Τι παραλάβαμε σήμερα...

Απάντηση: Τι παραλαβαμε σημερα...

καλο μηνα!

καλοριζικα τα εργαλειακια!!!και το φλογιστρο γ@μ@το!!!θα με βαλετε και εμενα στο τρυπακι μου φενεται...!!!χαχαχαχα

επιτελους μετα απο 1 μηνα ηρθαν οι φακοι απο thrunite που ειχα παραγγειλει!!!

Uploaded with ImageShack.us

μολις ανοιξα το πακετο επαθα ενα μικρο ψυχολογικο σοκ!!

ειχα παραγγειλει τον archer 1A και μου εστειλαν τον archer 2A...απο την μια καλυτερα(πιο δυνατος) αλλα αγχωθηκα λιγο με το μεγεθος...

τελικα το ξεπερασα οταν τον αναψα και εμεινα απολυτως ικανοποιημενος απο τον φωτισμο!!!απο θεμα μεγεθους ειναι λιγο μακρυς ας πουμε αλλα με βολευει λογω του οτι ειναι πολυ ελαφρυς σε σχεση με τον ΕΑ4 που εχω!

σε γενικες γραμμες ισως μου εκατσε καλυτερα το ολο μπερδεμα..

σαν παρατηρηση εχω να πω οτι ειναι στοιχειωδες λαθος για μια τετοια μεγαλη εταιρια φακων.επισης ο 2Α εκανε 55$ ενω ο 1Α 48$.ουσιαστικα χασανε 14$..παντα στη ζωη μου προσπαθω να ειμαι τιμιος δεν κοκορευομαι οτι κερδισα 14$(διαφορα αγορας 2 φακων) αλλα δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να τους στειλω πισω λογω οτι ΔΕΝ μπορω να περιμενω πανω απο 1 μηνα παλι..

οσο τωρα για τους ti ειναι special φακουδακι για την τιμη και το μεγεθος..δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατος...!

επισης για την καθυστερηση δεν ευθυνεται η THRUNITE να τονισω, αλλα η μεταφορικη απο κινα-ελλαδα καθως και καποιες απεργιες που ειχαν οι πλοηγοι στα καραβια την προηγουμενη εβδομαδα στον πειραια.

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Τυχερος εισαι, πηρες ισχυροτερο φακουδακι και μεγαλυτερους χρονους διαρκειας.
Το μεγαλυτερο μεγεθος επιτρεπει σαφεστατα καλυτερο πιασιμο απο τον μικροτερο 1Α.
Εγω δεν θα στεναχωριομουν καθολου, ασε που μπορει να μην εχει το προβλημα που μασαει τα λαστιχακια οπως ο 1Α, δες και πες μας!
Τα μικρα φακουδακια ειναι κουκλια και δυνατα, δεν το συζηταμε.

Καλοριζικα!

ευχαριστω!

τον εχω ανοιξει κανα 2-3 φορες αλλα με προσοχη.δεν ειδα κατι με το λαστιχακι.θα δουμε...

Εγω με την πρωτη που το ανοιξα ειδα το προβλημα και οτι ειχε χαραχθει το λαστιχακι.
Οποτε μαλλον ενταξει ειναι το δικο σου αφου δεν ειδες κατι μεχρι τωρα.

μπορει...θα δουμε.

τι μπαταριες ΑΑΑ να βαλω στον Τi??

επαναφορτιζομενες eneloop η κανονικες αλκαλικες?και ποια μαρκα?

τελικα το προβλημα με το λαστιχακι υπαρχει και στον thrunite archer 2A.το εκανα επιτηδες κανα 2 φορες ακομα βαλε-βγαλε το καπακι και τελικα κοπηκε.δεν θα βαλω το spare λαστιχακι ακομα μηπως βρω καποια αλλη πατεντα.

ειχε γραψει ενας φιλος οτι το μπροστα δεν εχει προβλημα.το ιδιο βλεπω και εγω!οποτε καλυτερα να αλλαζουμε μπαταρια απο εκει και βλεπουμε..

Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί εξακολουθείτε να αγοράζεται πράγματα που έχουν προβλήματα και να τα υποστηρίζετε μάλιστα...

Διοτι απλα ενας φακος κινδυνευει χιλιες φορες περισσοτερο απο πτωση παρα να πεσει σε πηγαδι και να μουσκεψει.

Ο συγκεκριμενος φακος αντεχει σε πτωση 10 μετρων. Ξερεις κανενα τετοιον φακο εμποριου? και σε τετοια τιμη?

Ακομα και με τραυματισμενο λαστιχακι αντεχει και στη βροχη.

χιωτη και οι armytek εχουν αντοχη στην πτωση 10 μετρων και επισης αδιαβροχοποιηση IP68!!

χιωτη και οι armytek εχουν αντοχη στην πτωση 10 μετρων και επισης αδιαβροχοποιηση IP68!!

ναι το γνωριζω. εξαιρετικη μαρκα. Υπαρχει και armytek που παιρνει 1χΑΑ και 2xAA.

Εσυ αν διαλεγες μεταξυ των δυο που παιρνουν ΑΑ, ποιον θα αγοραζες? Τον armytek η τον thrunite? Εχεις δει τα specs?

σιγουρα αν ψαχνεις thrower με 1ΑΑ θα παρεις τον thrunite. και τα περισσοτερα modes τον κανουν πιο ευχρηστο.
αλλα προσωπικη μου καθαρα γνωμη: αν ημουν καπου και ειχα αναγκη εναν απο τους δυο θα ηθελα τον armytek.
δεν τον αγοραζω ομως εκτος και αν τον χρειαστω για ακριβως αυτο το λογο.
δηλαδη σαν backup μικρο φακο για δυσκολη ωρα αναγκης ή αν τα φτυσουν ολοι αυτοι οι μικροι που εχω και θελω καποιον για μεγαλη ταλαιπωρια

και για να μην ξεφευγω και απο το θεμα του νηματος
καινουρια παραλαβη http://www.autel-tech.com/products/digital-inspection-cameras/maxivideo-mv400/

Last edited:

Το θεμα ειναι οτι δεν τον αγορασες, παρ'οτι ειναι αξιοπιστος, οπως δεν τον αγορασα και γω (που κανω και συλλογη). Kατι λεει αυτο, ετσι?
Ποσοι εδω μεσα εχουν τους ΑΑ armytek και ποσοι τους ΑΑ thrunite ? Δεν εχει σχεση φυσικα με την αξιοπιστια του armytek.

παιδια ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.ενα λαστιχακι ειναι.απο τη βροχη μονο σιγουρα δεν περναει νερο χωρις ο-ring.

σαν ποιοτητα κατασκευης σου δειχνει εμπιστοσυνη ο archer!!!σε φωτισμο κτλ.ειναι απαιχτος!

οποτε γιατι να μην τον υποστηριξω?το αρνητικο βεβαια ειναι το λαστιχακι...γι'αυτο το αναφερουμε για να το γνωριζουν και καποιοι μελλοντικοι αγοραστες,να τα βαλουν κατω και να αποφασισουν για τη χρηση που το θελουν...

μα εγω δεν διαφωνησα σε τιποτα με το χιωτη απλα προσθεσα στη λιστα των φακων με 10μετρα αντοχης τους armytek.

χιωτη το φλογιστρο απο που το πηρες;

Απο το κεντρο βιδας / Ντετσικας στη Ν.Ιονια.
Εχει τις καλυτερες τιμες για dremel αλλα και σε πολλα αλλα εργαλεια. Στελνει και πολυ οικονομικα με αντικαταβολη στο σπιτι.

http://www.kentrovidas.gr/fprodcat.php?cat=204

Εκτος απο αυτο που πηρα (versaflame) εχει και ενα αλλο το versatip. Δες ποιο σε βολευει καλυτερα.

πηρα αυτους απο το fasttech για τα ανιψακια μου. τυους φωτογραφησα με κινητο πριν τους δωσω..

jy5h.jpg

προλαβα ομως να τους μετρησω. :Banane0:
Καταναλωση 0,3Α!!!!!!!
Lumens 25 ο κοκκινος, 20 ο μαυρος

εμενα παντως μου φαινεται απαραδεκτο να δινεις 40-50ευρω , η και παραπανω, για εναν φακο και να εχει χαζοθεματα..μου μυριζει τρομερη υπερτιμηση.. στο κατω κατω φακος ειναι..σιγα τα πολυπλοκα ηλεκτρονικα..

σιγουρα..ειδικα αν αρχισεις να σκαλιζεις φακους, θα δεις οτι η διαφορα με τα οικονομικα μοντελα δεν ειναι τοσο μεγαλη.
Η μοδατες φιρμες εχουν ανεβασει πολυ τις τιμες....
Αν παλι πας σε οικονομικους surefire εκει θα δεις μεγαλυτερη αποσταση απο τα μεσα μοντελα που ασχολουμαστε, χωρις την αναλογη αποσταση τιμης

απο τους πιο υπερτιμολογημενους θεωρω τους 4sevens και τους πιο λογικους σε ποιοτητα/τιμη τους Armytek

εμενα παντως μου φαινεται απαραδεκτο να δινεις 40-50ευρω , η και παραπανω, για εναν φακο και να εχει χαζοθεματα..μου μυριζει τρομερη υπερτιμηση.. στο κατω κατω φακος ειναι..σιγα τα πολυπλοκα ηλεκτρονικα..

Δεν παει ακριβως ετσι.
Οι Nitecore Explorer εχουν και αυτοι θεματακια. Ομως ειναι οι φακοι που απολαμβανω περισσοτερο απο τους υπολοιπους. Αγορασα κατι που με ευχαριστει πολυ περισσοτερο απο καποιους φτηνοτερους, ισως και καλυτερους, φακους.
Οπως και ο thrunite archer που εχω, παρολο το (μικρο) προβλημα με το λαστιχακι, (προσωπικα δεν με ενοχλει γιατι δεν θα τον παρω μαζι σε υποβρυχιο ψαρεμα) ειναι απο τους φωτεινοτερους και ανθεκτικοτερους ΑΑ φακους στην πιατσα.

Οι παραπανω φακοι δεν ειναι υπερτιμημενοι. Ειναι στο ιδιο -λιγο πολυ- επιπεδο με παρομοιους επωνυμους φακους.

Απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικου γουστου, σχεδιασμου, ποιοτητας, καινοτομιας και αξιοπιστιας. Δεν υπαρχει φακος που να τα συνδυαζει τα τεσσερα τελευταια.