Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Της Nitecore ειναι το diffuser??? Νομιζα οτι ηταν απο τα τσιπικα των 2 ευρω!!
Μου κανει πραγματικα εντυπωση που δεν διαθλα το φως οπως πρεπει. Πιστευα οτι θα ηταν ιδια ποιοτικα με αυτα της Φενιξ.

Περιμενω και εγώ το ιδιο για τον ΕΑ4 . Το ηθελα πιο πολύ για το σπιτι οταν κοβεται καμια φορά βραδυ το ρευμα.

Καλοριζικα xouan!

Ευχαριστώ.

Βγήκα έξω στην αυλή, σε απόλυτο σκοτάδι και τσέκαρα το diffuser της Nitecore. Είναι πολύ καλό παιδιά.

Αυτό το diffuser το έχω κι εγώ για τον ΕΑ4 αλλά όπως είχα πει λίγο προσοχή γιατί μπορεί να γρατζουνίσει το στεφάνι του.

Έφτασε πάλι το πεσκέσι!

Nitecore 16340
Nitecore EC1
Άλλος ένας Tank 007 E09 γκρι
Silicon Grease
Ένας ακόμη φακός για τα παιδιά
Κάτι Shrink Tubes
Και δυστυχώς άλλη μια και τελευταία λάμπα LED που από Warm White βγάζει πράσινο και με αυτό συνιστώ να μην πάρετε κινέζικες λάμπες LED.

Να έρθει και ο EA1 και τελείωσα με τους μικρούς φακούς..........για την ώρα και θα περιμένω τον μεγάλο Thrower!

Τα αξιοπερίεργα της Fasttech....
Βάζω μια παραγγελία με διάφορα μικροπράγματα (συνολ. αξίας 33,80$) στην fasttech στις 16/5.
Μετά από 2-3 μέρες μου λένε με μέηλ ότι ένα από τα προϊόντα μπορεί να αργήσει και ότι θα στείλουν τα υπόλοιπα άμεσα και αργότερα το άλλο όταν θα είναι διαθέσιμο, εκτός και προτιμώ να περιμένω για όλα μαζί. Υπόψιν ότι αυτό που καθυστερούσε έχει αξία 5$ ...
Στις 20/5 μου λένε ότι έγινε shipped η παραγγελία με τα διαθέσιμα...
Την επόμενη μέρα, στις 21/5 μου λένε ότι έγινε shipped και η υπόλοιπη παραγγελία !!! Απίστευτοι οι τύποι !! Τους βγάζω το καπέλο !!
Ε λοιπόν σήμερα παρέλαβα το δεύτερο δέμα, δηλαδή αυτό που θα καθυστερούσε, με αυτό το gadgetάκι https://www.fasttech.com/products/1167700

Το άλλο, το πρώτο δέμα ακόμα δεν έχει φανεί στον ορίζοντα....

Και σε εμενα ειχαν κανει ακριβώς το ίδιο. Οπως το ειπες μου ειπαν οτι θα τα στειλουν χωριστα. Ε τα εστειλαν χωριστα αλλά την ίδια μέρα και ώρα.
Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι κατι πρέπει να παιζει με τις χρεώσεις του εκει ταχυδρομείου. Δηλαδη να έχουν κάποιο όριο σττο βάρος ή στον όγκο και να σπάνε την παραγγελία σε δύο πακέτα.

Καλώς τα δέχτηκες!

Και σε εμενα ειχαν κανει ακριβώς το ίδιο. Οπως το ειπες μου ειπαν οτι θα τα στειλουν χωριστα. Ε τα εστειλαν χωριστα αλλά την ίδια μέρα και ώρα.
Αυτο που υποψιαζομαι ειναι οτι κατι πρέπει να παιζει με τις χρεώσεις του εκει ταχυδρομείου. Δηλαδη να έχουν κάποιο όριο σττο βάρος ή στον όγκο και να σπάνε την παραγγελία σε δύο πακέτα.

Καλώς τα δέχτηκες!

Ευχαριστώ... Αλλά δεν νομίζω να έπαιξε ρόλο το βάρος ή ο όγκος στην παραγγελία μου, όλα (5 τμχ) ήταν μικροπράγματα και ελαφριά...

ΥΓ. Σου εύχομαι να παραλάβεις γρήγορα τον SRT7. Είναι εξαιρετικός φακός, με άψογη λειτουργία !! Έχω ενθουσιαστεί με αυτόν... :smile:

Xαιρομαι που σου αρεσε δεν ήξερα ότι τον ειχες :o Εγω πριν τον παραλάβω έχω ψηθει ήδη για τον srt3 ή srt5!

Θα βγάλουν πολύ σύντομα. Οι πληροφοριες μου λένε μεχρι τελος Ιουνίου περιπου

Τα αξιοπερίεργα της Fasttech....
Βάζω μια παραγγελία με διάφορα μικροπράγματα (συνολ. αξίας 33,80$) στην fasttech στις 16/5.
Μετά από 2-3 μέρες μου λένε με μέηλ ότι ένα από τα προϊόντα μπορεί να αργήσει και ότι θα στείλουν τα υπόλοιπα άμεσα και αργότερα το άλλο όταν θα είναι διαθέσιμο, εκτός και προτιμώ να περιμένω για όλα μαζί. Υπόψιν ότι αυτό που καθυστερούσε έχει αξία 5$ ...
Στις 20/5 μου λένε ότι έγινε shipped η παραγγελία με τα διαθέσιμα...
Την επόμενη μέρα, στις 21/5 μου λένε ότι έγινε shipped και η υπόλοιπη παραγγελία !!! Απίστευτοι οι τύποι !! Τους βγάζω το καπέλο !!
Ε λοιπόν σήμερα παρέλαβα το δεύτερο δέμα, δηλαδή αυτό που θα καθυστερούσε, με αυτό το gadgetάκι https://www.fasttech.com/products/1167700

Το άλλο, το πρώτο δέμα ακόμα δεν έχει φανεί στον ορίζοντα....

Το δοκίμασες;

Δουλεύει ρολόι;

Μου έχει τύχει και εμένα να έρθει πρώτα ο δεύτερος φάκελος και μετά ο πρώτος...

Αν εννοείς το Anti-Lost Theft Burglar Alarm ναι, το τεστάρισα λίγο στην δουλειά που είμαι και δουλεύει κανονικά... αλλά θέλω να δω μέχρι τι απόσταση (μεταξύ πομπού & δέκτη) είναι λειτουργικό

Παρέλαβα χθες τον ολόφρεσκο Sanwayman D40A.
DSC_0180_zps260e2623.jpg

Είναι ο πρώτος μου multi AA's flashlight.
DSC_0182_zpsc72bb700.jpg

Ήμουν επιφυλακτικός για την απόδοση του αλλά σίγουρος για την ποιότητα κατασκευής του.
DSC_0184_zpsc3f6c592.jpg

Τον δούλεψα πολύ λίγο χθες το βράδυ και πραγματικά είναι πολύ δυνατός. Πέρα από το υπέροχο interface του με τα 8 mode, το κάτοπτρο του είναι αυτό που τον απογειώνει.
DSC_0187_zps5d2d0f68.jpg

Κάτι ανάμεσα σε OP & SMO, καταφέρνει να διαχύει το φως, χωρίς να θυσιάζει τον throw χαρακτήρα του.
DSC_0188_zps8fe0c2b4.jpg

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα ενώ στα παιδιά που τον έχουν παραγγείλει εύχομαι ταχεία παραλαβή:-)