Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Ωραίοι φακοί ce6at!
Εγώ παρέλαβα σήμερα ένα digital camo τσαντάκι από Manafont, στο οποίο θα μπουν φακοί - μπαταρίες & τα συναφή.
IMG_0005_zps2aaa377e.jpg

Επίσης, παρέλαβα μια στραβωμένη μπανάνα, χωρίς να μπορώ να εξηγήσω το λόγο.
IMG_0003_zps9c025296.jpg

Τις lipo τις χρησιμοποιούσα χρόνια στον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό και όντως θέλουν προσοχή!!
Τελικά ο S20 δούλεψε και είναι ακριβώς όπως τον περίμενα μικρός, flood και αρκετα ποιοτικός .

Καλες αγορες και οι δυο! Καλοριζικα!!

Εχεις ανταπτορακι US/EU γιατι βλεπω αμερικανικη πριζα.

Πηρες την εκδοση με τον ανταπτορα αυτοκινητου?

Τhanks. Όχι πήρα την απλή. Ανταπτοράκι έχω από us σε eu. Ήδη φορτίζει κάτι 15650 ultrafire 3000 (και καλά ούτε 1000 δεν είναι)

Bασικά δεν τις αγόρασα. Ήρθαν δώρο με ένα φακό ultrafire, και φορτιστή που ψόφησε στο δεκάλεπτο

Attachments

• 22.JPG
    22.JPG
    48.4 KB · Views: 225

Παρέλαβα κ εγώ πρίν περίπου μια εβδομάδα τον i4 και τις nitecore 18650, ομολογώ οτι είχα και έχω μια επιφύλαξη στα κινέζικα προϊόντα αλλά αυτά το μόνο που θυμίζουν κάτι απο τα φτηνά κινέζικα είναι η μυρωδιά της πλαστικούρας του φορτιστή αυτοκινήτου.

SAM_0726.jpg

Καλορίζικοι οι φορτιστές και καλές φορτίσεις να έχετε. Μια παρατήρηση μόνο, μήν χρησιμοποιείτε αντάπτορες ρεύματος us σε eu, υπάρχουν έτοιμα καλώδια ρεύματος figure 8 και μάλιστα είναι πάμφθηνα.

Καλορίζικοι οι φορτιστές και καλές φορτίσεις να έχετε. Μια παρατήρηση μόνο, μήν χρησιμοποιείτε αντάπτορες ρεύματος us σε eu, υπάρχουν έτοιμα καλώδια ρεύματος figure 8 και μάλιστα είναι πάμφθηνα.

Φίλε Σταύρο μπορείς να δώσεις κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία γι' αυτό ? Δηλαδή ποιο είναι το αρνητικό της χρησιμοποίησης αντάπτορα us σε eu ?

Τι παραλαβαμε σημερα... Baofeng

Παραλάβαμε (μετά "βασάνων", αφού τα δεματάκια "ξεμειναν" στο Hong Kong για 10 μέρες...) ΔΥΟ VHF/UHF από την κινέζικη δύναμη BAOFENG
Δεν είναι Yaesu / Icom / Kenwood αλλα είναι ποιοτικότατα για τα χρήματα τους!
Ο αποστολέας έγραφε στο δεματάκι "Toy Sample" και για τετοια μοιάζουν (αν και είναι 5 & 2 Watt αντιστοιχα)

Με αφορμή αυτήν την παραλαβή, μπήκανε τα αξιοπιστα/δοκιμασμένα Cobra Walkie Talkie σε αγγελία προς πώληση!