν κανω λαθος. Πηρα και γω ενα τετοιο απο το fasttech, απο αυτα που εφερε χτες/προχτες. Κανουν ωραιοτατο spot beamshot.
Εχεις ομως τον αρχοντα Fenix ΤΚ22...!!

Καλοριζικα!!!

Ενταξει δεν ειναι ασχημος για τα λεφτα του,οντως εχει πολυ δυνατο beam αλλα ειναι τετραγωνισμενο ρε γαμωτο..
Το ηξερα απο πριν αλλα τωρα που τον επιασα στα χερια μου με ενοχλει λιγο αυτο το τετραγωνο!!!
Πλακα πλακα ομως φτανει τον ΤΚ22 των 650 lm χαλαρα,μην πω οτι τα ξεπερναει κιολας!!
Εσενα ρε Χιωτη ο δικος σου οταν ζουμαρεις παιζει καθολου το κεφαλι του γιατι ο δικος μου εχει πολυ τζογο..