Δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αν ηδη καποιος εχει το προηγουμενο μοντελο. Το προ προηγουμενο μοντελο ετρωγε τα λαστιχακια.
To XP-G2 led δεν λεει κατι σε τοσο μικρο φακο. Αν ομως ειναι καποιος λατρης του ζεστου φωτος σιγουρα θα το προτιμησει.
Τωρα η αισθητικη παρεμβαση στης ουρα η στο σωμα δεν ειναι λογος να αγορασεις το tiny αν εχεις καποιο προηγουμενο μοντελο.
Αν εισαι γκατζετακιας, απλα το αγοραζεις. To DQG, εκτος απο ιδανικο φακουδακι για κλειδια ειναι και ωραιο gadget,)
Ηρθαν και οι δυο φορτιστες Soshine απο FastTech.
O ενας ειναι Universal μιας θεσης και ο αλλος αποκλειστικα για 9βολτες λιθιου.
Εχω παρει 9βολτες λιθιου επειδη εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο της αντιστοιχες ΝιΜΗ. Τις χρησιμοποιω σε διαφορα εργαλεια και εχουν περιπου ιδια διαρκεια με τις αλκαλικες.
View attachment 92153
Πολυ ομορφο φαινεται καθως και το χρωμα του. Καλοριζικο!
Ακριβες αντιτυπο του Fenix E05 μονο που αυτος φαινεται αρκετα φωτεινοτερος.
Αν θες να ξερεις, υπαρχουν και ΑΑΑ 1.6ν επαναφορτιζομενες. Μονο που ειναι τωρα μπελας να αγοραζεις τετοιες μπαταριες και ειδικο φορτιστη για ενα μονο φακο.
Εγω εχω παρει, γιατι εχω αρκετες συσκευες που θελουν μεγαλυτερο βολταζ, σαν των αλκαλικων.
http://www.ebay.com/itm/4-AA-2800mW...US_Rechargeable_Batteries&hash=item5d3df02ec6
Είναι καλο το πακετάκι; Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για κάτι αυτόματους ποτιστές που έχω αλλα δεν ξέρω αν η χωρητικότητα με καλύψει..
Ακυρο, μόλις είδα στο manual του ποτιστή " alkaline only do not use li-on or rechargeable batteries"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.