Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Aυτος εδώ παντως που μου εχει γυαλισει καπως αναφέρει στην περιγραφη για IPX8 http://wallbuys.com/Product/Tank007...D-Flashlight-with-StrapBlack1xAA1x14500--7940

Με γειες τα νέα πραγματάκια!

Καμμια σχεση με την ποιοτητα κατασκευης του Ε09 παραπανω και δεν αξιζει τοσα λεφτα κατα τη γνωμη μου.
Για να πιασει τα 200 λουμενς θελει λιθιου. Το αδιαβροχο το αμφισβητω καθως εχω τον ιδιο ΤΚ 566 σε UV φακο και δεν με πειθει.
Δεν στεκεται στην ουρα του και ο διακοπτης ειναι reverse clicky. Ειναι θεμα χρονου να αρχισει τα προβληματα..

Αυτο που δε στεκεται στην ουρά του ειναι το χειροτερο για εμενα!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

E και για να κλείσει ο Μάης τελευταία παραλαβή φαντάζομαι για το μήνα:

Control Shot :2thumb22sup:

Ένας Trustfire Ζ3........MXL-T6......έτσι τον λέει mxl τα ξέρετε αυτά τα LED? (δεν ξέρω γιατι τον πήρα, έχει πολυυυυύ flood αν ανοίξεις το Zoom και παίρνει 18650 & 26650). Μια χαρά.

Soshine 9V Lithium Batteries & Charger

E τον είδα από το Χιώτη και ζήλεψα και μετά έψαχνα να βρω εφαρμογή.

Eneloop

.nuff said

Κόρνα για ποδήλατο ηλεκτρονική
Για τον μικρό. Αν μας ζαλίσει θα του βάλω τις BTY AAA και λύθηκε το πρόβλημα.

LG Pink 18650 4.35V

Πολύ γκάζι η μπαταρία και σε αμπέρ δεν την πιάνει καμία. Θέλουν φορτιστή που να μπορεί να φορτίσει πιο ψηλά οπότε με τον iCharger στα 4.3 + trickle mode θα γίνει. Και στα 4.2V όμως πάλι είναι αχτύπητες.

Λάμπες LED E14

Αυτές έχουν καλύτερο χρώμα από τις Ε27 που παρέλαβα εχθές. Για τα λεφτά τους μια χαρά αλλά Philips δεν είναι.

Ομορφα φαινονται ολα ετσι μαζεμενα :))

Ο Ζ3 ειναι ΧΜ-L T6. Αν το ειδες αλλιως γραμμενο προκειται περι τυπογραφικου λαθους.
Εχουν πλακα οι ζουμ φακοι, ειναι κατι διαφορετικο.

Καλοδούλευτα.
Έχω έναν φακό ίδιας μάρκας και εμφάνισης στο χωριό. Πέρνει 18650 ή 4χΑΑΑ και νομίζω έχει λεντ που κάνει τετράγωνο σπότ. Αλήθεια, γιατί γίνεται αυτό; Στα σπαστικά του σημειώνω το τετράγωνο σποτ που δεν μου αρέσει καθόλου και το εκνευριστικό zoom in - zoom out που πρέπει να βιδώνεις και να ξεβιδώνεις την κεφαλή σε ένα ατέλειωτο στρίψιμο βιδώματος - ξεβιδώματος.

Βασικά ο Z3 είναι σαφώς πιο στιβαρός από τον Ultrafire C8 αλλά τον πήρα για το Zoom που είναι όντως κάτι διαφορετικό. Έχω πάρει έναν άλλο Zoom στο γιο μου τον Ultrafire C33 και ζήλεψα. Τώρα έχω κι εγώ! Ολοκληρώθηκα σαν άνθρπωπος με αυτή την προσθήκη βρε παιδί μου πως να το πω.....:flipout:

xouan, πάρε τον τανκ είναι φοβερός.

Το λαδακι το ειχα παραλαβει πριν λίγες μερες. Περασα τον archer A1 που μου ειχε κοψει το λαστιχένιο δαχτυλιδι της ουράς οπως ειχα αναφέρει
και φάνηκε ότι το χρειαζόταν ενω προς το παρών δε φαινεται να εχει θέμα.

Για τον ΕΑ4 πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις. Ειχα μια αμφιβολια αν θα ειχα προβλημα να μάθω τα modes αλλα με ενα τεταρτο παιχνιδι μαζι του τα βρήκα.
Το κουμπί του απο τα reviews το περιμενα χειροτερο αλλά δειχνει καλο. Θα δειξει στο μελλον.

Είναι καλό το ΕΑ4, βγές το βράδυ στα σκοτάδια να γουστάρεις.

Εγώ χτύπησα και 2 τέτοια να υπάρχουν καβάτζα, μαζί με την παραγγελιά για τον υπέρυθρο, καλά είναι έτσι;

https://www.fasttech.com/products/1275200

Το λαδάκι είναι ειδικό για φακούς?

Υπάρχει στο fasttech?

Το Silicon Grease το πήρα κι εγώ nexus22 και είναι για τα σπειρώματα

Καλορίζικος ο EA4W.

Είναι καλό το ΕΑ4, βγές το βράδυ στα σκοτάδια να γουστάρεις.

Εγώ χτύπησα και 2 τέτοια να υπάρχουν καβάτζα, μαζί με την παραγγελιά για τον υπέρυθρο, καλά είναι έτσι;

https://www.fasttech.com/products/1275200

Δεν το ειχα δει το συγκεκριμένο στο fasttech αλλιώς θα επαιρνα αυτο. Το nextorch ειναι λίγο σκληρο στην αφή σαν πάστα
ισως το jetbeam να ειναι μαλακοτερο.

Μαστορια ο Soshine 9V Lithium charger σε ποση ωρα φορτιζει την μια μπαταρια; Τον σκεφτομαι για ενα ασυρματο μικροφωνο που παιρνει 9v.

Βαζελινη σε συσκευασια του 1 ευρω δεν νομιζω να βγαινει.
Αρα σου ερχεται φτηνοτερη η συσκευασια του ειδικου σιλικονουχου μιγματος απο FastTech.

Ααα, για πινέλα καλλιτεχνικά, αφού την πάτησα με αυτά που αγορασα από τις λαδομπογιές που μαζί με το γράσο μάδαγαν αφήνοντας τρίχες, κατέληξα σε δύο ωραία πινελάκια ζωγραφικής Ν01, πεπλατισμένα, από τον διάδρομο με τα είδη ζωγραφικής του πράκτικερ. Σκληρή τρίχα που φαίνεται να μην μαδάει. Ένα για τον καθαρισμό με οινόπνευμα και το άλλο για το γράσο.

Βαζελινη σε συσκευασια του 1 ευρω δεν νομιζω να βγαινει.
Αρα σου ερχεται φτηνοτερη η συσκευασια του ειδικου σιλικονουχου μιγματος απο FastTech.

Ε θελω να πιστευω οτι καθε νοικοκυριο εχει απο μια βαζελινη..
Δεν υπαρχει περιπτωση να ζεις με γυναικα και να μην εχει καπου στα πραγματα της λιγη βαζελινη..
Εαν παλι δεν εχεις πεταγεσαι στο σουπερμαρκετ και παιρνεις μια,δεν ειναι αναγκη να παραγγελνεις απο την Κινα η απο οπουδηποτε αλλου πραγματα τα οποια βρισκεις στο σουπερμαρκετ της γειτονιας σου.
Και μετα εχουμε και παραπονο που παει κατα διαολου η οικονομια μας,ε βεβαια εαν ακομα και τα πιο απλα πραγματα τα αγοραζουμε απο το εξωτερικο αυτα συμβαινουν.
Μην με παρεξηγησετε για αυτο το ''ξεσπασμα'' δεν εχω σκοπο να θιξω καποιον αλλα αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως!

optimus

Δεν είναι το ίδιο η βαζελίνη με το Silicon Grease και προσωπικά δεν θέλω να πασαλείψω τους φακούς μου με βαζελίνες. Και τέλος πάντων είναι πάμφηνη.

H οικονομία δεν έπεσε έξω από specialty products τύπου Silicon Grease και ούτε θα συνέλθει αγοράζοντας βαζελίνη που ΕΠΙΣΗΣ κατά μεγάλη πιθανότητα δεν θα είναι ελληνική. Είναι σαν να μου λες ότι πληρώνεις 2000 Ευρώ ρεύμα το δίμηνο στο σπίτι και φταίει ο φορτιστής μπαταριών και ψάχνεις να βρεις κάποιον πιο efficient.

Ο πιο καλός έλλην έμπορος μόλις μπεις στο μαγαζί του σε βάζει να του πληρώσεις το νοίκι σε σχέση με e-bay που τα βρίσκεις στο 1/3 της τιμής ή και πιο κάτω. Ακόμη και το φαί μου θα το έπερνα από e-bay αν μπορούσα.

Φιλε Jargon επετρεψε μου λογω επαγγελματος να ξερω μερικα πραγματα παραπανω για το πως να διατηρεις σπειρωματα,o ring κτλ σε καλη κατασταση.
Η βαζελινη εχει την δυνατοτητα αυτη και παραλληλα να τα λιπαινει.
Εγω δεν σου ειπα να βουτηξεις το o ring μεσα στο βαζακι της βαζελινης ουτε να βαλεις ενα κιλο επανω του.
Και στο κατω κατω δεν μιλαμε τωρα για κατασκευες μεγαλου βεληνεκους που καταπονουνται διαρκως σε extreme καταστασεις.
Φακουδακια εχουμε που μια στο τοσο τα ξεβιδωνουμε να αλλαξουμε μπαταριες κτλ.
Τελος παντων εγω προτεινα μια απλουστατη και οικονομικη λυση,απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει.