Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Δεν ειναι καθολου αχρειαστα, το καλοκαιρι στολιζω με δαυτα τη βεραντα στο εξοχικο και φτιαχνω ατμοσφαιρα τα βραδια.

χεχε, εννοω αχρειαστα να'ναι για τον βασικο τους σκοπο που ειναι ο φωτισμος -αμα λειπει ο ηλεκτρισμος...

Τελικα το πολυ μικρο του μεγεθος και το μισαωρο λειτουργιας με την μπαταρια λιθιου με εσπρωξαν και πεταξα λεφτα στο πανεμορφο εργαλειακι (glue pen) της bosch.
Φορτιζει με USB, ειναι γυρω στα 16εκ μηκος, παναλαφρο, ζεστενεται σε 13-14 δευτερολεπτα και ΔΕΝ σταζει!! Ακριβο πιστολι κολλας, αλλα καμμια σχεση με τα υπαρχοντα.
45 ευρω απο κεντρο βιδας.

10693801966_7167ae262d_b.jpg

Εμενα μου αρεσουν και αυτα, θυμαμαι παιδι ποσα βραδυα ειχαμε ξεμεινει απο φως στην εξοχη επειδη κατα το αναμα καταστρεφαμε το δικτυωτο φυτιλι (για ρευμα ουτε κουβεντα τοτε).
http://www.dimtsas.eu/en/products/λουξ/λουξ-500-κεριών

Εχει φερει ο πατερας μου απο τα βαπορια που δουλευε 2-3 μικρες λαμπες θυελης, δυτικογερμανικες και χρωμα ασημι, ακριβως σαν αυτες που ανεβασε ο Σταυρος στην πισω σελιδα.
Τις εχουμε για ωρα αναγκης στην αποθηκη. Θα ανεβασω καποιες φωτο αυριο. Ειναι ομορφα αντικειμενα, χρησιμα και παραδοσιακα.

Αυτες ειναι "βαπορισιες", αρα πρεπει να ειναι καλοφτιαγμενες και αξιοπιστες. Εχουν και το βαρος τους, δεν αισθανονται δηλαδη σαν παιχνιδακι.
Δεν εχω μετρο συγκρισης ομως με τις σημερινες.

Οι σημερινες - τουλαχιστον αυτες που εχω - ειναι πουπουλο, σε αυτες που ανεβασες φαινεται η αγριαδα του μεταλλου

Το παρέλαβα (επιτέλους!!) σήμερα μετά από παραγγελία από τις 16/10ου. Αλλά το shipping έγινε στις 30/10ου με Singapore Post...

Είναι ακριβώς όπως τον περιγράφουν στο site τους http://www.iainsinclair.com/products.php?page=1, καλή κατασκευή, ωραίο φινίρισμα, ακριβώς στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας και χώρεσε άνετα σε θήκη κάρτας στο πορτοφόλι μου...

2013-11-20-0304_zps0946b8d6.jpg

2013-11-20-0305_2_zps825b2df3.jpg

Sorry για την ποιότητα των φωτό, αλλά το κινητό μου δεν τα καταφέρνει στις close-up φωτογραφήσεις...

Πολυ ωραιο γκατζετακι, αρχοντικο! Καλοριζικο. Κριμα που η φωτο δεν ειναι καθαρη.
Εχω το αντιστοιχο μαιμου που εχει το DX.com το οποιο ειναι πολυ τσιπικο βεβαια.

Το razer από κάτω ήταν απλά τυχαίο ? :D

Ολα τα καλα μαζεμενα!
Η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει και φακουδακι μεγεθους πιστωτικης!

Ολα τα καλα μαζεμενα!
Η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει και φακουδακι μεγεθους πιστωτικης!

Το φακουδάκι δεν μου "λέει" τίποτα , όχι ότι είναι άσχημο δηλαδή...
Αλλά η videoκάμερα (HD παρακαλώ ή και 3D) στο μέγεθος της πιστωτικής είναι όλα τα λεφτά !! Απίθανο gadget !!

Α! καλώς τα δέχτηκες και εσύ pacman, καλορίζικο :)

loooooooool

(απο τη μια λύθηκα στο γελιο από την αλλη στενοχωρηθηκα που δεν το χα σκεφτει εγω τοσο καιρο (που με ταλαιπωρει) :p)

(respect @ babs pic btw :p)

Το φακουδάκι δεν μου "λέει" τίποτα , όχι ότι είναι άσχημο δηλαδή...
Αλλά η videoκάμερα (HD παρακαλώ ή και 3D) στο μέγεθος της πιστωτικής είναι όλα τα λεφτά !! Απίθανο gadget !!

Α! καλώς τα δέχτηκες και εσύ pacman, καλορίζικο :)
Νά σαι καλά φίλε μου. Panman είναι, μακάρι να ήμουν ο pacman :-)