Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

ω,ρε πραμα που σαλευει :)))

Μπραβο παιδια, παραγγελιες αριστης ποιοτητας και σε φακουδακια και σε μπαταριες. Ετσι!

Μου ηρθε και μενα το μικροτερο 1χΑΑΑ φακουδακι, το DQG tiny, σε βελτιωμενη εκδοση και led XP-G2.

H βασικη αλλαγη, περα απο το λεντ, ειναι στην ουρα οπου εχει αλλαξει το design. Το μαγνητακι ειναι μικροτερο αλλα εξ'ισου ισχυρο.
Στο σωμα το machining ειναι διαφορετικο και γενικοτερα οι δυο σκαλες αλλαζουν ευκολοτερα απο το παλαιοτερο μοντελο.

DSC_0678.jpg

DSC_0680.jpg

Ωραίο φακουδάκι !! Μεγειές και πάλι !
Θα μας δώσεις info από που και πόσο ? plsssssss

Τhanks. Ειναι οντως πολυ ωραιο και ποιοτικοτατο. Ερχεται με με καλο και γερο carabinier που δεν το εχω στην φωτο. Και με 2 spare o-rings.
To φως του ειναι ενα πανεμορφο ζεστο λευκο. Δες το λινκ για πληροφοριες.

Μολις βγηκε στην πιατσα. Εγω το ειχα κανει προπαραγγελια. Απ'οτι βλεπω ισχυει ακομα η τιμη της προπαραγγελιας. $30 & free shipping.

http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1076

ΕDIT
Αυτο ειναι το σωστο λινκ παραπανω

Last edited:

Ηρθαν και οι δυο φορτιστες Soshine απο FastTech.
O ενας ειναι Universal μιας θεσης και ο αλλος αποκλειστικα για 9βολτες λιθιου.
Εχω παρει 9βολτες λιθιου επειδη εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο της αντιστοιχες ΝιΜΗ. Τις χρησιμοποιω σε διαφορα εργαλεια και εχουν περιπου ιδια διαρκεια με τις αλκαλικες.

DSC_0681.jpg

για ποιό λόγο να προτιμήσει κανείς το tiny?

Δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αν ηδη καποιος εχει το προηγουμενο μοντελο. Το προ προηγουμενο μοντελο ετρωγε τα λαστιχακια.
To XP-G2 led δεν λεει κατι σε τοσο μικρο φακο. Αν ομως ειναι καποιος λατρης του ζεστου φωτος σιγουρα θα το προτιμησει.

Τωρα η αισθητικη παρεμβαση στης ουρα η στο σωμα δεν ειναι λογος να αγορασεις το tiny αν εχεις καποιο προηγουμενο μοντελο.

Αν εισαι γκατζετακιας, απλα το αγοραζεις. To DQG, εκτος απο ιδανικο φακουδακι για κλειδια ειναι και ωραιο gadget, :))

Ωραια πράγματα παιδια! :a0210: Ο ΤΚ22 πρέπει να σκοτώνει
Περιμένω και εγώ 2-3 πραγματακια και απ'οτι βλέπω στο tracking πλησιάζουν. Μολις έρθουν θα τα ποστάρω όλα μαζι :popcorn:

Δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος αν ηδη καποιος εχει το προηγουμενο μοντελο. Το προ προηγουμενο μοντελο ετρωγε τα λαστιχακια.
To XP-G2 led δεν λεει κατι σε τοσο μικρο φακο. Αν ομως ειναι καποιος λατρης του ζεστου φωτος σιγουρα θα το προτιμησει.

Τωρα η αισθητικη παρεμβαση στης ουρα η στο σωμα δεν ειναι λογος να αγορασεις το tiny αν εχεις καποιο προηγουμενο μοντελο.

Αν εισαι γκατζετακιας, απλα το αγοραζεις. To DQG, εκτος απο ιδανικο φακουδακι για κλειδια ειναι και ωραιο gadget, :))

μάλλον ήταν ελατωματικές παρτίδες.
Σε μένα δυό χρόνια τώρα, ο πρώτος δεν έχει πειράξει τα λαστιχάκια καθόλου και γυρίζει το κεφάλι πολύ ομαλά.
Βέβαια λειτουργεί καθημερινά.

Το DQG ΑΑΑ δικαιολογει στο ακεραιο τα λεφτα του.
Ελπιζω οτι ο καινουριος DQG 1x18650 (o μικροτερος φακος 1χ18650) να ειναι το ιδιο αξιοπιστος.

Σήμερα το πρωί παρέλαβα επιτέλους το δεματάκι από την dx.com.
Ανάμεσα στα άλλα μικροκαλούδια ήταν και αυτός ο φακουδάκος http://dx.com/p/ultrafire-e05-cree-xp-e-r5-150lm-1-mode-white-flashlight-golden-1-x-aaa-134493
Μπήκε από σπόντα και βιαστικά στην παραγγελία όταν αναγκάστηκα να αντικαταστήσω κάτι άλλο που δεν ήταν διαθέσιμο άμεσα από την dx.com. Και δεν το μετανιώνω τελικά...

Είναι μικρός, έχει ωραίο χρώμα (όχι τόσο έντονο χρυσαφί όπως στην φωτό της dx.com), 1 μόνο mode αλλά είναι ιδιαίτερα φωτεινός, αν όχι τα 150 lm που αναφέρει το site μπορώ να πω αρκετά πάνω από 100 lm. To ότι υπερκαλύπτει εύκολα τον Olight i3 eos με τα 70 lm του με οδηγούν κάπου στα 110-120 Lm. Δείχνει καλοκατασκευασμένος (εξωτερικά τουλάχιστον) και ανάβει στρίβοντας την κεφαλή με μια μικρή πίεση (καλό αυτό γιατί μάλλον δεν πρόκειται να ανάβει κατά λάθος). Πρέπει να είναι κατασκευή από την TANK007 γιατί έτσι γράφει η κεφαλή εσωτερικά...
Θετικό επίσης ότι ήρθε σε ένα ωραίο λευκό σκληρό (!) κουτάκι που κλείνει με μαγνητάκι, με αφρολέξ εσωτερικά και χωρισμένο σε θήκες για τον φακό, την μπαταρία ΑΑΑ και το καραμπίνερ.
Προς το παρόν το μόνο αρνητικό που διαπίστωσα είναι ότι δεν δουλεύει με τις ΑΑΑ eneloop, μάλλον θέλει αυστηρά 1,5V για να δουλεύει... μικρό το κακό
Μπήκε μόνιμα στο μπρελόκ με τα κλειδιά του αυτοκινήτου...

Πολυ ομορφο φαινεται καθως και το χρωμα του. Καλοριζικο!
Ακριβες αντιτυπο του Fenix E05 μονο που αυτος φαινεται αρκετα φωτεινοτερος.

Αν θες να ξερεις, υπαρχουν και ΑΑΑ 1.6ν επαναφορτιζομενες. Μονο που ειναι τωρα μπελας να αγοραζεις τετοιες μπαταριες και ειδικο φορτιστη για ενα μονο φακο.

Εγω εχω παρει, γιατι εχω αρκετες συσκευες που θελουν μεγαλυτερο βολταζ, σαν των αλκαλικων.
http://www.ebay.com/itm/4-AA-2800mW...US_Rechargeable_Batteries&hash=item5d3df02ec6

Ηρθαν και οι δυο φορτιστες Soshine απο FastTech.
O ενας ειναι Universal μιας θεσης και ο αλλος αποκλειστικα για 9βολτες λιθιου.
Εχω παρει 9βολτες λιθιου επειδη εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο της αντιστοιχες ΝιΜΗ. Τις χρησιμοποιω σε διαφορα εργαλεια και εχουν περιπου ιδια διαρκεια με τις αλκαλικες.

View attachment 92153

Είναι καλο το πακετάκι; Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για κάτι αυτόματους ποτιστές που έχω αλλα δεν ξέρω αν η χωρητικότητα με καλύψει..

Ακυρο, μόλις είδα στο manual του ποτιστή " alkaline only do not use li-on or rechargeable batteries"

Last edited:

Πολυ ομορφο φαινεται καθως και το χρωμα του. Καλοριζικο!
Ακριβες αντιτυπο του Fenix E05 μονο που αυτος φαινεται αρκετα φωτεινοτερος.

Αν θες να ξερεις, υπαρχουν και ΑΑΑ 1.6ν επαναφορτιζομενες. Μονο που ειναι τωρα μπελας να αγοραζεις τετοιες μπαταριες και ειδικο φορτιστη για ενα μονο φακο.

Εγω εχω παρει, γιατι εχω αρκετες συσκευες που θελουν μεγαλυτερο βολταζ, σαν των αλκαλικων.
http://www.ebay.com/itm/4-AA-2800mW...US_Rechargeable_Batteries&hash=item5d3df02ec6

Μάλιστα... ώστε υπάρχουν και αυτές οι μπαταρίες. Καλό είναι που όλο και κάτι περισσότερο μαθαίνουμε... Thanx again φίλε :a0210:

Είναι καλο το πακετάκι; Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για κάτι αυτόματους ποτιστές που έχω αλλα δεν ξέρω αν η χωρητικότητα με καλύψει..

Ακυρο, μόλις είδα στο manual του ποτιστή " alkaline only do not use li-on or rechargeable batteries"

Μήπως ο αυτόματος ποτιστής σου είναι της Gardena γιατί και εγώ σκεφτόμουν να πάρω αυτόν τον φορτιστή για τον ίδιο λόγο... (οκ, και άλλες συσκευές αλλά βασικά για τους 2 ποτιστές)

Αυτός που απαγορεύει τις επαναφορτιζομενες ειναι της claber με διπλή παροχή, για τον άλλο της Gardena που έχω δεν το έψαξε αφού έφαγα άκυρο απο τον πρώτο..

Μόλις παρέλαβα σήμερα, έναν Olight A3 xp-g2, έναν Nitecore EA8, ένα roche f12 και ένα trustfire mini. Με διαφορά με κέρδισε ο roche! Περιμένω αρκετά καλούδια ακόμη!

Φωτό σύντομα ! :D

Πασχαλιατικα δωρακια και για την επερχομενη ονομαστικη εορτη, ετσι? !!

Εχω ανεβασει φωτος απ'ολα, για να σε ξεκουρασω, εκτος του 'ακριβου'... :))

Ποιον Roche F12 πηρες τελικα?

Τώρα κάνω μερικές δοκιμές, ωραία φαίνονται όλα τελικά! Πήρα αυτόν με Τ6 3c, ζεστό δλδ λιγάκι χρώμα και κύκλωμα στα 1,4αμπέρ. Δε χρειάζεται παραπάνω κατά τη γνώμη μου, έτσι ώστε να πετυχαίνω μια γραμμικότητα απόδοσης και καλή ψύξη.

Επιτέλους μετά από τοσες παραγγελίες παρέλαβα κάτι!

Το tail light της Magic Shine για το ποδήλατο. Δεν είναι φακός αλλά είναι LED. Απ'ότι έχω διαβάσει είναι από τα δυνατότερα που υπάρχουν (εκτός κάποιον που κοστίζουν $200-400) για πίσω φως. Το θέμα με το συγκεκριμένο είναι ότι έχει μαγνητικό διακόπτη και λόγω κατασκευαστικού λάθους πολλά χαλούσαν γιατί όπως γυρνούσε ο διακόπτης γυρνούσε και το PCB με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κόβονται τα καλώδια. Μπορείς φυσικά να το επισκευάσεις μόνος σου αλλά κάποιος που μπήκε στον κόπο προτίνει να κολλήσουμε το PCB από την αρχή με σιλικόνη ή θερμόκολλα. Το κοιτάω το ξανακοιτάω σε φως και το PCB φαίνεται γερά στη θέση του ενώ ο διακόπτης δεν είναι καθόλου σκληρός όπως τον περιέγραφαν. Έχω μια υποψία ότι διορθώθηκε το θέμα.

Θα μου πείτε γιατί το πήρα αφού έχει θέματα. Γιατί είναι πάρα πολύ καλό σαν φως. Δεν το πήρα με την μπαταρία τη δική του γιατί έχω παραγγείλει μεγάλο battery pack (14400mah) με 12Χ18650 (ΜΠΟΜΠΑ!) που σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω μαζί με το Trustfire για το ποδήλατο που επίσης περιμένω. Οπότε θα βάλω την μπαταρία του trustfire σε αυτό και το pack στο Trustfire. Εν αναμονή.

Δυστυχών δεν μπορώ να το δοκιμάσω χωρίς μπαταρία........εκτός....................

Μερικές φώτο. Είναι μεταλλικό και μικρότερο απ'ότι το περίμενα!

IMG_5343_resize.jpgIMG_5346_resize.jpg