Και σε εμενα ειχαν κανει ακριβώς το ίδιο. Οπως το ειπες μου ειπαν οτι θα τα στειλουν χωριστα. Ε τα εστειλαν χωριστα αλλά την ίδια μέρα και ώρα.
Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι κατι πρέπει να παιζει με τις χρεώσεις του εκει ταχυδρομείου. Δηλαδη να έχουν κάποιο όριο σττο βάρος ή στον όγκο και να σπάνε την παραγγελία σε δύο πακέτα.
Καλώς τα δέχτηκες!
Τα αξιοπερίεργα της Fasttech....
Βάζω μια παραγγελία με διάφορα μικροπράγματα (συνολ. αξίας 33,80$) στην fasttech στις 16/5.
Μετά από 2-3 μέρες μου λένε με μέηλ ότι ένα από τα προϊόντα μπορεί να αργήσει και ότι θα στείλουν τα υπόλοιπα άμεσα και αργότερα το άλλο όταν θα είναι διαθέσιμο, εκτός και προτιμώ να περιμένω για όλα μαζί. Υπόψιν ότι αυτό που καθυστερούσε έχει αξία 5$ ...
Στις 20/5 μου λένε ότι έγινε shipped η παραγγελία με τα διαθέσιμα...
Την επόμενη μέρα, στις 21/5 μου λένε ότι έγινε shipped και η υπόλοιπη παραγγελία !!! Απίστευτοι οι τύποι !! Τους βγάζω το καπέλο !!
Ε λοιπόν σήμερα παρέλαβα το δεύτερο δέμα, δηλαδή αυτό που θα καθυστερούσε, με αυτό το gadgetάκι https://www.fasttech.com/products/1167700
Το άλλο, το πρώτο δέμα ακόμα δεν έχει φανεί στον ορίζοντα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.