Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Πρωτη μου παραλαβη απο Fasttech , σκετη απογοητευση..
Παραγκειλα 2 panasonic 18650 3400mAh non protected, μου ηρθαν 2 18650 2900mAh protected..απο χθες εκανα complain ακομα τιποτα απαντηση..
Οταν εκανα την παραγκελεια ειδα προς εκπληξη μου οτι εχουν μεχρι και ξυραφακια Gilette mach 3, στο 1/3 της τιμης που εχουν εδω Ελλαδα. εχουν 2 βερσιονς, για την κινεζικη αγορα, ταχα μου με λεπτες λεπιδες και την κανονικη..πηρα την κανονικη (5.5ε η 8αδα).. ε αμα αυτα ειναι Gilette εγω ειμαι ο παπας.. ειναι ολα κοχιασμενα, και κοβουν χειροτερα και απο τα πλαστικα bic της μιας λεπιδας... προφανως μαιμουδια μεγαλη..θα στειλω μειλ στην gilette να δω τι θα μ πουν..

Φιλε Jargon επετρεψε μου λογω επαγγελματος να ξερω μερικα πραγματα παραπανω για το πως να διατηρεις σπειρωματα,o ring κτλ σε καλη κατασταση.
Η βαζελινη εχει την δυνατοτητα αυτη και παραλληλα να τα λιπαινει.
Εγω δεν σου ειπα να βουτηξεις το o ring μεσα στο βαζακι της βαζελινης ουτε να βαλεις ενα κιλο επανω του.
Και στο κατω κατω δεν μιλαμε τωρα για κατασκευες μεγαλου βεληνεκους που καταπονουνται διαρκως σε extreme καταστασεις.
Φακουδακια εχουμε που μια στο τοσο τα ξεβιδωνουμε να αλλαξουμε μπαταριες κτλ.
Τελος παντων εγω προτεινα μια απλουστατη και οικονομικη λυση,απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει.

Δεν είπα ότι δεν θα κάνει δουλειά ούτε ότι έχουμε καμιά κρίσιμη εφαρμογή εδώ πέρα. Αλλά για κάτι που κοστίζει $3 και είναι πιο καθαρό από τη βαζελίνη μιλάμε. Τώρα αν κάποιος βαριέται να περιμένει ή δεν θέλει ας βάλει βαζελίνη, αλλά το κόστος είναι γελοίο όπως και να'χει για το silicon grease. Έχει τύχει να τη χρησιμοποιήσω κι εγώ απλά τη βρίσκω πολύ λιπαρή.

Παραγκειλα 2 panasonic 18650 3400mAh non protected, μου ηρθαν 2 18650 2900mAh protected..απο χθες εκανα complain ακομα τιποτα απαντηση..
Οταν εκανα την παραγκελεια ειδα προς εκπληξη μου οτι εχουν μεχρι και ξυραφακια Gilette mach 3, στο 1/3 της τιμης που εχουν εδω Ελλαδα. εχουν 2 βερσιονς, για την κινεζικη αγορα, ταχα μου με λεπτες λεπιδες και την κανονικη..πηρα την κανονικη (5.5ε η 8αδα).. ε αμα αυτα ειναι Gilette εγω ειμαι ο παπας.. ειναι ολα κοχιασμενα, και κοβουν χειροτερα και απο τα πλαστικα bic της μιας λεπιδας... προφανως μαιμουδια μεγαλη..θα στειλω μειλ στην gilette να δω τι θα μ πουν..

Θα σου απαντήσουν Σήφη, ποια ξυραφάκια πήρες;

Έλεγα να δοκιμάσω και εγώ τα Gillette fusion proglite power.

Δες τι διαφορές των ορίτζιναλ από τις μαιμούδες παρακάτω,

http://thecounterfeitreport.com/product_details.php?product_id=113

Λοιπον η θεωρια ειναι οτι τα (μαυρα) λαστιχακια σαν παραγωγα τπυ πετρελαιου "τρωγονται" απο την βαζελινη.
Θεμα φθορας για τα λαστιχακια υπαρχει οντως, με το τριψιμο χανεται υλικο, αο εκει εξαλλου ειναι η μαυριλα που βρισκουμε στο γρασσο με τον καιρο.
Απο φακους ειχα αρκετους πριν ανακαλυψω τα σιλικονουχα γρασσα και οντως μου εχει συμβει να μου λιωσουν λαστιχακια. Σημαντικη παρπαμετρος στην φθορα ειναι και το παχπος τους. Τα πολυ ψιλα των φακων ΑΑΑ θα χαλασουν πρωτα.
Ενας ακομα παραγοντας ειναι και η αδιαβροχοποιηση. Μαλακα λαστιχακια ισως "πιτσικαρισουν" και βγουν απο τις θεσεις τους. Μου συβαινει συνεχως με τους φακους της derrelight.

Εγω το πήρα απο εδώ http://www.ebay.com/itm/261078388772?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 .Πιο φτηνα και απο το να παω με το μηχανακι στο s/m το οποίο s/m και αυτο ειναι ξένων συμφερόντων -bye-

http://www.buyincoins.com/new_en/de...ce-antirust-silicone-grease-product-6158.html

Αυτο είναι το μαγαζί που το πουλάει και στο ebay με το όνομα sinedya.

Λοιπον η θεωρια ειναι οτι τα (μαυρα) λαστιχακια σαν παραγωγα του πετρελαιου "τρωγονται" απο την βαζελινη.

Δεν ισχυει αυτο καθολου.
Η βαζελινη ειναι προιον που φτιαχνεται απο την επεξεργασια του πετρελαιου και μετα απο αποσταξη(παραφινη) οπως και τα περισσοτερα ειδη γρασων που κυκλοφορουν και χρησιμοποιουνται για τετοιες δουλειες.
Τα λαστιχα χανουν την ελαστικη τους και στεγανοποιητικη τους ιδιοτητα πιο γρηγορα οταν ΔΕΝ λιπαινονται καθολου.
Εμεις χρησιμοποιουμε βαζελινη αφοβα και χωρις προβληματα σε λαστιχα τα οποια στεγανοποιουν εξαρτηματα μεγαλων μηχανηματων που στοιχιζουν χιλιαδες ευρω τα οποια ειναι επιρρεπης σε καταπονησεις και φθορες.
Και σε πληροφορω οτι το παχος πολλων απο αυτων των λαστιχων ειναι στο ιδιο size με αυτων των φακων.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

τι να σου πούν...ότι κατάλαβες! οτι ειναι μια κακή αντιγραφή των κανονικων gilette :D

Re: Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

τι να σου πούν...ότι κατάλαβες! οτι ειναι μια κακή αντιγραφή των κανονικων gilette :D

αρα μαιμουδες... θα παραπονεθω στο fasttech..

Το fasttech πουλάει κινεζιές. Μέσα σε αυτές, υπάρχουν και κάποια προϊόντα που αξίζουν λίγο ή περισσότερο. Τι περίμενες όταν έπερνες ζιλέτ από εκεί;

Ρε λέτε το γράσο σιλικόνης των φακών να είναι από σούσι;

Ηθελα και εγω να δοκιμασω τα gilette αλλα οταν ειδα τα review τους απο δυσαρεστημενους χρηστες δεν τα πηρα.
Αφησε και εσυ φιλε μου τις εντυπωσεις σου στην ιστοσελιδα τους ωστε να γλιτωσουν οι μελλοντικοι αγοραστες.

Το fasttech πουλάει κινεζιές. Μέσα σε αυτές, υπάρχουν και κάποια προϊόντα που αξίζουν λίγο ή περισσότερο. Τι περίμενες όταν έπερνες ζιλέτ από εκεί;

Ρε λέτε το γράσο σιλικόνης των φακών να είναι από σούσι;
τι λογικη ειν τουτη?? τοτε γιατι ας πουμε οι 18650 η οι φακοι τους να ναι γνησιοι αφου πουλαει κινεζιες.

Ηθελα και εγω να δοκιμασω τα gilette αλλα οταν ειδα τα review τους απο δυσαρεστημενους χρηστες δεν τα πηρα.
Αφησε και εσυ φιλε μου τις εντυπωσεις σου στην ιστοσελιδα τους ωστε να γλιτωσουν οι μελλοντικοι αγοραστες.

αυτο ακριβως θα κανω..ειναι απιστευτη μουφα... για πεταμα ολα..

Μα έγραψα: Μέσα σε αυτές, υπάρχουν και κάποια προϊόντα που αξίζουν λίγο ή περισσότερο.
Το θέμα είναι να μπορείς να διακρίνεις τι πέρνεις. 'Εχουν ας πούμε έναν φακό σαν-τσουν-γιανγκ και έναν φένιξ και μπαταρίες πανασόνικ. Εξαρχής δεν μπορείς να περιμένεις πολλά αν επιλέξεις τον σαν-τσουν-γιανγκ. Όμως, βλέποντας και τις κριτικές, ξέρεις ότι οι φένιξ και πανασόνικ είναι εντάξει, εκεί μπορείς να κάνεις πιο άφοβα παιχνιδι. Το αρχικό και βασικό κριτίριο σε κινεζοσελίδες είναι οι ευχαριστημένοι χρήστες διαφόρων προιόντων και η ανάληση που κάνουν στα φόρουμ. Οτιδήποτε άλλο το πέρνεις ξέρωντας ότι μπορεί να πετάς εκείνη την ώρα τα λεφτά σου.

Εγω πήρα τα sensor excel, όχι 100% μούφα, αλλά μούφα. Δε κάνουν τη δουλειά των γνήσιων. Πήρα και κάτι ακουστικά, sennheizer IE8, τα οποία τα απέσυραν τελικά, απίστευτη συσκευασία που λες αποκλείεται να είναι μούφα, αλλά η ποιότητα δεν είναι για ακουστικά που τα πουλάνε $250. Δεν έχω ζητήσει ακόμη αποζημείωση, λέω να ζητήσω και για τα 2.

Αυτά τα tablets Android που έχουν λένε τίποτα? Σκεφτόμουν να πάρω το καλύτερο τους εκεί για τα παιδιά αλλά ναι μεν φθηνότερο από Ipad αλλά και $250 αν είναι μάπα μην πάνε χαμένα. Με budget γύρω στα 250 Ευρώ max ποιο θα αγοράζατε από Fasttech ή να πάρω από αλλού?

Έχω δει κι αυτό:

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html

Έχει κάποια μοντέλα αυτής της εταιρείας το Fasttech αλλά όχι το συγκεκριμένο.

Απάντηση: Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Αυτά τα tablets Android που έχουν λένε τίποτα? Σκεφτόμουν να πάρω το καλύτερο τους εκεί για τα παιδιά αλλά ναι μεν φθηνότερο από Ipad αλλά και $250 αν είναι μάπα μην πάνε χαμένα. Με budget γύρω στα 250 Ευρώ max ποιο θα αγοράζατε από Fasttech ή να πάρω από αλλού?
Έχω δει κι αυτό:
http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html
Έχει κάποια μοντέλα αυτής της εταιρείας το Fasttech αλλά όχι το συγκεκριμένο.

Τα χρήματα που διαθέτεις (250ε) είναι ΠΟΛΛΑ!
Πόσες ιντσες οθόνη θες, 7 ή 10?

Exω παρει ενα 7" απο FastTech γυρω στα 50 ευρω το οποιο ειναι πολυ καλο αλλα η μπαταρια του τα παιζει σε μιση ωρα -το οποιο δεν με απασχολει γιατι το συγκεκριμενο το εχω μονιμα στη πριζα, ετσι βολευει.

Περα απο αυτο εχω παρει ενα 9" απο dinodirect με περιπου 150Ευρω το οποιο βγηκε παρα πολυ καλο.

Ενα παρομοιο, οχι το ιδιο, ομως που πηρα για ενα φιλο, σε καποια φαση επαψε να φορτιζει. Ειμαι στη διαδικασια να το στειλω πισω.

Γενικως δεν θα δισταζα καθολου να αγορασω καποιο tablet απο Κινα, αλλα μονο απο μαγαζι το οποιο θα με εξυπηρετησει οταν υπαρξει προβλημα.
Αυτα τα μαγαζια ειναι το dinodirect, fasttech και DX.

To DX προσφατα μου πιστωσε ολη την αξια ενος dual sim τηλεφωνου + μεταφορικα που εδωσα, επειδη δεν ειχε το μενου Ελληνικα oπως διαφημιζε.

Το μονο που πρεπει να προσεξεις για ταμπλετα ειναι τα μιλιαμπερ της μπαταριας. Με τα λεφτα που διαθετεις ομως καλυτερα να παρεις κατι απο Ελλαδα.

Επειδή πρόσφατα έψαξα για tablet στα λεφτά που διαθέτεις πολύ καλό είναι το google nexus 7 τα 32 gb αλλά και με λιγότερα μπορείς να πάρεις Samsung tab 7 από Ελλάδα