Τι παραλάβαμε σήμερα...

Re: Τι παραλαβαμε σημερα...

Καλορίζικο το εργαλειάκι... Αλλά και πολλά μπράβο για την φωτογραφία... ανπαίχταμπολ !!! :SFGSFGSF:

χαχα, να'σαι καλα.

Το χριστουγεννιατικο δεντρο, τα λαμπακια του, λαμπιριζουν ετσι στο background της φωτογραφιας, δεν ειναι κανα special effect, τυχαια βγηκαν :))

LAIX B2R Aluminum Diamond Head Self-Defense Pen

Σήμερα ήρθε το επιχειρησιακό στυλό αυτοάμυνας, με ακίδα διαμαντιού στην κεφαλή για θραύση κρυστάλλων και αυτοάμυνα. Είναι από αεροπορικό αλουμίνιο, παίρνει ανταλλακτικό Parker και για να γράψεις το στρίβεις αριστερόστροφα ώστε να κατέβει η μύτη (δεν μένει μόνιμα έξω) και αντίθετα για να μαζευτεί. Το προόριζα για το κιτ αυτοκινήτου αλλά δεν σφάξανε. Θα μπει μόνιμα στην τσέπη του πουκαμίσου. Είναι ελαφρύ με πολύ καλό κλιπ και κυρίως, καλή τιμή.

http://dx.com/p/laix-b2r-aluminum-diamond-head-self-defense-tactical-black-ink-pen-brown-220817

LAIX_1.jpg
LAIX_2.jpg
LAIX_3.jpg
LAIX_4.jpg
LAIX_5.jpg

Πολύ καλό όντως αν και λίγο "χοντρό" δείχνει τουλάχιστον στις φωτογραφίες.

Φαίνεται πολύ καλό το στύλο.
Απο γραφή πώς παει;
Δέχεται ανταλλακτικό άλλης εταιρίας;

Έχω το ίδιο και μόνο καλά λόγια έχω γι' αυτό... Είναι όντως λίγο ογκώδες αλλά χωρίς πρόβλημα και αποδεκτό για την δουλειά που προορίζεται (defence και window broaker). Γράφει πολύ στρωτά με το ανταλλακτικό που έχει και είπαμε ότι παίρνει της Parker ανταλλακτικά. Γενικά είναι πολύ καλή και προσεγμένη κατασκευή ιδίως σε σχέση με το (χαμηλό) κόστος του...

Ρε παιδιά,τί εννοεί defence;Ότι το καρφώνεις του άλλου στη μούρη;Μπρρρρ....Άμα σε σταματήσουν σε κανένα μπλόκο και το βρούν τι γίνεται;

Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα σε έλεγχο (μπλόκο)... φαίνεται σαν κοινό στυλό...

Και ναι, κάνει και για περίπτωση αυτοάμυνας αλλά δεν θέλω να βρεθώ στην ανάγκη να το χρησιμοποιήσω για να το διαπιστώσω, μπρρρρρ... :rolleyes:

Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα σε έλεγχο (μπλόκο)... φαίνεται σαν κοινό στυλό...

Και ναι, κάνει και για περίπτωση αυτοάμυνας αλλά δεν θέλω να βρεθώ στην ανάγκη να το χρησιμοποιήσω για να το διαπιστώσω, μπρρρρρ... :rolleyes:
Μη μασάς απλά θα το δείξεις και ο άλλος θα το βάλει στα πόδια!! : Twoguns:

Ότι "στυλό" και να χρησιμοποιήσεις το ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα !

Εναι για να σπάει τζάμι(πιο πολύ αυτοκινήτου που είναι πιο δύσκολο να σπάσει) σε περιπτωσης ανάγκης νομίζω και όχι για να ''καρφώνεις''

Παιδιά είναι πολύ καλής ποιότητας και ναι, μπορείς να τραυματιστείς ακόμη και μόνος σου, η μύτη του είναι πολύ αιχμηρή, αν χτυπήσεις άνθρωπο με αυτή, μπορεί και να τον αφήσεις στον τόπο, είναι πολύ επικίνδυνο.

Victorinox Swiss Tool X

Μόλις ήρθε στα χέρια μου αυτό το μανάρι και αναρωτιέμαι τι στο καλό ήθελα και έπαιρνα τα μεγάλα Leatherman τόσο καιρό, απλά δεν παίζεται. Εξαιρετικής ποιότητας ατσάλι και όλα τα εργαλεία ανοίγουν και κλειδώνουν άμεσα, χωρίς να πρέπει να ανοίξει πρώτα η πένσα.

http://www.ebay.com/itm/22130452605...NX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1778wt_827

victorinox_1.jpgvictorinox_2.jpgvictorinox_3.jpgvictorinox_4.jpg

Ευχαριστώ Χιώτη.
Το μόνο Leatherman που μπορώ πια να αποδεχθώ ως καλή επιλογή, είναι συνδυασμός δύο πολυεργαλείων, για να αλληλοσυμπληρώνουν τα εργαλεία τους. Το Sidekick μαζί με το Micra και τα δύο με επαναφορά, τίποτε άλλο. Όχι ότι φτάνουν σε ποιότητα τα Victorinox, αλλά είναι ανεκτά.

leatherman%20sidekick.jpg

leatherman_micra.jpg

Για το letherman micra (και για τη σειρα squirt) συμφωνω. Πολυ καλα πολυεργαλειακια.
Για το αλλο, το sidekick, no comment..:))

Tα μονα leatherman που ισως πλησιαζουν τα victorinox σε ποιοτητα αλλα και ευχρηστια ειναι leatherman special edition, οπως το "25 years wave", αλλα και παλι η διαφορα ειναι εμφανης.

Η μόνη μου ένσταση για το Victorinox είναι ότι θα έπρεπε να μπορεί να ανοίγει το μαχαίρι του με το ένα χέρι.

Εξαιρετικο φαίνεται, καλοδούλευτο!

Οσο για το leathetrman το πρώτο απο πίσω ειναι το 25 years wave special edition.

P1010783_zps87e98a4e.jpg

Από εμένα μακριά, καλύτερα κινέζικο, που στην τελική δε θα το κλάψεις